Laden reviews...
15 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen een consequent vriendelijk team, professioneel uitgevoerde werkzaamheden en heldere communicatie gedurende het proces. De projecten werden efficiënt uitgevoerd met aandacht voor details en een duidelijke planning. Klanten waarderen eerlijke adviezen en de kwaliteit van de resultaten.
De mannen van Weenk hebben zeer deskundig de schroeven voor mijn blokhut gezet. Er was wat miscommunicatie in eerste instantie, dat is zeer netjes opgelost. Ik ben achteraf zeer blij dat ik niet zelf hiermee aan de slag ben gegaan, maar het heb overgelaten aan de professionals. Bedankt mannen!
27 July 2026
Wendela van den Akker
Nijmegen
Weenk voldeed exact aan de verwachting die ik heb van een partij. Vanaf het moment van advies aanvragen tot de laatste factuur was de communicatie op en top. De installatie werd door een jonge monteur gedaan die zijn ervaring liet spreken en de bediening van de hulk volledig onder controle had. Doordat ik de fundering al had uitgegraven was dit een uitdaging maar met hulp van mijn vader is dit helemaal perfect gedaan.
22 July 2026
Mike
Afferden
4 stuks WSF 140x2000 schroeffundamenten geplaatst t.b.v. een 12m hoge vakwerkmast. de plaatsing was ingeplanned voor 10-7-2026 en om 08:00 uur kwam de monteur bij mij ter plaatse. Alle voorbereidingen had ik reeds verzorgd zodat hij na het afladen van "De Hulk" direct kon aanvangen. De monteur was een zeer ervaren jonge man die zijn zaken goed kende. Na twee uren is hij weer vertrokken en ik denk dat het plaatsen ongeveer één uur heeft geduurd. Ik ben zeer tevreden met het resultaat mede omdat alle 4 de schroeffundamenten exact waterpas staan en op gelijke hoogte wat mij veel nastelwerk heeft bespaard.
17 July 2026
Constant Joosen
Kluse
Na een paar belletjes kwam ik terecht bij Weenk. Na een korte uitleg via de telefoon wat ik wilde heb ik dezelfde dag een offerte ontvangen. Ik dacht dat ik acht palen nodig had, maar dat was volgens Weenk niet nodig, onnodige kosten. Een paar mailtjes heen en weer en de afspraak stond. Op de dag kwamen twee monteurs en die draaiden de palen er vakkundig in. In het kort, Snel eerlijk vakkundig advies duidelijke afspraken en geen verrassingen achteraf.
13 July 2026
Wim
Enschede
Zeer vriendelijke mensen en binnen 2 dagen kon ik de schroeffundering ophalen met de electrische schroefmachine. Ik heb alles in 1 dag kunnen installeren. Goede tip gehad van de zeer vriendelijke man die in het magazijn werkt hoe de machine goed te gebruiken zodat je recht blijft. Top. Mvg Robby
24 April 2026
Robby Tuik
BREEZAND
Zowel de contacten voorafgaand aan de uiteindelijke werkzaamheden, als de verrichtingen ter plaatse van de werknemers zijn tot onze tevredenheid verricht. Deskundig personeel, dat niet zo maar genoegen nam met de aanvankelijke diepte van de boring. I.p.v. 2 meter kwamen ze uit op 6 meter diepte. Uiteindelijk de juiste beslissing.
23 March 2026
Cok Verhoef
Baarn
10 palen laten zetten, doormiddel van een sonderingsrappoort in de buurt samen met de werkvoorbereider de juiste lengte bepaald. Bij montage had de monteur voor de zekerheid langer meegenomen zodat hij zeker het werk af kon krijgen. Binnen 2,5 uur zaten ze er alle 10 in op de juiste hoogte waterpas onderling Dus zeker aan te raden en in de toekomst ook zeker een partij om weer mee samen te werken
27 January 2026
Tim
Lisse
Weenk Schroeffunderingen heeft bij ons de schroeffundering geplaatst voor een uitbouw/veranda en we zijn ontzettend tevreden over het gehele proces. Vanaf het eerste contact werd er eerlijk geadviseerd, meegedacht en duidelijk uitgelegd welke oplossing het beste paste bij onze constructie. De werkzaamheden zijn zeer zorgvuldig uitgevoerd; alles werd netjes uitgezet, professioneel geplaatst en daarna gecontroleerd. Het team werkte snel, vriendelijk en liet alles schoon achter. De fundering staat werkelijk als een huis en geeft veel vertrouwen voor de lange termijn. Bovendien was het fijn dat er geen graafwerk nodig was en dat het systeem duurzaam is. Kortom: vakmanschap, betrouwbaarheid en topkwaliteit. Wij raden Weenk Schroeffunderingen absoluut aan!
