Super service!

Super fijne en overzichtelijke site! Snelle levering, fijn door de brievenbus; dus niet verplicht thuis erop wachten!

De sokken zitten als gegoten

Goede prijs-kwaliteitverhouding! Een echte aanrader.

Hele fijne sokken van goede kwaliteit

Fijne sokken! Heerlijk zachte sokken van goede kwaliteit. De enkel-sportsokken sluiten heel goed aan, fijne versteviging bij de hak en om de voet. De sneakersokken blijven ook echt goed zitten en glijden niet af in de schoenen, eindelijk korte sokjes die je zelfs in de laagste Vans schoenen niet ziet, maar toch goed blijven zitten.

Goede kwaliteit voor een degelijke prijs

De sokken zijn van een zeer goede kwaliteit en dat voor een degelijke prijs.

Snelle levering en top-kwaliteit!

Binnen een dag waren de sokken binnen en de kwaliteit van de sokken is super.

super!!

Panty heeft goede pasvorm en kwaliteit. Goede kwaliteit.

Wat een top artikelen

Super prijs kwaliteits verhouding.

Oranjestraat 47

5091BK Middelbeers

+311132400001

Over Cada

CADA the future of sneaker socks!