besteld en gekregen! Maakte mij wat druk om de levertijd maar dat heb je in deze coronatijd! Al met al toch snel gelverd! Thumbs up voor ram-geheugen.nl

Ik bestelde 4 gb ram voor mijn laptop. Was er volgende dag en netjes verpakt. Werkt prima

Niets toegekomen

Geen reactie op contactformulier

Snelle levering, goede prducten, redelijke prijs

Gisteren besteld, vanmiddag in de brievenbus. Geen onnodige administratieve rompslomp er omheen.

Goed, snel en uitstekende producten op voorraad.

Zeer snel geleverd en veel verschillende soorten producten op voorraad.

Zeer behulpzaam bij keuze en correcte en snelle levering.

In het verleden heb ik reeds heel veel geheugen besteld bij Ram-geheugen.nl, steeds tot grote tevredenheid. Via de chat zeer behulpzaam om te helpen zoeken in de vele types van geheugen. Als veiligheid steeds het type machine bij de bestelling van het geheugen vermeld. Een paar dagen later in de bus en nog geen enkele keer moeten terugsturen omdat het verkeerde geheugen werd geleverd... Yvan STRUBBE - België - Dendermonde

Ruim assortiment en goede customerservice

Dinsdagochtend (heel vroeg) besteld. Order was meteen die dag nog verwerkt en verstuurd. Aangezien mijn pakketje na 2 dagen nog niet was aangekomen ben ik maar gaan informeren. Dit kan via chat èn mail. De responstijd is buitengewoon goed, zowel met chat als e-mail. Heb vandaag eindelijk mijn geheugen binnen gekregen. +/- 8 dagen na mijn bestelling. PostNL heeft het helaas nogal druk en daar kan dit bedrijf niet echt veel aan doen. Mag de pret niet drukken. Ik heb mijn RAM geheugen binnen en kan weer lekker verder. Thanks RAM-Geheugen.nl (Eric) voor de altijd snelle response op mijn berichten. Cheers, Raymond

Het product voldoet geheel aan mijn verwachtingen. De omschrijving en andere informatie op de website was glashelder. In de praktijk werkt het precies zoals het moet.

Het duurde een paar dagen langer.

Desalniettemin blij met het bestelde werkgeheugen.

super service

hier kun je gerust geheugen bestellen. geef het type van je computer door met de gegevens van je bestaand geheugen en hun zoeken de juiste voor je

Goede service.

Via de chat mijn vraag gesteld en kreeg direct een antwoord waar mee ik een bestelling kon plaatsen.

Service excellence

Duidelijke website, goede support, snelle levering, in een woord prima!

Nieuw RAM-geheugen voor m'n desktop snel ontvangen

Het nieuwe RAM-geheugen voor m'n laptop heb ik de volgende dag ontvangen. Na installatie werkte alles direkt zonder problemen.

Gezocht en gevonden. Geheugen voor mijn oude desktop gevonden om daar Windows 10 64bit op te kunnen draaien. Uitstekende expertise en advies om zeker de juiste geheugen chips te kopen. Ze werken perfect !

Prima site, snelle service.

Snelle levering.

Bestelde module werd snel geleverd.

Bestelling gedaan. Voorafgaand aan de levering werd nog aanvullende informatie gevraagd om zeker te zijn dat de juiste module werd geleverd. Goede service met een uitstekend resultaat!

Snel en effectief

Voorgestelde RAM modules klopten precies. Zeer snel verstuurd

Geheugen past niet; geen reactie op omruilverzoek e-mail

Op aanraden van een chat-medewerker heb ik RAM-geheugen besteld. Dit paste echter niet. Ik heb daarop een e-mail gestuurd met de vraag of ze passend geheugen hebben met foto's. Hierop is niet gereageerd. Ook via 24/7 WhatsApp service wordt niet gereageerd

Supergoeie en snelle service

Ik heb een ietwat bejaarde laptop opgekalefaterd, en ben daarbij wat betreft de keuze van het juiste RAM-geheugen geweldig geholpen door een medewerker. De volgende dag lag de bestelling bij mij in de brievenbus en kon ik aan de slag!

Goede en snelle service

Goede website, duidelijk bestelproces, goede levering. Fijn dat je bij bestelling kunt laten checken of je echt het goede product hebt gekozen, in mijn geval geheugen voor een oude laptop (ik had overigens de juiste gekozen).

Goed advies, Produkt ok, Verpakking open

8MB DDR3 geheugen gekocht. Advies via de chat was goed en vakkundig. Product functioneert goed. Ik schrik alleen dat ik iets ontvang in geopende verpakking. Geen idee of ik een nieuw product heb ontvangen.

Prima geheugen, snel en goed geleverd!

Goed service en snel geleverd

Positief

Goede service en prijskwaliteit

Tussendiepen 61 B

9206AC Drachten

0512-202127

Over RAM-Geheugen

RAM-Geheugen Dé oplossing voor elk traag systeem Bij RAM-Geheugen.nl altijd ✓ Binnen 1 werkdag geleverd ✓ Levenslange garantie ✓ Gratis specialistisch advies