8 December 2025
Snelle levering en montage
8 November 2025
Hein Hooiveld
Warmenhuizen
Weenk Schroeffunderingen heeft mij geholpen om nieuwe fundering te plaatsen met persoonlijk advies en voor de scherpste prijs. De fundering was binnen no time geplaatst en de communicatie was zeer prettig. Ik zou hun aan iedereen aanbevelen!
24 September 2025
Daan
Amsterdam
Vanaf het 1e contact tot de laatste handdruk met de monteur een prima ervaring. Zowel in het advies als in de planning en uitvoering. Afspraken worden nagekomen en er is een goede en prettige communicatie.
20 September 2025
Wesley
Vlaardingen
De monteur was er op de afgesproken tijd , en heeft goed werk geleverd en ook nog snel.
12 September 2025
Harman
Nieuw Schoonebeek
Offerte opgevraagd, heldere uitleg gekregen wat de werkzaamheden in gaan houden en welke materialen en kosten daaraam verbonden zitten. 3 schroeffunderingen laten plaatsen als fundering van een vakwerkmast. Monteur was er op de afgesproken tijd en vakkundig zijn de funderingen geplaatst. Prima bedrijf, helder en transparant in hun communicatie, denken mee in oplossingen en plaatsen zeer professioneel.
10 September 2025
Jeroen
't Veld
Goede snelle planning, professioneel bedrijf en nette uitrusting. Goed alternatief voor diep graven, scheelt hoop geld en energie. Fijne nazorg en interesse over tevredenheid. Aanrader.
4 September 2025
Marco Strijker
Drijber
Wij hebben WSF afgelopen 6 weken tot twee keer toe opdracht gegeven om in totaal 16 Schroefpalen aan te brengen. Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Zeer deskundig en helpen proactief meedenken. Ook de communicatie en voorbereiding is prima! Ook wordt aandacht besteed aan de service en eventuele nazorg na de realisatie.
10 July 2025
Cliff
Almere
Snel en vakkundig geholpen
19 April 2025
reijer
Westerhaar vriezenveenzewijk
We hadden een groot probleem toen bleek dat er zonder schroefpalen geen beton gestort kon worden. Nadat ik Weenk Schroeffunderingen B.V. gebeld had, en er onderzoek gedaan was om hoeveel palen het zou gaan, was de afspraak zo ingepland en het werk zeer kundig uitgevoerd. Wij hebben de samenwerking als zeer goed ervaren, al onze vragen werden altijd netjes beantwoord en er werd zelfs overleg gepleegd met het bedrijf wat het beton ging storten! Samenwerking ten top!
17 June 2024
Marco en Baukje
Grijpskerk
Zeer goede uitleg en men denkt zeer goed mee met de klant. De schroeffunderingen worden zeer professioneel, vakkundig en precies geplaatst. Daarbij ook nog zeer vriendelijke medewerkers.
3 March 2024
Jean-Paul
Lierop
Uitstekend, vakbekwaam, precies en snel zijn er 22 schroeven de grond in geboord. Het contact verliep zeer prettig
13 October 2023
De Oosterweide
Pesse
Meerdere malen producten besteld bij Weenk Schroeffunderingen B.V. Goed bereikbaar en kundig advies. Bij mijn meest recente bestelling ben ik iets vergeten te bestellen. Na een berichtje op zondagavond werd ik maandagochtend direct gebeld met de vraag of dit alsnog aan hetzelfde pakketje wilde toevoegen.
18 September 2023
Sander
Lelystad
5 schroefpalen inmiddels geplaatst. Alles ging soepel. Communicatie was goed en ze waren zeer flexibel en een eerlijke prijs.
12 August 2023
Metin
Zwolle
Zoals afgesproken werden de werkzaamheden nauwkeurig en snel uitgevoerd.
1 May 2023
Parma Belijning
Vijfhuizen
Vanaf het eerste contact voor de fundatie van een terrasoverkapping tot de plaatsing, prettig contact, goede afstemming en advies. Zeer tevreden en snel geplaatst
7 April 2023
Rogier
Purmerend
De aankoopbegeleiding door Arnold is heel prettig, denk met je mee, weet duidelijk waar hij over praat. De mannen van de uitvoering zijn, evenals Arnold, een reclame voor het bedrijf. Met veel toewijding zijn onze schroeffunderingen geplaatst. Dank WSF!
12 March 2023
Rob
Almere
Weenk Schroeffunderingen (WSF) is een groothandel die naast verkoop en advisering ook de complete montage van het schroef- funderingsproduct voor je verzorgt.
Bedrijvenpark Twente 151
7602KE Almelo