Goede webshop

Goed aanbod en prima service

Nog een beetje twijfel ...

Ik heb twee boeken samen besteld, de ene is al enkele dagen geleden aangekomen en de andere nog steeds niet. Nochtans heb ik een mail gekregen dat deze klaar was voor verzenden. De extra korting is natuurlijk fijn.

snelle correcte levering

een aanlokkelijk aanbod van boeken en dvd's in het Nederlands en het Engels

goed afgeleverd

cd was goed verpakt en op tijd geleverd

alles stevig verpakt maakt dat het veilig en goed toekomt

mijn boeken zijn stevig verpakt maakt dat het veilig en goed toekomt, en ben er blij mee

vlotte verwerking en levering

vlotte verwerking en levering

Goede boek keuze en altijd goede service

Goede overzichten en duidelijke informatie

Er is veel keuze in alle categoriëen boeken. Van de bestelling tot aan de levering verloopt alles prima

Leuk, fijn gevoel bij bestelling

Leuke site, bestelling en kevering gingen vlot

vlot, efficiënt en goede service

vlot, efficiënt en goede service

het was weer helemaal in orde ...merciekes een te vrede klant !!!!

het was weer helemaal in orde !!!

Mijn boeken op tijd geleverd aan een scherpe prijs!! Ik koop enkel nog mijn boeken op Bookspot.

Goede bediening

Na inzage voorraad heb ik keuze kunnen maken. Duidelijke begeleiding qua bestelling. Duidelijk aangegeven als je iets afzegt. Dat is belangrijk bij eventuele vergissing bij bestelling.

2 strips gekreukt aangekomen.

De strips zijn alleen in een doos ingepakt en daarom zijn ze beschadigd aangekomen.

film besteld en de volgende dag, met catalogus, foutloos binnen gekregen.

zie hierboven

Correcte levering en duidelijke productinformatie

Voor de tweede maal dit jaar koos ik voor BookSpot omdat ik hier wel een uitgebreide keuze zie met een prijskaartje dat vergelijkbaar is met concurrenten. Ik werd op de hoogte gehouden wanneer de levering ging plaats vinden en zo gezegd zo gedaan. Prima werk geleverd, dank u wel daarvoor !

Goeie service

grote gevarieerde keuze

Ik koop al sinds 1977 boeken. Ben vooral een romanlezer, vroeger ook kookboeken. Het aanbod is groot, bekende schrijvers en minder bekende.

Uitstekend: goeie prijs & snelle levering

Uitstekend: goeie prijs & snelle levering

grote keuze

heel gemakkelijk om iets te bestellen aan een interessante prijs.

Snel geleverd . En precies het product dat ik gevraagd had . Super bedankt!

Snel ontvangen.

Snel ontvangen en in degelijke staat. Het kunnen volgen van een bestelling is een extra meerwaarde.

Degelijk

Alles volgens afspraak

Uitstekend product

Top product en heel nuttig !!!

Tevreden van mijn bestelling

Het is gemakkelijk om een boek of film te bestellen via Bookspot en het thuis te laten afgeven ,en het is ook heel gemakkelijk dat je niet naar een winkel moet zoeken en je weet zeker dat het boek of film er is

Noordereinde 56

1243JJ 's-graveland

Over Bookspot.be

BookSpot is de grootste online boekwinkel van België. We zijn de plek voor boeken. Naast heel veel boeken, in alle mogelijke categorieën, hebben we een fantastische collectie eBooks, films, puzzels, cd’s, speelgoed en games. We maken lezen voor iedereen leuk. En betaalbaar. BookSpot de enige boekwinkel waar je op veel boeken wél korting krijgt. En op de rest natuurlijk ook.