Goede ervaring met dit bedrijf

Voor 2 computers, na elkaar nieuwe ram geheugens besteld, Op tijd en goed geleverd. Alleen gek voor de eerste bestelling verzend kosten moeten betalen en voor de 2e precies het zelfde bestelling geen verzend kosten hoeven te betalen. Zou leuk zijn als ik die verzend kosten nog teruggestort krijg, Nu 4 sterren en anders 5 sterren

Vooral niets bestellen bij Ram Geheugen

Ze incasseren wel maar leveren vervolgens niet en geven PostNL hiervan de schuld. Ook tweede toezegging niks geleverd. Advies; -neem contact op met je bank en probeer betaling te blokkeren -zeker aangifte doen bij politie!

ruim onvoldoende

Hynix 4G sodimm ram besteld en Samsung ram gekregen. Op de site chat gevraagd naar tips en QVL. Afgeserveerd door een chatbot. Het Samsung geheugen blijkt zoals verwacht niet compatible met mijn ASUS moederboord! Als alternatief per email aangegeven dat de op de site geadverteerde Hynix 8G module ook kon volstaan. Als antwoord gekregen: de Hynix is helaas niet op voorraad. Uw aankoopbedrag zal worden gecrediteerd na ontvangst van het retourpakketje. Conclusie: Er wordt geadverteerd op de site met niet beschikbare produkten en daarnaast is men ook niet echt erg behulpzaam om een klant verder te helpen.

Mijn computer werkt weer als nieuw!

Het was even een gepuzzel om het juiste RAM geheugen te vinden. Maar gelukkig checkt RAM-geheugen dit ook voor je. Je moet dan aangeven wat voor computer je hebt. Ik heb mijn MacBook Pro model mid 2012 voorzien van 16 GB RAM geheugen. Dit is vier keer zoveel als oorspronkelijk. Mijn computer die ik bijna zes jaar heb, werkt weer als nieuw. Had ik eerder moeten doen. Het is heel eenvoudig!

Top service.

Zeer behulpzaam in het verifiëren van het juiste geheugen voor een oude laptop. Prijs/kwaliteit dik in orde, en snel geleverd.

perfecte service en hulp

Op mijn vraag welke geheugen bankjes in mijn laptop paste kreeg ik heel snel antwoord en nadat ik per ongeluk er 1 besteld had in plaats van 2 kon het direct dmv de online chat hulp gewijzigd worden, kortom perfecte web winkel, hulp en service.

Juist advies

Heb 2 x 4GB RAM modules van Kingston besteld voor een Macbook PRO 2009. Alles geplaatst en werkt goed. Dus de modules werden meteen herkend door de laptop. De bestelling werd in Belgie geleverd binnen de afgesproken tijd. Op zondag besteld. Dan op donderdag geleverd. De klantendienst per email heb ik niet nodig gehad daar alles heel vlot is gelopen. Advies : stuur alles op met tracking, dan kan niks verloren gaan. Voor die paar euro duurder, daar gaat het niet op aan komen.

Prima bestel afhandeling, goede prijzen. Snel geleverd.

Prima prijs/kwaliteit en snelle levering.

Goede service en goed advies

Via de chat kreeg ik een goed en juist advies. Ik twijfelde tussen 2x2GB en 2x4GB. De bestelling was op tijd binnen en na plaatsing van de extra 2x4GB in mijn iMac, werkt hij weer goed bij multitasking. Nu bleek, dat mijn iMac bij alleen email en internet al meer dan mijn oorspronkelijk 4GB gebruikt, namelijk bijna 6GB, terwijl ik maar 4GB beschikbaar had en nu in totaal 12GB!

Goede ondersteuning chat

Ik heb mijn huiswerk van tevoren gedaan door te onderzoeken of uitbreiding nog mogelijk was op het moederbord en welk type en merk al in de computer aanwezig is. Heb bestelling gedaan en precies gekregen wat ik nodig had. De computer werkt nu zonder storingen door geheugen problemen. De bestelling was er binnen een dag. Ik ben zeer tevreden.

