Heel klantvriendelijk en hele snelle levering!
Makkelijk te bestellen en snelle levering
Goede service, goed op de hoogte gehouden via mail, snelle levering
De levering was snel en over ruilen werd niet moeilijk gedaan.
Ik had een fout gemaakt in mijn bestelling via bol.com. De servicedesk van gestrikt nam direct contact op en kwam met oplossingen. Erg attent. Vervolgens was de lever tijd ook veel korter dan op de site stond, dus dat was super. Ik bestelde een vaas, die kwam goed verpakt in mooi inpakpapier aan.
Drinkbeker is lekvrij, ideale schoolbeker
Duidelijke site Snelle levering
Ik ontving mijn bestelling snel en naar aanleiding van mijn vraag ben ik goed en snel geholpen. Ik zou hier zeker weer bestellen!
Bestelde producten werden snel bezorgd. Netjes verpakt en goede communicatie. Toen een product helaas na 2 dagen kapot ging, kreeg ik snel reactie op mijn garantie verzoek. Alhoewel het normaal niet onder de garantie bleek te vallen, kreeg ik toch de volgende dag alsnog een nieuw product opgestuurd. Heel erg blij mee en dankbaar voor z’n goede klantenservice! Gewoon top!
During the Easter break needed some emergency Magna-tiles for a bored 5 year old and Richard came through brilliantly with next day delivery of the goods with a nice little surprise for the little one. Will happily recommend and come back again.
Ik was tevreden met gestrikt. Mooie site. Jammer dat sommige producten niet meer leverbaar zijn dat die nog staan op de site of niet goed aangeweven zijn. Verder ben heel tevreden met Gestrikt. Mooie producten, goede communicatie en snelle levering. Top! Ik raad aan.
Bestelproces ging goed, producten waren op tijd, maar dat is te danken aan de post. Producten waren schoon en zagen er perfect uit, na het proberen wist ik direct dat ik de juiste keuze had gemaakt
Ervaring is erg goed. Heldere website en snelle en correcte afhandeling
Snel en pakje te traceren Keurig ingepakt. Fantastisch om te geven en te krijgen
Een goed bedrijf
Last minute een cadeau geregeld, zeer vriendelijke en meedenkende klantenservice via de webchat. En dezelfde dag cadeau keurig ingepakt en wel afgeleverd op plaats van bestemming. Dikke aanrader!
Het cadeau heb ik nog niet gegeven maar het is prachtig ingepakt en ook zo’n mooi lint met tekst ! Het cadeau, Magna Tiels, hebben we al eerder aan onze kleinkinderen gegeven dus dat is zeker in de roos.
Ik had een lunchbox besteld voor mijn jarige dochter. Deze werd kosteloos ingepakt en het zag er echt heel mooi uit!
Op maandag kado besteld, op dinsdag in huis keurig in kadoverpakking. Geweldig. Prijs is OK.
Duidelijke website en levering ondanks paasweekend keurig op tijd
1 van de lunchbakjes was in de bestelde kleur niet op voorraad en werd daarover snel geinformeerd en kon een andere kleur kiezen. Door de snelle actie had ik mijn bestelling toch snel in huis
Goed produkt, snel geleverd
Goede en snelle service met goede producten
Snel geleverd en ook goed contact gezocht Om een niet leverbaarartikel in de juiste kleur Voor herhaling vatbaar!
Lange Brugstraat 37
4871CM Etten-leur
Gestrikt B.V. is gespecialiseerd in de verkoop van cadeauartikelen en relatiegeschenken. Voor elke gelegenheid kunt u bij Gestrikt terecht. Als particulier maar ook als bedrijf. Speciaal voor bedrijven bieden wij een concept dat er voor zorgt dat u nooit meer iemand vergeet te bedanken en waarbij we het meeste werk uit handen nemen. Bij Gestrikt verkopen we alleen topmerken met kwalitatief goede producten voor een betaalbare prijs. Behalve cadeauartikelen biedt Gestrikt een uitgebreid aanbod lunch gerelateerde artikelen. Al deze producten worden uit voorraad geleverd en kunnen op elke gewenste manier worden gepersonaliseerd.