Eerst goed advies via chat. Daarna snel geleverd. Toppie!!!!

Goede info op de site

Geen poespas op de website. 2e controle op type PC is wel handig

Traag en niet informerend

De bestelling heb ik gedaan in de periode van de feestdagen. Het duurde een 6 dagen voordat ik het pakketje ontving. Ik heb begrip voor een wat tragere levering tijdens jaarwisseling, maar naar mijn mening duurde het alsnog vrij lang en werd ik ook niet geïnformeerd over de status. Dit kan echt beter naar mijn mening.

Prima ervaring

Ik kreeg keurig de juiste geheugenkaarten opgestuurd. Het duurde helaas iets langer dan de beloofde volgende werkdag, ik moest ongeveer een week geduld hebben. Dit kan uiteraard te maken hebben met de enorme drukte bij de post door Corona. Daar heb ik wel begrip voor. Het enige minpuntje is dat de geheugenkaarten gewoon per post zijn verstuurd en niet zoals op de website aangeven als brievenbuspakket met track&trace.

Top , de enigste met het juiste geheugen op voorraad.

Duidelijke bestel site. Goede foto’s. Duidelijke beschrijvingen. Snel te bestellen. Correcte afhandeling en snel verstuurd!

Goed nieuw product, trage verzending

Goede nieuwe ram modules van Kingston ontvangen, werken perfect. Echter, waar is het oponthoud ontstaan? 4 januari 3 ram modules besteld en pas op 8 januari binnen gekregen. Waarschijnlijk PostNL die het nog steeds erg druk heeft. Desalniettemin, zoekt u computergeheugen, ram-geheugen heeft het =)

Goed advies, goed geprijsd en snel geleverd!

Voor mijn wat oudere Dell pc had ik meer ram geheugen nodig. Via een chat sessie snel het goede advies gekregen. Daarna in de webshop het geheugen besteld. Ondanks de drukte bij PostNL het geheugen binnen twee dagen in huis. Dus....PC open, oude geheugen er uit, nieuwe geheugen er in, PC dicht, opstarten en alles werkt naar behoren. Weer een blij mens.

SNELLE EN NAUWKEURIGE ONDERTEUNING

Ik had een twijfel bij de juiste keuze voor de gepaste RAM voor mijn oude Imac. Er werd mij snel geholpen en zo kon ik in een paar minuten de juiste RAM bestellen. De levering was ook snel. Het nieuw geheugen past perfect.

Goede begeleiding

Goede begeleiding bij het bestellen van het soort RAM.

Ik heb geen product geleverd gekregen

Ramkaart besteld, na een week nog niet geleverd, dus heb ik even een mailtje gestuurd. Wordt vervolgens niet op gereageerd dus 30 euro foetsie.

Perfecte service

Snelle levering en proffesionele hulp een aanrader

Gewoon goed en snel geleverd

Goed geholpen en prima prijs, werkt allemaal uitstekend.

Werd goed geholpen met welke type geheugen ik nodig. Prijs kwaliteit ook goed. Eerst besteld in China maar dat duurde en duurde maar en bleken de verkeerde te zijn. Dit is een veel betere optie.

Een bestelling blijft een bestelling maar de klanten service maakt het verschil en deze is uitstekend bij Ram-geheugen Ze doen extra moeite en vragen na wat voor situatie het is zodat je het juiste bestel. Top!

Redelijk

Geen doede comunicatie en late bezorging(kan ook zijn dat het druk is bij de post verzorging) Wel het juiste product gekregen.

Excellent

I recommend dealing with a company that they are good and fast in shipping On my side, I recommend dealing.

Bestelling niet binnen

Tijdje geleden een bestelling geplaatst die ik eerlijk gezegd alweer was vergeten tot ik een mailtje kreeg met de vraag boe de bestelling bevalt. Dit pakketje is helaas nooit binnen gekomen

Prima advies en snelle levering

Via de chatfunctie een goed advies gekregen en nadat ik de bestelling had geplaatst was het, ondanks de Kerstdagen, binnen 48 uur geleverd!

Snel en eerlijke informatie

De website is overzichtelijk en geeft eerlijke informatie over de producten. De site biedt zelfs een vrijwillige scan om te checken of het RAM-geheugen in jouw computer past. Zelfs als leek vind je zo het juiste product. Ondanks de kerstdrukte nieuwe RAM-geheugen binnen een paar dagen in huis. Product werkt naar behoren.

prima ervaring!

Ik had wat extra RAM geheugen besteld. binnen 1 dag kreeg ik een keurig mailtje waarin men zei dat er 2 types waren met verschillend aantal chips; keurig met foto's erbij ter illustratie. Men vroeg of ik even een foto van mijn oude geheugenkaart wilde opsturen, en dat heb ik gedaan. Een dag later per mail gevraagd of de foto goed was ontvangen; daar kreeg ik geen antwoord op, maar reeds de volgende dag ontving ik de geheugenkaart. Dat blijkt inderdaad de goede te zijn; hij wordt keurig herkend. Dus goede ervaring,

Nog onvolledig proces.....

Goede controle voor verzending van de bestelling (adequaat product voor betreffende computer?), maar bestelling nog niet ontvangen....

Als je hier besteld krijg je het juiste geheugen voor jou machine.

Geheugen geselecteerd, en voor de zekerheid opgegeven voor welke machine het geheugen gebruikt zou worden. De machine waarvoor ik geheugen heb besteld is in het verleden met verschillende type geheugen uitgeleverd, deze kennis is aanwezig bij Ram-Geheugen. Je wordt gevraagd een foto van je huidige geheugen te maken en zij sturen het juiste model op. Gewoon goede service.

Negatief

Ram-geheugen DDR2 voor Toshiba Satellite L20-101 besteld, RAM-ge- heugen DDR3 geleverd. Mail met bijlage gestuurd om dit aan te kaarten op 18/12. Geen reactie.

Uitstekende kwaliteit

Super snel geleverd, makkelijk te installeren en werkt nu prima. Top.

SUPER professionele ervaring !!

SUPER professionele ervaring, alles wordt dubbel nagekeken of je bestelling wel de juiste is voor jouw systeem, echt een aanrader!! Geheugen is voorzien van onverbroken zegel, dus heb je de zekerheid dat wat je bestelde splinternieuw is !! Daar kunnen vele andere webshops echt iets van leren, super tevreden klant, raad RAM-geheugen.nl aan iedereen aan !!

Tussendiepen 61 B

9206AC Drachten

0512-202127

Over RAM-Geheugen

RAM-Geheugen Dé oplossing voor elk traag systeem Bij RAM-Geheugen.nl altijd ✓ Binnen 1 werkdag geleverd ✓ Levenslange garantie ✓ Gratis specialistisch advies