Super fijn!

Er is zelfs gevraagd om een photo van het bestaande geheugen zodat Het nieuwe geheugen overeen zou komen met het bestaande, did is een helegoede service!

goede adviezen, denken met je mee

prima contact en respons op vragen, goed advies, dat klopte. zou hier zo weer geheugen bestellen als ik dat nodig had.

Uitstekende producten en goede service

Ik was in de vooravond op zoek naar Ram uitbreiding en stuitte op deze website en vond vrijwel meteen wat ik zocht. Om er toch zeker van te zijn of mijn keuze juist was kon ik zelfs nog met de verkoper chatten alvorens tot aankoop over te gaan. De gewenste producten waren verrassend snel in huis en alles werkt naar behoren.

Komen afspraken na

Ondanks vele bestellingen loopt het weleens mis met leveringen. Wordt na contact professioneel opgelost

Snel en correct!

Heel goed dat er (vooraf) zorgvuldig wordt nagegaan wat je echt nodig hebt. En vervolgens razendsnel geleverd. Informatieve website, ook als je niet elke dag met deze materie te maken hebt.

Mooi optijd

hij werkt super.

Goede service en snel geleverd

Binnen 1 werk dag geleverd, zelfs tijdens corona tijd is echt super. Via de chat gevraagd welk geheugen ik nodig had en deze besteld. Deed het meteen dus prima service!

uitstekende service en snelle levering

Via de chat werd bevestigd dat mijn keuze inderdaad geschikt was voor mijn laptop. Meteen besteld en de volgende ochtend al in huis. Erg tevreden met de service en de levering!

Super goede service!

Na contact te hebben gehad via de chat over wat ik nodig had, direct een link naar het artikel gehad. Ze controleren ook nog even of alles wat je wil bestellen wel overeen komt met de laptop die je hebt. Deze besteld en binnen 1 dag in huis. Dus precies zoals er op de website vermeld staat! Alles past en werkt dus prima in orde. Ik ben tevreden!!

Heel behulpzaam en goed geholpen

Eerst gechat over welk geheugen ik nodig had. Dat was heel erg hulpzaam na een nachtje slapen nogmaals gechat met dezelfe medewerker. Weer prima en tot aankoop overgegaan. Het werkt perfect

Super geholpen

At werdt gevraagd naar een foto van het bestaande geheugen, die heb ik gestuurd en kreeg kort daarna het juiste geheugen toe gestuurd. Helemaal perfect ik ben zeer blij dat er meegedacht werd!

Prima overzichtelijke site.

Goede ondersteuning in keuze. Snelle levering.

Duidelijke gegevens op de site en snelle levering

Volledige gegevens van de geheugenkaartjes maakt ede keuze makkelijk en vertrouwd. Levering was ook snel en keurig verpakt.

juiste geheugen na overleg en binnen een dag in huis

Eerst gezocht naar het juiste geheugen en voor de zekerheid nog even gevraagd of dit compatibel was met mijn laptop en bestaande geheugen. Kreeg snel een bevestiging dat het juiste geheugen was. Vervolgens besteld en binnen een dag in huis.

Niets ontvangen - geen antwoord op onze vragen - 50 euro kwijt

Puur bedrog deze site!!!! Besteld, betaald en niets ontvangen!!!! En dan zeggen ze nog dat je kans maakt op 50 euro cashback als je een beoordeling schrijft! Wat een lef hebben deze mensen!!! Jammer dat we de reviews niet eerder hebben gelezen!!! Wij kunnen niet geloven dat dit nog kan en sturen zeker een klacht naar de politie voor onderzoek, deze site moet dringend van het internet verwijderd worden!!!!

Tussendiepen 61 B

9206AC Drachten

0512-202127

Over RAM-Geheugen

RAM-Geheugen Dé oplossing voor elk traag systeem Bij RAM-Geheugen.nl altijd ✓ Binnen 1 werkdag geleverd ✓ Levenslange garantie ✓ Gratis specialistisch advies