Kan beter

Ik vind dat er intern beter gecommuniceerd moet worden. Wij bestellen wel eens geheugens en hebben we via de chat juist besproken welke type en model en vervolgens krijgen we weer een e-mail om een foto te sturen. Hierdoor vertraagd de bestelproces. Ook Komen de bestelling niet tijdig aan.

zeer correct en snel

ordered, payed, sealed, delivered, ... it mine ;-)

Prima snelle service

Prima, denken met je mee

heel goed

degelijk materiaal en ook snel geleverd

correct, gegarandeerd compatibel, snelle service

Ik bestelde al meerdere keren RAM-geheugen bij RAM-geheugen.nl. Bij twijfel diende ik enkel ofwel het productnummer ofwel een omschrijving van mijn device (laptop, desktop) te geven. Het geheugen werd telkens de eerste werkdag na de bestelling geleverd en paste immer wonderwel in het toestel. Een dikke pluim!

Een goed oplossing voor en traag laptop

RAM Zeer snel geleverd. Perfect resultaat, laptop werkt veel sneller.

Deskundige hulp, top product

Ik was op zoek naar meer geheugen voor mijn ietwat oudere (zelfgebouwde) pc. Omdat ik toch wat twijfels had over de keuze, even gechat met de helpdesk en die stuurden me de juiste richting uit. Beslissing genomen (Kingston 1600 Mhz), bestelling geplaatst, levering verliep vlot, en kon ik met track & trace volgen, twee dagen later loopt mijn machine weer als een trein. Super content.

Goede levering; slechte zorg

product is goed aangekomen maar bleek niet juist. Daarna geprobeerd contact te krijgen over retourneren. Mails worden niet beantwoord en geld is nog niet binnen. Ben best boos!

??? Niets ontvangen (-:

Hallo RAM-GEHEUGEN.NL, kreeg al enkele dagen geleden (02/02/2021) een mail om een beoordeling te geven na mijn bestelling van 29/02/2021. Jammer genoeg kan ik heden (09/02/2021) nog niets antwoorden, mits ik totaal niets ontvangen heb van RAM-Geheugen... Tussen tijd heb ik wel allerlei bestellingen ontvangen die later op andere sites besteld waren (NL, Polen enz ..) MAAR niets van RAM-Geheugen ??? Nochthans, stond vermeld "Aanwezigheid niet nodig, het pakje kan in de brievenbus" ... Vraag mij af, wat er dan met mijn bestelling #87759 gebeurd is ;-( Pat

Uitbreiding geheugen met identieke code gevonden bij Ram-Geheugen.nl

Binnen het enorme aanbod aan geheugens op het internet heb ik bij Ram-Geheugens voor de verdubbeling van het geheugen van mijn al wat oudere laptop een geheugen gevonden met dezelfde code als mijn bestaande geheugen. Ik liep regelmatig tegen het probleem aan van de melding: "Programma reageert niet" met de daarbij behorende wachttijden en irritatie. Door de verdubbeling is dit een stuk minder. Mijn HDD vervangen door een SSD is mijn volgende stap voor het snel genoeg maken van mijn laptop.

goeie service

Heb gebeld voor extra info en werd goed geholpen. Bestelling kwam ook snel aan. Helemaal top

Klantvoldoening cum laude !

Als bewuste koper, na een tijdrovende en vrij teleurstellende internet-zoektocht uiteindelijk bij een bedrijf als RAM-geheugen volop mijn gading te kunnen vinden, heeft bij mij (tijdelijk) voor ongeremde euforie gezorgd. Maar ik blijf nagenieten ... . Ze zijn schaars, maar ze bestaan: webwinkels die, zonder veel bombarie en schreeuwerige reclame, zichzelf aanprijzen en vertrouwen wekken. Waarover ik dan mijn enthousiasme kwijt wil ? Op een rijtje: - de geboden, directe oriëntatiehulp aan de klant (Eric die als het ware lijfelijk achter de toonbank op u wacht), wat ook de goed geïnformeerde klant op prijs kan stellen; - de onberispelijke en uiterst snelle behandeling van mijn on-line order: 6 geheugenmodules besteld dinsdag ± 14u40, zending afgeleverd ten huize (in België) 's anderendaags om10u30 ! - voldoende rechtstreekse (klassieke) betalingsmogelijkheden. Voor eventuele nieuwe behoeften in deze materie weet ik voortaan waarheen mij te wenden !

Makkelijk besteld voor een scherpe prijs. De volgende dag al in de brievenbus

Snel geleverd conform afspraak

Goed, nietste verbeteren

Snelle en correcte levering

Nadat ik via de chat info had gekregen welk geheugen het best voor mijn laptop geschikt was heb ik dat besteld en werd dit per omgaande postbestelling geleverd. Mijn computer is een stuk sneller nu.

Zeer goede afhandeling en snel

Ik vond de bestelling op de site gemakkelijk en goed beschreven.

Snel en goed

Besteld. Direct info over de status van bestelling en levering.

super

snelle goede levering, werkt prima allemaal. ook snel en goed geholpen met het vinden van het juiste geheugen

Snel geleverd!

Ik ben erg tevreden met het RAM geheugen. Het laptopje werkt nu als een tierelier

Snel en makkelijk

Niks op aan te merken ...webpagina is over zichtelijk .....en was zelfs in deze periode snel geleverd...

Het was snel geleverd

Door de chatfunctie heb je snel het juiste advies. Als back up kun je bij je bestelling het computertype opgeven. Hiermee doet Ram-geheugen nog een extra check. Altijd de goede spullen dus! Top geregeld, ik zou zo weer bij Ram-geheugen een aankoop doen!

Uiteindelijk goed

Geheugen besteld. Beetje slechte communicatie, maar daar zijn zij niet de enige in. Uiteindelijk goed en het geheugen perfect!

Goede ondersteuning

Chatmogelijkheid is groot voordeel

Plug & play done

Batterij voor laptop. Kan weer lekker buiten op mijn laptop

Tussendiepen 61 B

9206AC Drachten

0512-202127

Over RAM-Geheugen

RAM-Geheugen Dé oplossing voor elk traag systeem Bij RAM-Geheugen.nl altijd ✓ Binnen 1 werkdag geleverd ✓ Levenslange garantie ✓ Gratis specialistisch advies