Pluspunten
Website zeer overzichtelijk, juiste product zeer snel te vinden, on line chat werkte perfect en gaf steeds het juiste antwoord. Zeer aan te raden.
VerbeterpuntenKan niets bedenken!
Pluspunten
prima hulp bij het vaststellen van het juiste type geheugen. Goede instructiefilmpjes op de site.Zending volgende dag in huis. Wat wil een klant nog meer?
Pluspunten
Groot assortiment en zelfs oude modules zijn op voorraad. De lage prijzen, waaronder ook de verzendkosten, vallen daarbij positief op. De levering verloopt soepel en zeer snel. Al met al dus een aanrader.
Pluspunten
Goeie prijzen directe antwoorden van het support.
VerbeterpuntenHeb helaas mijn pakketje nog steeds niet ontvangen
Pluspunten
Duidelijke omschrijving product, vlotte levering en garantie op kwaliteit. Wat wil een mens nog meer?
VerbeterpuntenTip: ga zo door!
Pluspunten
Niks aan toe te voegen , gewoon goed De kennis heb ik open gelaten vanwege ik geen hulp nodig heb gehad voor het uitzoeken welke RAM geheugen
Pluspunten
positieve chat en controle bij afrekenen.
Verbeterpuntenzou het niet weten
Pluspunten
Een geweldige ervaring!! - Ik werd goed geholpen met het uitzoeken van een nieuw werkgeheugen. - De prijs komt goed overeen met de kwaliteit. - Dit product werd heel snel geleverd. Het was goed verpakt, zodat er niets mee kon gebeuren. - Kwaliteit is perfect. Het werkt gewoon en dat is de bedoeling. - Van kennis en vakmanschap werd ik heel goed ingelicht. Bij het zoeken van een nieuw werkgeheugen werd mij gevraagd wat voor laptop ik had en waar ik naar opzoek was. Binnen een aantal seconden wisten zij wat ik nodig was. Ik ben zeer bespreken over dit bedrijf. Als ik voortaan weer wat nodig ben, weet ik waar ik moet zijn.
VerbeterpuntenIk heb een uitstekende ervaring gehad, dus heb ik geen tips of verbeterpunten. Het is gewoon goed.
Pluspunten
Vlot en correct
VerbeterpuntenN/A
Pluspunten
Zeer snelle levering en het geheugen werkt goed
Pluspunten
Wordt snel en begrijpelijk uitgelegd/geholpen om de juiste artikel aan te schaffen voor m'n laptop.
Pluspunten
Goede en correcte Info bij uitzoeken juiste geheugen. Snelle verzending / levering Kwaliteit is natuurlijk af te wachten over langere termijn maar geleverde ziet er Ok uit, is een A merk, en werkt prima.
VerbeterpuntenVerzendkosten zijn aan ge hoge kant...
Pluspunten
Snelheid
VerbeterpuntenInfo over betalen
Pluspunten
Het zijn de juiste memory bankjes voor de pc die ik heb en ze werken perfect, me pc loopt veel soepeler dan voorheen !
Verbeterpuntenbeter communiceren met post nl, ze hadden hem 2 x vertraagd ik kreeg hem pas gisteren .
Pluspunten
Prisma spul geleverd Kom zeker nog eens terug voor een bestelling
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke website die de juiste keuze vergemakkelijkt zonder tussenkomt via chat e.d.
VerbeterpuntenGeen. Het is prima zo.
Pluspunten
Snelle reactie en goede hulp via de chatservice. Eenvoudig in de website te bestellen, En snelle levering tegen een goede prijs. Dik in orde!
Pluspunten
Ik had met goede moed twee DDR3 strips besteld. De volgende dag al geleverd. Helaas had ik niet goed vooronderzoek gedaan en paste ze niet in mijn laptop. Ik heb contact opgenomen om ze retour te sturen. Een dag na het terugsturen had ik het geld al terug.
Pluspunten
Levert goede electronica artikelen tegen een redelijke prijs. Komen met duidelijke adviezen tijdens de chat. Hebben een goede garantie/serviceregeling.
VerbeterpuntenJe bestelling komt niet de volgende dag bij je binnen. Dus blijf er niet voor thuis want je zit voor niets te wachten. Verpakking kan stukken beter. Mijn handeltje van €. 200,00 kwam binnen in een verfrommelde luchtkussen envelop. Dat kan echt niet.
Tussendiepen 61 B
9206AC Drachten
RAM-Geheugen Dé oplossing voor elk traag systeem Bij RAM-Geheugen.nl altijd ✓ Binnen 1 werkdag geleverd ✓ Levenslange garantie ✓ Gratis specialistisch advies