Pakket snel verzonden en geleverd. Redelijke prijzen. Enkel jammer dat niet altijd gratis verzending is vanaf een bepaald bedrag.

Eenvoudig shoppen

Als je iets fout besteld wordt het vlot opgelost

redelijk traag

B-post werkt als een ouderwetse diesel...

perfect

mooie boeken en goede voorwaarden snelle levering.

Goede service - snelle levering - goede prijzen

Mooi aanbod - veel voorradig

Topservice

Heel blij dat ik deze site ontdekt heb! Ruim aanbod, aan democratische prijzen en een kleine bijdrage voor een supersnelle levering: exact 24u na mijn bestelling stond de bezorger voor de deur. Levering in een stevige doos, waardoor geen enkele kans op beschadiging aan mijn pakketje.

Gisteren bestelde ik 2 boeken, waarvan 1 goedkoper was dan de gemiddelde prijs in andere winkels. Vandaag werden de twee boeken al bezorgd! Stevig verpakt! Tevreden over de service. Ik ga nog bestellen!

fantastisch

altijd snelle en correcte levering

Leuke webshop. Denk dat ik deze nog veel ga gebruiken. Heb kleinkinderen die heel graag lezen. Makkelijk vinden wat je nodig hebt. Duidelijk allemaal.

kan veel beter

2 artikelen besteld op de zelfde dag en alle 2 op de zelfde dag toegekomen in een apparte verpakking , er wordt nog niet genoeg papier verspild .

Zeer snel geleverd aan huis

Altijd correct geleverd. Geen beschadigde verpakking. Ik ben altijd zeer tevreden.

Goede site

Sommige boeken moeten zij zelf nog bestellen , hopelijk komen ze op tijd aan.

Altijd perfect in orde !

Zoals gemeld zijn al de eerder uitgevoerde verzorgde bestellingen perfect verlopen, waarvoor onze dank !

Vlotte service

Heel positief

Steeds een boek om in te verdwijnen

Ik ben een echte boekenverslinder en wat is er gemakkelijker dan een boek naar keuze snel te vinden en eenvoudig te downloaden op je e-boek. Suggesties zijn steeds passend en gericht op mijn interesses. Bij Bookspot vind ik steeds een exemplaar dat me boeit, waarmee ik kan tot rust komen.

vlotte bediening

mijn bestel adres komt niet overeen met mijn afleveringsadres kan u dit veranderen het moet zijn: AMANDELS Fernand IJzerstraat,72 9900 EEKLO BELGIE en niet: AMANDELS Fernand DUDZEELS NEERHOF, 15 8380 DUDZELE BELGIE Dank u

Correcte prijzen, snelle afhandeling

Ik heb enkel ervaring met het bestellen van CD's, meestal titels die enkel in Nederland verkrijgbaar zijn. Telkens is de prijs tegenover andere websites zeer correct. Bovendien zijn er acties om de verzending gratis te maken. En die verzending verloopt meestal zeer snel.

Goed! In orde! Klein minpuntje

Mooie boeken! Goed omschreven! En zeker snel verzonden gelukkig! Want het enige minpuntje was dat er 1 boek gedeukt was en ik deze heb moeten terugsturen. Gelukkig wordt er snel verzonden en was de andere er nog net voor sinterklaas!

Super site

Elke keer weer snelle en correcte service Leuke promo’s niet altijd handig voor ebook maar wel mooie kortingen

Tevreden

Wij zijn gewoon van boeken te kopen op rommelmarkten, dus is het een beetje zoeken op de site qua prijs. Met vriendelijke groeten en hou het veilig en gezond

Een zeer goede website met snelle levering.

Ik heb dit nog maar net ontdekt maar al direct heb ik me aangemeld voor Premium voor 1 euro per maand gratis verzending en 10% korting erbij de levering is zeer vlot gegaan overal een zeer goeie ervaring gehad.

Goede service en levering.

Na foutje(Teruggestuurd) van bpost heel snel een nieuw boek gekregen.

Helemaal ok!

Overzichtelijke site, uitgebreid aanbod, snelle levering.

ruim aanbod, snel, eerlijke prijzen en Belgisch

ruim aanbod, snel, eerlijke prijzen en Belgisch Ik ben vooral aangenaam verrast door de snelle levering en hoop dat jullie dezelfde service blijven volhouden.

Steeds zeer vlotte service!

Steeds zeer vlotte service! Kwaliteit is altijd top en snelle levering.

Noordereinde 56

1243JJ 's-graveland

Over Bookspot.be

BookSpot is de grootste online boekwinkel van België. We zijn de plek voor boeken. Naast heel veel boeken, in alle mogelijke categorieën, hebben we een fantastische collectie eBooks, films, puzzels, cd’s, speelgoed en games. We maken lezen voor iedereen leuk. En betaalbaar. BookSpot de enige boekwinkel waar je op veel boeken wél korting krijgt. En op de rest natuurlijk ook.