Niets ontvangen

Niets ontvangen en klantenservice is niet bereikbaar. Je kan enkel het contactformulier invullen en hopen op reactie. Vertraging vanwege coronavirus zou niet erg zijn mits dit gecommuniceerd wordt en ook voor het bestellen kenbaar wordt gemaakt. 1 mei besteld, 6 mei bezorgdatum maar helaas niets ontvangen

Voldoende

1. Punt van aandacht. ik kreeg de enquete voordat de levering plasts vond. 2.Ik heb bij bestelling laptop type opgegeven maar het geheugen past niet. ik hen ddr3 besteld mar moest ddr2 zijn. mijn fout, maar jullie controle van laptop type is niet effectief.

Bestelling snel ontvangen

2x2 GB Ram besteld en deze binnen 2 dagen ontvangen.

Goederen niet ontvangen

Bestelling geplaatst op 21/04/2020, op 26/04/2020 laten weten dat ik de goederen nog heb ontvangen. Mail gekregen dat vorige bestelling zal zoekgeraakt zijn bij postnl en dat ze een nieuwe zending gingen aanbieden. Op 06/05/2020 laten weten dat ik nog steeds niets hebt ontvangen en of ze dit wel naar het correcte adres hebben gestuurd. Bevestiging gehad van het juiste adres op 06/05/2020. Nadien de gevraagd om een refund omdat ik nog steeds het order niet heb ontvangen en sindsdien nietsmeer van hun gehoord.

Correcte levering

Geen lange wacht tijd en goed werkend geheugen.

super gergeld geheugen om mij oude pc te opwaarderen

super gergeld geheugen om mij oude pc te opwaarderen

Alles perfect

Gemakkelijk te installeren,Mac werkt weer vlugger

Dank zij een vraag vanuit RAM-geheugen heb ik toch de juiste RAM modules ontvangen. De levering naar Belgie was iets trager maar ok. De geheugen modules werken prima in mijn QNAP TS-453 Pro.

nette en goede service

zeer goed

Goede communicatie om de juiste versie te kunnen versturen

Goede ervaring

Mijn bestelling lag binnen 24 uur op de mat. Ook al was de bestelling niet compleet, met één mailtje was dit alweer opgelost. Ook de controle op je bestelling is super.

Er wordt gedaan wat er is toegezegd.

Bestelling snel ontvangen

4 GB Ram besteld, keurig en snel geleverd.

Snelle service en goede ondersteuning.

Goeie service en snelle levering.

Zeer goed geholpen.

Had RAM geheugen besteld, maar deze kon niet meer geleverd worden. Ik heb een vervanging gekregen. Ik had het de volgende dag in huis. RAM geheugen in NAS, draait als een zonnetje.

Na overleg per e-mail toch nog goed gekomen.

Had mijn bestelling niet nauwkeurig genoeg kenbaar gemaakt. Vandaar de lange levertijd.

Top, service is goed

Echt aanrader!

Conform afspraak geleverd. Top

Ondanks dat ik op typenummer van mijn laptop 2 geheugen dimms had besteld kwam ik erachter dat er maar eentje in paste gelukkig had ik er maar één geopend en de andere teruggestuurd met retour formulier en netjes het geld terug gestort gekregen. Prima service dus.

Fast delivery and works perfectly!

Arrived within 24 hours of ordering, plugged it in and now have double the RAM working perfectly. Thanks!

Perfect and quick

Ordered RAM for my old laptop - it was easy to find what I need, the product description was clearly specified. Delivered on the 2nd working day in a safe package. The RAM works fine, thanks for quick service.

goede assistentie en hulp met mooie correcte levering

zoals afgesproken op tijd geleverd en met hulp het juiste materiaal verkregen. alles erin geplaatst en werkt uitstekend.

goede service, goed behandeld

goede service, goed behandeld

• Kennis & Vakmanschap

perfect, zeker aan te bevelen

• Kennis & Vakmanschap

Tussendiepen 61 B

9206AC Drachten

0512-202127

Over RAM-Geheugen

RAM-Geheugen Dé oplossing voor elk traag systeem Bij RAM-Geheugen.nl altijd ✓ Binnen 1 werkdag geleverd ✓ Levenslange garantie ✓ Gratis specialistisch advies