Super goede service!

Super goede service,☺☺

verrassend. Ik kende jullie nog niet.

Interessante website. Ideaal om leuke dingen te vinden en uren te zoeken. (boekenwinkels zijn sowieso een gevaarlijke voor mij). Topsite. Ik overweeg om een zakelijk account te nemen bij jullie.

Eerste bestelling was raak!

Voor de eerste keer bestelde ik bij Bookspot. ( Ondertussen al de tweede bestelling geplaatst) Ik zag een mooie website waar alle boeken netjes gerangschikt waren. De bestelling, betaling, levering verliepen vlot. Één boek moest ik reserveren wegens ‘niet voorradig’. Daarover werd ik ingelicht en ook dat boek werd enkele dagen later netjes geleverd. De korting ‘boekenbeurs’ was super!

super

Steeds de goedkoopste als VIP, snelle levering, goede service. Ik ben fan.

Super snelle service en zeer goede prijs op promo's!

Super snelle service en zeer goede prijs op promo's! Enkel de informatie over de boeken is ietsjes minder - ik ga nog vaak bij de concurrent piepen om meer info te krijgen over afmetingen, aantal pagina's, druk, ... Het gevaar voor jullie is natuurlijk dat hij daar wel eens goedkoper zou kunnen zijn, en dan switch ik natuurlijk. Maar overal ben ik zeer tevreden met jullie snelheid en service!

Snelle service en mooi artikel.

Snelle levering van mijn gekozen artikel in deze toch moeilijke periode,zeer tevreden met mijn bestelde artikelen.

Dik in orde

Snelle levering,mooie korting en geen portkosten, heel goed. Al was is bij mijn vorige bestelling vergeten 'boekenbeurs' te vermelden zodat ik geen korting gehad heb.

Correcte service

De boeken zijn steeds perfect in orde bij levering. Correcte levering ook en communicatie verloopt vlot.

Heel snelle levering, zelfs sneller dan ik verwacht had

Snel & goede prijzen!

Heel snel geleverd, zelfs met vertragingen van bpost! Ook heel betaalbaar en leuke producten.

Correct

Correct en snel

Super service

Super service, eenvoudig zoeken, betalen en afrekenen. Netjes verzonden. Snel in huis.

Levering ok

De levering van het boek was ok. De kaft achteraan en de laatste 3 bladzijden waren echter in 2 gesneden, wellicht met een scherp mes. Dit zal per ongeluk gebeurd zijn, maar is jammer voor een boek van bijna 20 euro. Heb voorheen nooit problemen gehad met jullie leveringen.

Snelle levering!

Een ruim aanbod aan strips en boeken zowel voor kids als voor volwassenen. De bestelling werd in stevige verpakking afgeleverd. Zelfs in deze drukke periode werd mijn pakje snel geleverd.

Vrij vlot en veel te vinden

De website werkt relatief vlot. Wat voor mij beter kan is zoeken op meerdere criteria en termen.

Snelle levering. Correcte informatie.

Goed aanbod, overzichtelijke website en vlotte bestelling en levering.

Ik ben uitermate tevreden

Ik koop regelmatig aan bij Bookspot en vind er altijd een betrouwbare partner in. De bestelling en de betaling worden correct afgehandeld, er is een duidelijke communicatie igv. uitgestelde levertermijnen, en mijn pakje is intact afgeleverd.

Grote telleurstelling

Pakketje naar fout adres gestuurd en klantendienst doet er niet aan om dit recht te zetten. Mogelijks zelfs geld kwijt als het pakje niet terug komt. Een grote telleurstelling dus! Eerste en laatste aankoop bij Bookspot!

Weet niet wat je bedoeld?

Ben heel content snelle levering en elles in perfecte staat laat het zo maar blijven en goeie korting groetjes Angelo

geen problemen, zeer goed

goede ervaring! proficiat, ik bestel enkel via Belgische website of onderneming met website.

TOP!

Snel en efficiënt winkelen...duidelijke site!!! Ook snelle leveringspartner!

Ik kan nog geen beoordeel geven op mijn bestelling

Mijn Heer , Mevrouw Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen. Het is vertraging bij de post. Groetje Josyane

Alles prima in orde!

Alles prima in orde!

ferfect en correct

in corona tijd perfect

Noordereinde 56

1243JJ 's-graveland

Over Bookspot.be

BookSpot is de grootste online boekwinkel van België. We zijn de plek voor boeken. Naast heel veel boeken, in alle mogelijke categorieën, hebben we een fantastische collectie eBooks, films, puzzels, cd’s, speelgoed en games. We maken lezen voor iedereen leuk. En betaalbaar. BookSpot de enige boekwinkel waar je op veel boeken wél korting krijgt. En op de rest natuurlijk ook.