Precies wat ik zocht. Makkelijk en zeer snel geleverd. Prima dus!
Aankopen voldoen aan waar ik naar opzoek was. Levering keurig op tijd en goed verpakt.
Goede service en een mooie handgeschreven persoonlijke uitleg gekregen. En tevens korting ontvangen. Uitstekend opgelost
Mijn zoon had zijn tas laten vallen. Helaas deksel van zijn nieuwe broodtrommel kapot. Na een belletjes kosteloos een nieuwe deksel toegestuurd gekregen.
Snel geregeld en keurig verpakt geleverd.
zeer tevreden
S Besteld, de volgende dag geleverd
Vervoers prijs is wel iets te duur
Originele beoordeling
Vervoers prijs is exstrem hoog tozv het artikel.
x
Alles perfect geleverd.
Ik ben zeer te spreken over de snelle en goede service van Gestrikt.
Snelle levering en goede kwaliteit
Zie hierboven
Top!!
Ik had een bakje besteld als vervroegd Moederdag cadeau en had bij de inpakservice als Moederdag cadeau aangeklikt. Ik werd opgebeld met de vraag of dat het nu al verzonden moest worden of meer tegen Moederdag aan, ontzettend tof en goed dat hiernaar gekeken word! Heel snel geleverd en ontzettend mooi ingepakt!
Goede producten en makkelijk te vinden. Bestelling was snel bezorgd!
Ik had op vrijdag 2 lunchboxen besteld, die op dinsdag al bezorgd werden. Bestelling perfect verzorgd, in een roze doos. De flyer van Gestrikt hangt nu bij ons op het white board, om nog eens iets te bestellen.
Super leuk ingepakt. Echt een cadeautje om te krijgen en te geven.
Netjes verpakt en goed bezorgt
Zeer snelle levering
Ivm een verlate levering werd mij 15% korting aangeboden en gegeven op een product. Heel netjes en bijzonder snel geregeld. Dank je we.
Had twee drinkflessen besteld en werd direct door een medewerker gebeld om mij te vertellen dat 1 bepaalde kleur was uitverkocht. Kreeg de centjes daarvoor terug gestort en ontving de andere drinkfles + een cadeautje voor het ongemak. Had niet gehoeven maar een toffe verrassing èn super vriendelijk aan de telefoon! Hier ga ik nog eens bestellen.
Ik kreeg een mailtje dat de door mij gekozen kleur er niet meer was en welke kleur ik toen wilde hebben. Dit doorgegeven en de mail werd ook meteen bevestigd een dag later was het bezorgd.
Goed geprijsd en snel geleverd.
Mooi product en ook nog gratis ingepakt. Heel fijn!
Lange Brugstraat 37
4871CM Etten-leur
Gestrikt B.V. is gespecialiseerd in de verkoop van cadeauartikelen en relatiegeschenken. Voor elke gelegenheid kunt u bij Gestrikt terecht. Als particulier maar ook als bedrijf. Speciaal voor bedrijven bieden wij een concept dat er voor zorgt dat u nooit meer iemand vergeet te bedanken en waarbij we het meeste werk uit handen nemen. Bij Gestrikt verkopen we alleen topmerken met kwalitatief goede producten voor een betaalbare prijs. Behalve cadeauartikelen biedt Gestrikt een uitgebreid aanbod lunch gerelateerde artikelen. Al deze producten worden uit voorraad geleverd en kunnen op elke gewenste manier worden gepersonaliseerd.