Prima site, zeker snel en correct geleverd!

Gemakkelijk zoeken en vinden wat je nodig hebt. Controle of geheugen bij je systeem past. Zeker snel en correct als briefpakje geleverd. Klasse!

Vragen netjes en tot tevredenheid beantwoord en snel geleverd.

Betrouwbare hulp en snelle afhandeling, in een keer goed.

Door het vragen van het PC type tijdens de bestelling is een extra test ingebouwd tegen fouten

Topkwaliteit!

Topkwaliteit En Een Snelle Levering

Goed geheugen

Had een tweede ram module van 4gb besteld voor hp 8560p elitebook. Werkt perfect. Heb nu twee precies dezelfde samsung modules van 2x 4gb.

Snel en correct

Alles snel en prima geleverd. Binnen 24 uur had ik wat ik besteld had.

Top geholpen

Ik wilde graag geheugen uitbreiden...met de chat is dat prima gelukt. werkte meteen. super hulpvaardig.

Topperts

Snel en goedkoop

Uitstekende sevice.

Ik had geheugen besteld bij RAM-geheugen, voordat ze het mij toestuurde deden ze nog een extra check of ik wel het juiste had besteld. Dat scheelt weer een hoop heen en weer sturen. Toppie

Goed geholpen

Foto gestuurd van RAM geheugen, na 1 dag had ik de gewenste bestelling in huis.

Snel en goede hulp

Via de chat snel antwoord gekregen van Eric wat voor mij doeltreffend was na paar klikken besteld en de volgende dag al binnen via de post Dank je wel voor de goede service

Snel en goeie kwaliteit

Heb niet lang moeten wachten, en product werk naar behoren. Dus super tevreden. Zal het zeker anderen aanraden bij RAM-GEHEUGEN.NL geheugen te bestellen.

Grote sortering

Veel keuze, goede voorlichting, snel geleverd.

Snel als het geheugen zelf!

Goede kwaliteit product, snel geleverd. In de brand? Zo uit de brand! En fijn dat de brandweer even mee helpt checken of het bestelde past bij de hardware. Dank.

Goede informatie via what's app, besteld en snel geleverd goed product Ben zeer tevreden

Order prima verwerkj

Portokosten waren ten onrechte in rekening gebracht maar zijn direct teruggestort. Prima service... Geheugen past prima en het was in 5 minuten geïnstalleerd

Goed advies en snelle levering

Via de chat mogelijkheid het juiste RAM geheugen kunnen vinden.

snelle verzending. Prima product

Product is prima. Verzending erg snel. Duidelijke website.

Geweldige service en goed geholpen!

Voor het juiste RAM geheugen ben je hier op de juiste plek. Leveren goede producten en hebben ook productkennis van wat in welke laptop kan. Nooit meer een foute RAM geheugenkaart of gokken hoeveel MHz.

Top! Altijd fijn als er bij twijfel wordt gecommuniceerd. Daardoor krijg je geen misverstanden en werkt het in 1 keer.

Supersnel en goede kwaliteit

Erg goed

retour afhandeling niet best. Geen reactie en toch verstuurd

Afhandeling via de chat is goed. Maar retour is niet best. Moeilijke communicatie en nog steeds geen reactie na een week. Meteen ook via chat gevraagd om het artikel niet mee te sturen , niet naar geluisterd, toch verstuurd en nu geen reactie al aantal dagen.

Snel geleverd,

Werkt perfect,

prima levering

Vlotte bestelligen afhandeling. Ben zeer tevreden

direct goed advies en geheugen na zes dagen per post geleverd

Helder advies zonder poespas wel geode aanwijzing van hoe en wat installeervolgorde.

Tussendiepen 61 B

9206AC Drachten

0512-202127

Over RAM-Geheugen

RAM-Geheugen Dé oplossing voor elk traag systeem Bij RAM-Geheugen.nl altijd ✓ Binnen 1 werkdag geleverd ✓ Levenslange garantie ✓ Gratis specialistisch advies