Super bedrijf

Er was wat vertraging maar goed opgelost in deze moeilijke tijden. met corona crisis en Postnl. kan altijd wat vertraging zijn maar communiceer met je klant dat is de sleutel tot succes !

Zending niet getraceerd, verder goede service.

Geen bevestiging van verzending of track & trace, dit miste ik wel. Mijn pakje bleek dan ook verloren bij postNL. Na melding via mail snel antwoord gekregen en een 2de zending ontvangen. Kortom, goede service van het bedrijf, maar ik zou toch aanraden de zending te traceren!

Vertrouwen in RAM-Geheugen.nl weer hersteld!

De geheugen modules in goede staat ontvangen, werken goed. Tevens een brief erbij met excuses en de uitleg voor de vertraging en de slechte communicatie, alsook een goedmakertje in de vorm van een ESD bandje. Na onderzoek bleek dat het produkt was zoekgeraakt bij PostNL, daarna hebben ze mij meteen een nieuw produkt gestuurd! Het heeft allemaal wat langer geduurd, maar uiteindelijk hebben ze het heel correct opgelost! Bewondering hoe ze het uiteindelijk, in deze moeilijke tijd, toch alles goed hebben afgehandeld, dit alles kenmerkt een goed bedrijf! Was even het vertrouwen kwijt, maar dit is weer voor 100% terug!

Later geleverd dan verwacht

Eerlijk is eerlijk, ik had mijn bestelling niet meer verwacht na de onthutsende reviews op deze site. Ook bij mij duurde het inderdaad langer dan verwacht, op mijn e-mail werd niet gereageerd en via de chat op de site wel. 7 dagen later dan de initiële leveringsdatum alsnog het pakketje in huis vergezeld met een brief met uitleg en excuses. Het bedrijf aanbevelen is lastig, voordeel van de twijfel krijgen ze van mij. Ik denk dat het jonge bedrijf een goede e-commerce heeft waardoor de groei lastig is te behappen. Dat neemt niet weg dat de verzend- en communicatieprocessen de nodige verbeteringen moeten krijgen. Oordeel niet te snel over dit bedrijf, blijf redelijk en heb vertrouwen.

Goed geholpen

goed geholpen en snel geleverd

Na week wachten (corana delay), net een tweede levering gehad met excuses.

Vlotte support bij keuze maar na betaling , geen artikelen ontvangen . Na contact een tweede correcte levering ontvangen. bedankt hiervoor. Op nu naar een vlottere performance van oude pc . Ivo

Slecht

Een week na het plaatsen van mijn bestelling van een geheugenbankie nog is er nog niets geleverd. Ook geen status o.i.d. van de order. Op mail wordt niet gereageerd en telefonisch zijn ze onbereikbaar. Kortom slechte zaak.

Moeizaam proces maar uiteindelijk netjes opgelost

In eerste instantie netjes een advies via de chat gehad en op 8 mei bestelling geplaatst. Na enkele dagen nog niks ontvangen te hebben en inmiddels zorgwekkende reviews gelezen, besloten een email te sturen. Milo zou het laten uitzoeken bij PostNL maar geen enkele reactie meer sindsdien. Nogmaals email gestuurd en via chat geprobeerd zonder resultaat. Nu 3 weken later sta ik nog steeds met lege handen en uiteindelijk elders besteld. Weken te laat uiteindelijk toch mijn bestelling alsnog ontvangen inclusief excuusbrief. Had het andere bestelde geheugen reeds geïnstalleerd dus de levering van ram-geheugen (na lang twijfelen) teruggestuurd en miin geld inmiddels ontvangen. Ben nu wel de kosten van het aangetekend versturen (€8,80) kwijt maar voor dat geld wel een hoop gedoe en ergenis gehad. Is in ieder iets ...

Perfecte dienstverlening

RAM geheugen zoals beloofd, dienstverlening is perfect!..

Werkt prima en snel te monteren

De toezending duurde langer dan normaal, maar toch nog net op tijd. Uitleg en excuses erbij, keurig hoor!

verkeerde module geleverd, maar vervolgens correct afgehandeld

Helaas de verkeerde module geleverd. Kan gebeuren, Na enig op en neer gemaild uiteindelijk de juiste module ontvangen!

Inmiddels bestelling ontvangen

Na een aantal dagen dacht ik mijn bestelling zal wel nooit terecht komen maar uiteindelijk heb ik na twee weken mijn zending ontvangen. Het geheugen werkt prima en is van het kwaliteitsmerk dat ik had besteld. De communicatie met Ram geheugen ging snel. Een paar mails besteed aan het feit waarom het zo lang moest duren. De reactie kwam hooguit een uurtje later bij mij binnen. De reactie van Ram geheugen was echter niet altijd duidelijk. Dit zou echt duidelijker mogen zodat je niet het gevoel hebt dat er is mis niet goed. Maar goed ze reageerde wel direct. Uiteindelijk bleek dat er zendingen zoekgeraakt waren. Dus ook die van mij. Wel een leuke attentie gehad en een nette excuus brief. Ja, dat kan ik dan ook weer waarderen.

Prima geholpen

Op basis van een paar simpele vragen heeft men mij de juiste module geadviseerd. Levering liet, buiten hun schuld, iets langer op zich wachten, maar na een paar dagen kreeg ik de modules toch binnen.

Goede informatie, waarna vlotte levering geschiedde.

