Fijn sokje
Heb al zoveel sokjes geprobeerd waarvan beloofd werd dat ze bleven zitten. Deze blijven dus echt wel zitten. Fijn dun sokje.
Wil Van de Laak
's-Hertogenbosch
Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 357 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Over het algemeen zijn de beoordelingen positief over het draagcomfort en de pasvorm. Verschillende klanten geven aan dat de sokken goed blijven zitten en comfortabel aanvoelen gedurende de dag. De kwaliteit wordt als goed beschreven en de prijs-kwaliteitverhouding is redelijk. Er is één melding van een bevestigingsprobleem bij een bestelling, wat de ervaring heeft beïnvloed.
Wil Van de Laak
's-Hertogenbosch
De beste nadat ik vele heb geprobeerd
Sanne
Terschelling
Ik vind de sokjes erg fijn. Bij mij vallen de sokjes in 1 kleur iets kleiner dan de de 2 kleurige sokjes. Dat is iets ander materiaal zodat ze bij mij wat losser vallen. En de verpakking die door de bus kan is het volgens mij beter om het in de gezellige plastic zakken te versturen. De dozenverpakking is een stuk groter. Heel veel succes met uw bedrijf.
4 April 2022
Sylvia
Den Haag
Goede service, en hele fijne sneacker sokken, die NIET af zakken! Top!
30 March 2022
K
Brunssum
Afbeeldingen en materiaalsamenstelling komen niet altijd helemaal overeen met wat op site staat. Maar de klantenservice heeft de daardoor niet helemaal goed passende keuze meteen en ook heel fijn opgelost. En de sokken doen absoluut wat men belooft: om je voet blijven zitten. De gemêleerde kleuren sneakersok zijn minder strak, voor mij waren die de betere keuze. De footies 360 silicone zijn ook een aanrader.
29 March 2022
M.
Arnhem
Snelle levering, fijne sneakersokken en ze blijven goed zitten.
21 February 2022
Anjo
Wierden
Heb sneacker sokjes besteld en ze zakken niet af super fijn
21 January 2022
Karin Haan
Hardinxveld-Giessendam
Geen spijt van mijn aankoop. Alle sokken knellen niet en blijven ook goed zitten. Mooie kwaliteit. Dit met is een blijvertje
20 November 2021
Claudia
Maastricht
Mijn probleem wat ontstaan is door post.nl waardoor ik een negatieve uitlating heb gedaan tegen CADA neem ik zeker terug. Is perfect opgelost met ook mog een verassing. Heel hartelijk dank hiervoor
19 November 2021
Tessy
Breda
Wat een geweldige fijne sokjes zijn deze Cada sneaker socks. Ik heb meteen alle oude sneakersokken de deur uit gedaan. Geen irritatie en frustratie meer van sokjes die afzakken terwijl je aan het lopen bent. Geen proppen meer onder je voeten, stoppen, schoenen uitdoen en weer de sokken omhoog trekken! Alles verleden tijd! Ik had 6 paar in verschillende kleuren besteld. Maar binnenkort bestel ik er weer een aantal bij. Ook zo fijn dat ze in zo veel kleuren te bestellen zijn. Mooi fijn en chique sokje, die toch voldoende warmte geven. Maar niet te warm zijn op zomerse dagen. Mooie verpakking ook, die in je brievenbus past en snelle levering. Maar daarnaast ook heel leuk om deze bijzondere sokjes met de hartjes in de hak/hiel cadeau te geven. Cada is in mijn sokkenlade een blijvertje!
12 October 2021
Paula
Heino
Ik draag nu al een tijdje cada stokjes en ik ben er heel blij mee. Ze blijven goed zitten en ook na vele wasbeurten zitten ze nog prima. Ik gebruik was een waszakje om ze niet kwijt te raken in de wasmachine. Top aankoop.
3 October 2021
Ellen
Renkum
Ik heb al zeer veel sneaker sokken geprobeerd die allemaal beloofden niet af te rollen, dit zijn de allereerste die deze belofte volledig waarmaken. Net terug van vakantie waarbij ik gemiddeld 10 km per dag heb gelopen, de sokken bleven perfect op hun plaats zitten echt geweldig. Daarbij zeer goed vocht opnemend dus geen last van zweetvoeten, ik ben helemaal enthousiast en ga zeker meer paar bestellen,
23 September 2021
Jacqueline
Middelburg
De enigste sneakersokjes die me blijven zitten
20 September 2021
Margo
Susteren
Zitten heerlijk, de hele dsg. Zonder af te zakken. Waren dunner dan ik verwachtte maar helemaal prima. Koop ze graag weer!
7 September 2021
Yvonne
Deventer
Sneakersokken die niet afzakken. Dat is wel zo prettig. Dus ze maken waar wat ze zeggen
27 August 2021
Robert
Purmerend
Makkelijk te bestellen, snel geleverd. Ik had al zoveel sokken geprobeerd allemaal zakte ze af en zaten onder in mijn schoenen. Dus ik had de moed bijna opgegeven.. toen ik deze op internet tegenkwam was ik een beetje huiverig.... Maar deze doen echt wat ze moeten zitten; gewoon de hele dag blijven zitten! Mijn vriend en mijn moeder zijn ondertussen ook enthousiast!
20 August 2021
Lenneke
Steensel
Ben erg tevreden over het product
17 August 2021
G.
Ede
Keurig verzorgd. Het enige minpuntje is, dat er op de kaartjes van de sokjes met zwarte viltstift wordt aangegeven hoeveel paar er bij elkaar zit. Dat staat een beetje klungelig, en daardoor kreeg ik ook niet het juiste aantal bestelde sokjes. Maar dat werd heel goed opgelost. Veel succes verder met uw bedrijf.
14 August 2021
Sylvia
Den Haag
Sokken zijn echt super. Heb ze al verschillende keren gewassen en dan blijven ze nog perfect zitten. Heb alle oude sneakersokken weg gedaan. Ben erg tevreden.
13 August 2021
Danielle
Geldrop
8 August 2021
Victor
Heerhugowaard
Top service en op tijd bezorgd
2 August 2021
Karel
Zoetermeer
Alles verliep prima, makkelijk te bestellen, snelle bezorging… ze dragen echt heel fijn en zakken echt niet af…
2 August 2021
hanneke
Loon op zand
Snelle levering, heerlijke sokjes, blijven rotsvast zitten, verschuiven niet, geen klont meer voorin je schoen, top! Enige mindere puntje maar dat geldt voor alle sokken: als je maat 38 hebt, wat kies je dan? maat 35-38 of maar 38-39? Ik heb ze allebei genomen en dan zitten die grotere net lekkerder.
27 July 2021
Veronique
Leiden
Snelle en correcte levering.
14 July 2021
Wimpie
Utrecht
Veel merken sneaker sokken geprobeerd - knettergek werd ik van het steeds weer moeten ‘zoeken’ waar ze nu weer in de sneakers zaten. Met de sneaker sokken van Cada loop je zorgeloos de hele dag door: ze blijven zitten waar ze moeten zitten en zweten niet. Veel kleuren is ook een pluspunt. Minpuntje: meer verschillende maten: met maat 40 passen de sokken 39/42 uitstekend, met maat 45 zitten de sokken 43/46 wat krap.
12 July 2021
Karin
Joure
CADA the future of sneaker socks!
Oranjestraat 47
5091BK Middelbeers