Valt REUZE mee !

Ervaring(en) zijn doorgaans héél goed! af én toe wat lang (en soms héél lang maar door omstandigheden) moeten wachten,maar toch een Dikke Pluim!

super tevreden

spoedige reactie op mijn bestelling

Prima en goede correcte service

Probleem bij afleveren

B-post is een RAMP om geleverd te worden. Wij zijn een bedrijf, steeds open van 7.00 tot 17.00, maar toch zijn zij ALTIJD te lui om binnen te komen en verkiezen een bericht in de bus te steken. Afhalen betekent een file van 20 personen een een uur tijdsverlies. Dus liever niet meer bestellen zolang er met B-post geleverd wordt

Super service en snelle correcte levering. Goede service via klantendienst.

oké maar collectie blijft lang dezelfde bij de films

oke

Niet slecht, ruimte voor verbetering

Een van mijn keuzes was niet duidelijk omschreven en uiteindelijk iets heel anders geworden dan ik dacht. Verder waren de prijzen aan de hoge kant, maar dat is mijn fout. Had maar moeten vergelijken. Het antwoord dat ik gehad heb op mijn mail kwam wel laat vond ik en klopte ook niet echt met mijn vraag.

Goede ervaring als trouwe lezer

Heb als trouwe klant een goede ervaring

Super aangenaam

Ik had heel wat negatieve reviews gelezen maar trok toch mijn stoute schoenen aan. Gisteren mijn boeken besteld aan een heel interessante prijs ( 10 % korting ) Vandaag al netjes geleverd in mijn brievenbus. Top ! Ik zal zeker nog bestellen bij jullie !

Mooi

Goed verpakt in de brievenbus

Aan te bevelen voor boekenwurms en de portemonee

Mooi assortiment boeken -verschillende genres goed op te zoeken -als VIP interessant voor de verzending -wisselende acties -perfecte transacties en verzending Dank jullie wel!!

Gemakkelijk bestellen

Als VIP kan je veel besparen

Vlotte levering en goed verpakt

De bestelde boeken werden vlot geleverd en goed verpakt. Boeken in goede staat aangekomen.

vlotte aankoop

gebruiksvriendelijke website met mooie aanbod en klantvriendelijke acties zoals gratis verzending

Enorme keuze

Heerlijk om langs al die titels te scrollen! En zo vaak spetterende aanbiedingen!

Snel en eenvoudig

Makkelijk om te bestellen. Wordt direkt geleverd. Beste prijzen. Transparantie.

Gemakkelijk en geregeld kortingen

Wordt snel aan huis geleverd. Als lid heb je zoal korting, geregeld zijn er nog extra kortingen

Tot hier toe goed.

Goede ervaring met bokssport.Enkel de betalingen verlopen moeizaam.Misschien ligt de oorzaak bij de bank.Verder snelle leveringstijd.

Super en snel

Ik hou van snelle levering. Net voor de eerste keer besteld, op vrijdagavond en maandagochtend had ik mijn boeken al! Top!

Super, super, super

Alles tiptop in orde, de levering en leveringstijd

Bestelling en levering zijn vlot verlopen en was zeer blij met mijn kortingen !!

Van de bestelling tem de levering is alles vlot verlopen. En ik kon de korting vd Boekenbeurs combineren met het lid worden vd Bookspot Premium, wat me een serieuze korting opleverde bij het aankopen van een duur boek !!

prima service

producten aan mooie prijs en snelle bezorging

Snelle levering.

Groot assortiment en gemakkelijk om te bestellen

2 pakjes

Ik vind het spijtig dat mijn bestelling die ik op hetzelfde tijdstip heb gedaan (1 bestelling)in 2 pakjes werd geleverd We moeten toch een beetje aan het milieu denken. Is het niet? Anders was alles in orde.

Veel keuze, snelle service TOP

Boek en kaarten besteld, 2 dagen daarna al geleverd, super. Veel keuze, zee overzichtelijk, makkelijk te bestellen. Niks dan lof !!

Noordereinde 56

1243JJ 's-graveland

Over Bookspot.be

BookSpot is de grootste online boekwinkel van België. We zijn de plek voor boeken. Naast heel veel boeken, in alle mogelijke categorieën, hebben we een fantastische collectie eBooks, films, puzzels, cd’s, speelgoed en games. We maken lezen voor iedereen leuk. En betaalbaar. BookSpot de enige boekwinkel waar je op veel boeken wél korting krijgt. En op de rest natuurlijk ook.