Na eerst de nodige informatie gevraagd te hebben, waarop ik duidelijk antwoorden kreeg besloten om mijn RAM geheugen uit te breiden. Kreeg de levering een dag later dan in eerste instantie werd gemeld. Maar daar kan RAM-geheugen niets aan doen. Bij ons wordt namelijk op maandag niets bezorgd.

Bedrijf met verstand van zaken omtrent geheugen voor mac

Besteld bij Ram-geheugen.nl dimm modules voor mijn MacBookPro, Er zit standaard 4 gb in, maar met de huidige software is er gewoon meer nodig. Besteld, maar er kwam niks, wel de rekening enz. maar geen modules, Na wat puzzelen blijkt dat door het corona geweld PostNL rigoureus de fout is ingegaan, veel zendingen, dus ook die van mij, zijn kwijtgeraakt, maar na een mail naar Ram-geheugen heb ik een nieuwe zending gekregen met daarbij een excuusbrief, terwijl het niet hun schuld is. De modules geven een snelheidswinst, macje werkt veel prettiger en soepeler. Kortom; dit bedrijf heeft verstand van zaken, levert snel -als postnl werkt- en is betrouwbaar. Voor mij zeker aanbevelenswaardig, want ze nemen nu hun financieel verlies terwijl de fout is gemaakt door postaal.

Ben uitstekend geholpen

Dacht eerst te zijn opgelicht maar wat blijkt, dat postNL niet correct bezorgt. 29 mei ontvangen en besteld op 16 mei. Het postpakketje was gestempeld op 18 mei. Na een mail stuurde Ram-Geheugen een nieuw pakket. Dit waardeerde ik. Zal dus het tweede pakketje terug sturen.

Prima opgelost na korte vertraging

Zoon heeft ook een RAM geheugen besteld maar kreeg een aantal dagen niets binnen. Even de reviews bekeken en we schrokken toch best wel. Opgelicht? Heb gisteren via de live chat gevraagd waar de bestelling bleef en dat ik erg geschrokken was van de reviews. Kreeg direct antwoord. Er werd eerlijk gezegd dat het op het moment niet soepeltjes liep. De order werd gecheckt en is verzonden.Net binnen met een attentie erbij en een brief met uitleg over de situatie op het moment. De bestelling is dus bij ons met enige vertraging goed verlopen en aardige chat-man :-) ondanks dat ik even iets minder aardig was. Voor mijzelf sprekend kan ik het bedrijf wel aanbevelen.

goede services

Was niet zeker over het product dat ik moest bestellen. Heb de vraag gesteld via de chat en binnen het kwartier wist ik wat ik moest bestellen. De bestelling zelf werd snel geleverd. Ook al was het gewoon verzonden als briefpost omdat het niet zo groot was werd er de nodige zorg gedragen dat het product ongeschonden toekomt. Doe zo verder!

Vakmanschap

Als leek op zoek naar RAM-geheugen. Prima geholpen alles werkte in één keer toen ik 'het ding' erin had geklikt naast zijn broertje.

Ondanks omstandigheden perfecte service

Het duurde allemaal wat langer door het corona virus, ik verloor het vertrouwen een beetje omdat ik een aantal negative reacties had gelezen maar nu heb ik daar begrip voor gekregen. Super bedrijf echt een aanrader.

Alsnog is mijn bestelling geleverd

Zoals meerdere klanten van dit bedrijf ben ik ook opgelicht. Na het bestellen en betalen wordt er niets geleverd. Een aantal keren wordt gemaild dat de bestelling opnieuw wordt verzonden. Je wordt hierdoor aan het lijntje gehouden. Het ligt aan PostNL zeggen ze. Geld terugstorten wordt beloofd maar doen ze ook niet. Het enige wat je kunt doen is aangifte bij de politie van internet oplichting (kan ook anoniem). Tevens een melding maken bij Radar Opgelicht. Bij meerdere aangiftes wordt er een onderzoek gestart en dit bedrijf aangepakt. Doe ook aangifte als je voor een klein bedrag bent opgelicht. Deze oplichters verdienen een vermogen als dit niet wordt gestopt! Na enkele weken heb ik alsnog mijn bestelling ontvangen met een excuus brief erbij.

Ondanks het zoekraken van de bestelling, werd er een nieuw RAM geheugen opgestuurd en die kwam wel aan. Top. Netjes, als bedrijf ben je er nu toch wel 2 kwijt....

Prima service en kennis van zaken

eerst is door Ram-Geheugen gecontroleerd of ik het goede ram voor de computer had besteld, daarna hebben ze snel uit voorraad afgeleverd. Ik in de pc gemonteerd en PC is nu sneller met laden van software. snel tegen een concurrerende prijs.

Oplichters!

Geen producten ontvangen, beetje aan het lijntje gehouden en uiteindelijk geen reactie meer... Helaas met Bankcontact betaald. 55 euro kwijt! Ram het in uw geheugen, koop hier niets, dit zijn oplichterspraktijken. Zie tweakers.net voor meer ervaringen zoals de mijne.

Het laptop geheugen voldoet prima en was snel geleverd.

Prettige internetwinkel, prettig zaken mee doen.

Tussendiepen 61 B

9206AC Drachten

0512-202127

Over RAM-Geheugen

RAM-Geheugen Dé oplossing voor elk traag systeem Bij RAM-Geheugen.nl altijd ✓ Binnen 1 werkdag geleverd ✓ Levenslange garantie ✓ Gratis specialistisch advies