Super geholpen met behulp van chat...

Nadat ik de gegevens van mijn moederbord had opgegeven...ging meneer geheugen meteen aan de gang en kreeg ik van hem op welk type geheugen en hoe krachtig dit moederbord kon hebben...heb ik toen meteen bij hem besteld met de info dat dit absoluut moest matchen....ontvangen en.....suuuuper...ik ga nooit meer ergens anders...bedankt...grts Peter Disco.

Eigenlijk 7 sterren

Goed live advies over product en snelle levering

Prettig contact en verstand van zaken

A useful resource for older kit

A great fallback if Amazon or the shops fail... which they do often.

Fantastisch om nog oud geheugen te vinden DDR-DDR2-DDR3

Snelle en correcte levering tegen zeer interessante prijzen

Zeer goede service

Ik heb geheugen besteld maar helaas, ondanks het advies van een van de medewerkers, werkte dit geheugen niet in de computer waar het voor bedoeld was. Kan gebeuren. Het positieve in dit verhaal is wel dat over de retournering niet moeilijk gedaan wordt. Teruggestuurd en binnen een paar dagen ontving ik bericht dat het betaalde bedrag terugbetaald wordt. Prima service. De volgende bestelling zal ik zeker weer bij RAM-Geheugen plaatsen.

Makkelijk vindbare correct geheugen.

- Snelle levering - Eenvoudig om de juiste geheugen modules te vinden

Prima bedrijf

15 December 4Gb extra Ram geheugen besteld voor mijn Panasonic CF-19. Het is in de aanloop naar kerst en we zitten midden in de Corona lock down en PostNL heeft het druk met de kerst- kaarten / pakketten dus ik verwacht niet dat de zending de volgende dag geleverd zal worden. Na de kerst of misschien het nieuwe jaar schat ik in maar tot mijn verbazing wordt het al op 18 December afgeleverd. Ram geheugen in de Panasonic ingebouwd, is bij de CF-19 4 schroefjes los draaien, klepje open, geheugen erin klikken, klepje dicht en schroefjes vast draaien. In de bios gecontroleerd of het geheugen te zien is, en ook nog ff een programma gedraaid om de snelheid van het Ram geheugen te testen. Order 87044 Perfect! Erwin

Super snelle en correcte service

Voor mij de eerste keer dat ik via Kiyoh heb besteld. Ik ben erg tevreden over het assortiment en de snelle levering. Zeker aan te bevelen bij mijn contacten die regelmatig dergelijke onderdelen nodig hebben. Wij zijn allen elektronica en computer fanaten en geven ook computerlessen aan senioren.

Ik had dus iets besteld bij jullie. en ik dacht eerlijk gezegd dat het echt lang ging duren. maar ongeveer 2 dagen later. kijk ik in mijn brievenbus en ik had het al binnen! Goeie service echt uitstekend!

Waardeloos

Na 6 dagen mijn bestelling nog altijd niet geleverd ... bij navraag bij RAM totaal geen reactie!! Ook totaal geen reactie op mail.

leverings afspraken worden niet geheel nageleefd

Al tijdens het chatten viel me op dat er niet correct werd gereageerd. De levering was ook niet volgens afspraak (pas de volgende werkdag). De prijs was ook niet de laagste van internet. Ik heb het toch gekocht omdat dit het goede merk was.

Besteld en vlot geleverd

4 geheugen kaarten besteld en daags nadien geleverd via post nl. Dit moest naar België, dus vlot! Alles werkt in de Apple pc, dus toppie

Geweldige service

Naast de enorme kennis over geheugen ed is de klantgerichtheid en service van topkwaliteit.

redelijk snel en correct werkend spul

Mijn computer werkt super.

Nadat ik het geheugen geplaatst heb draait mijn laptop als een naaimachines. Dus zeer tevreden. Gr Brugt Groenhof.

Goed advies gekregen en bestelling was goed verpakt en snel geleverd ik raad deze site aan

Slecht!

Na sturen van foto’s en vermelden van pc model etc hadden ze alsnog de verkeerde gestuurd dan die ik nodig had. Heeft niets te maken met bios oid Vreemd, puur vreemd.

Volgende dag al in huis, computer werkt weer perfect

Erg goed geholpen. Met name het advies zodat je weet dat je het juiste heb besteld is erg fijn. Zeker op het gebied van gevoelige electronica.

Prima kwaliteit, netjes verpakt.

Goed product en correct geleverd

Alles is naar behoren verlopen ondanks de drukke feestdagen -periode. Ik bestel zeker nog eens bij jullie. Top product !

alles in orde, prijs, prestatie en snelheid.

Bestelling/levering 4Gb RAM: alles in orde, prijs, prestatie en snelheid.

goede service en snelle levering

Goede service en feedback op een vraag over de levering.

Snelle en correcte service

Zeer snelle en correcte levering

Tussendiepen 61 B

9206AC Drachten

0512-202127

Over RAM-Geheugen

RAM-Geheugen Dé oplossing voor elk traag systeem Bij RAM-Geheugen.nl altijd ✓ Binnen 1 werkdag geleverd ✓ Levenslange garantie ✓ Gratis specialistisch advies