zeer gemakkelijk

Na mijn tegoed van 25€ ingegeven hebben bestelling geplaatst

Heel tevreden over de snelle levering en de korting

Heel tevreden over de snelle levering en de korting

Goede prijzen, ruim aanbod.

De bestelling loopt ook altijd vlot.

Steeds snelle service, vlotte communicatie bij vragen

Bookspot is zo langzamerhand mijn vaste boeken-bestelkanaal geworden. Steeds heel vlotte levering, als er vragen zijn: snel antwoord, steeds gericht (en geen rond de pot gedraai). Rechtuit. Heel tevreden klant hier!

besteld vlot

goed boeken en dvd's

besteld vlot

goed boeken en dvd's

Gaat heel vlot en perfect

De bestelling ging heel vlot,alsook de afrekening,en je krijgt heel veel informatie over het boek dat je wil kopen.

zeer interessante prijzen en kortingen

tot groot genoegen van mijzelf vind ik steeds interessante films op blu-ray voor zeer schappelijke prijzen en grote kortingen

Mijn ervaring zelfs in 1 woord: fantastisch

Beste winkel ooit!!!

Bestellen gaat heel gemakkelijk, heb je vragen staat er altijd iemand klaar om je te helpen, super winkel!!!

Snel en makkelijke gevonden wat ik zocht!

De gewenste boeken vlot gevonden en kunnen betalen!

Correcte prijzen en levering!!!

Ik kijk telkens met veel plezier uit naar de levering. Steeds correct, je kan erop vertrouwen dat het dik in orde is!!! Maakt me telkens blij de prijs kwaliteit.

Aangenaam winkelen

Aangenaam winkelen en aantrekkelijke acties.

Makkelijke website, goede prijzen

Makkelijke website en telkens een korting op de boeken. Snelle levering... supergoed dus.

Eenvoudige website vlotte aanmaak log-in

Eenvoudige, overzichtelijk website. Makkelijk doorzoekbaar. Op het eerste zicht groot aanbod.

reserveren ging vlot

ik heb het boek nog altijd niet kunnen downloaden

Ontgoocheld

Een digitale versie van een boek zou een pdf-file moeten zijn en geen obscuur formaat als een Adobe Digital edition zonder enige vermelding van de nodige software. Nooit meer.

Alleen onbegrijpelijke digitale symbolen.

Onmogelijk te openen, laat staan te lezen...

de snel beloofde levering laat op zich wachten.....

ik bestel- betaal correct- er wordt me de levering beloofd- en ik wacht tevergeefs , zonder verdere uitleg- niet oke!!

Allereerste e-boek, al meteen raak

Het e-book is beschadigd en kan niet geopend worden.

fijn!

Groot aanbod, snelle levering en leuke kortingen!

Het bestelde boek kon ik niet downloaden.

Bij het downloaden kreeg ik een altijd mogelijkheden met welke programma's ik het boek wou kunnen openen maar het lukt gewoon niet.

Makkelijk

Frustratie

Ik kan het bestand niet openen

Het lukt niet.

Beste, ik kan mijn e-book (bestelling 0129249252) niet downloaden. Is dat omdat ik eerst nog software (Trio Office?) moet aankopen? Hoe vervelend...

Noordereinde 56

1243JJ 's-graveland

Over Bookspot.be

BookSpot is de grootste online boekwinkel van België. We zijn de plek voor boeken. Naast heel veel boeken, in alle mogelijke categorieën, hebben we een fantastische collectie eBooks, films, puzzels, cd’s, speelgoed en games. We maken lezen voor iedereen leuk. En betaalbaar. BookSpot de enige boekwinkel waar je op veel boeken wél korting krijgt. En op de rest natuurlijk ook.