geweldig

Past perfect ,snelle levering

zeer aan te raden

genoeg keus voor elk systeem, maar weet je niet welke er geschikt is voor jouw systeem dan biedt de chat hulp. ook retour wordt netjes afgehandeld.

perfecte service en controle van het geheugen

Oude Dell PC geupgraded dankzij RAM-geheugen, die ook checkt of wat je bestelt klopt met het type PC. deze extra service maakt het verschil waar andere webshops falen! I am a happy customer.

Snel en in goede staat verzonden

Na de keus en simpele manier van bestellen, zijn de geheugens direct verzonden.

Een aanrader

Intuitive site, excellent service en perfecte levering. Een aanrader, J.vdZee

Goed advies en snelle levering.

Bij vraag of RAM geschikt is voor mijn PC een keurig advies gekregen. RAM, na snelle levering, geïnstalleerd en werkt correct.

Na korte chat direct correcte geheugens gespecificeerd en geleverd.

i.v.m. een uitbreiding van geheugens in oude PC's van 4 naar 8 GB, bleek RAM-geheugen de enige die een goed advies gaf. Bij mijn standaard leverancier bleken ze niet in staat om correcte modules te leveren.

Verstand ram en pc

Zoeken uitwat voor jou pc geschikt is en smeren je geen server geheugen aan. Top dus en verpakt en snel geleverd

verkeerd advies dus verkeerde levering

Via de chat functie contact gehad en advies gevraagd voor juiste ram geheugen. Producten ontvangen. Blijken niet de passen. Levering was niet binnen 1 dag . Geen probleem maar adverteer er dan niet mee

Goede feedback

Je wordt gelijk goed geholpen via de chat, en krijgt het juiste advies. En leveren supersnel kort voor 17:00 uur besteld, de volgende dag geleverd, ze doen wat ze beloven op de site .

Snelle levering, prijs kwaliteit top

Goede prijs / kwaliteit en werd snel geleverd. Is een aanrader

Even de specs van je computer doorgeven en dan krijg je passend advies. Erg blij met m'n snelle mac

Het geheugen was sneller geleverd dan de tijd die ik nodig had om het in de computer te plaatsen.

Wat een snelle service. Volgende dag al binnen. Top hoor !

Ik heb een ram module bij RAM-Geheugen.nl besteld. Het was in orde goed geleverd. Mijn notebook werk prima mee :-)

Goed advies snel geleverd

Via de chat functie goed advies ontvangen, volgende dag geleverd voor een prima prijs. Aanrader!

Prima.

Snel en goed geleverd.

Zeer slecht

Bestelling gaat prima, betaling ook. Daarna echter niets meer, telefonisch niet bereikbaar. Geen antwoord op e-mails en hun contactformulier. Pas na een e-mail met de dreiging dat ik aangifte ging doen kreeg ik een reactie met een ***smoes dat ik het het de volgende dag zou krijgen, dit duurde alsnog een dag langer. Maar ik heb het binnen, toch heb ik een zeer slecht gevoel over dit bedrijf. Als ik de reacties op tweakers.net lees snap ik niet dat de hier positieve reacties staan. In mijn ogen zijn dit gewoon oplichters en adviseer ik ook om hier nooit iets te bestellen tenzij je er op kickt om besodemieterd te worden.

Arrived in two days in perfect state.

Exactly as advertised. Rapid delivery and well packaged. Nothing negative to say.

Vlot

8GB ram geheugen werkt perfect en vlot geleverd.

Vlotte bediening en de juiste ram ontvangen juist maar door het type van desktop computer door te geven;

Makkelijk om het juiste geheugen te vinden voor mijn iMac

Ik was op zoeken naar geheugenuitbreiding voor mijn iMac. Het is al een oudje. Via de site kon ik makkelijk het juiste type vinden. Inmiddels geïnstalleerd en het werkt goed.

Mijn bestelling is prima aangekomen. Het duurde wel iets langer dan een week, maar daar kunnen ze bij RAM-geheugen niet heel veel aan doen.

Overzichtelijke website en goede communicatie

Overzichtelijke website, goede communicatie over status van bestelling/ verzending en snelle levering. Ik ben tevreden :)

heel goed

snelle levering ook naar het buitenland toe en goeie producten ik zou zeker weer hier bestellen als ik iets nodig heb

Tussendiepen 61 B

9206AC Drachten

0512-202127

Over RAM-Geheugen

RAM-Geheugen Dé oplossing voor elk traag systeem Bij RAM-Geheugen.nl altijd ✓ Binnen 1 werkdag geleverd ✓ Levenslange garantie ✓ Gratis specialistisch advies