Beste koop van mijn leven

Sinds ik de cursus heb gevold is mijn leven helemaal verandert van ongezond eten tot super gezond eten en de suikers zijn sterk gedaald zodat ik geen insuline meer hoef te spuiten en al weer 2 pillen m8nder gebruik van de 6 pillen die ik dikte voor de diabetes ik raad deze cursus aan voor iedereen super Iedereen die nog topt net zijn suiker soms al jaren zou deze cursus moeten kopen en zijn leven kunnen verbeteren

Ik heb echt baat hierbij gehad.

Goede en duidelijk uitleg ik veel baat gehad met dit programma. Inmiddels 14 kilo afgevallen en heelveel insuline gaan gebruiken. Ik volg de richtlijnen nog steeds en val nog steeds af dus dat is positief volgende week naar de diabetes consulent ben benieuwd wat ze gaat zeggen.

Cursus in begrijpelijke taal met verrassende feiten, tips en uitleg hoe, waarom en adviezen.

Na het afronden van de cursus na bijna 40 jaar niet meer 4 x daags insuline spuiten, andere medicatie zoals voor hoge bloeddruk en onstekingsremmers gestopt. Moeiteloos enkele kilo's afgvallen. Voel me beter dan ooit en het heeft mijn huisarts, diabetesverpleegkundige en mij verrast met dit resultaat!

Echt heel ok!

Met behulp van de vele info, de niet aflatende ondersteuning en de goed uitgewerkte cursus heb ik mijn diabetes om kunnen keren. Hulde

Voor mij heeft de cursus zeer goed gewerkt.

Het is in gewone mensentaal uitgelegd,Zeer verstaanbaar en geen ingewikkeld gedoe.Al volg je de eerste paar weken maar dan in het zijn geld al waard.Je krijgt echt veel zeer nuttige info waar je echt iets aan hebt.Ik heb de 12 weken gedaan en ben zeer tevreden met mij resultaat.En als je een vraag stelt heb je zeer snel een antwoord.TOP Bedankt voor alles. Ik raad de cursus zeker aan.

Prima ondersteuning

Mijn bloedsuiker naar beneden. Heb meer inzicht gekregen wat ik wel en niet moet eten. Als ik iets wil weten stel ik de vraag per mail en krijg dan vlot respons.

Hele fijne ervaring. Prettige omgangstoon en uitleg.

Heeft me geholpen om zonder medicatie en zonder opdringerige verkoop acties en met duidelijke informatieve films(ook weer zonder extra kosten) mijn gezondheid te verbeteren. In ruim 3 maanden is mijn diabetes van 18,4 naar 6 gegaan. Ik eet heerlijk en voel me kiplekker. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn deelname.

Cursus goed en duidelijk en moeiteloos te volgen.

Theorie duidelijk uitgelegd. Stap voor stap. Omschakeling naar gezonde voeding was geen probleem. Deze manier van eten is denk ik lang vol te houden.

Ik voel me goed

Heel goed programma, maar het is moeilijk om dit altijd vol te houden, als je omgeving het niet doet.

Ik eet nu veel gezonder en mijn bloedzuiker is beter geworden

Het is zeker niet makkelijk om die lekkere ongezonde dingen niet meer te eten maar het is me goed gelukt omdat ik altijd tegen mij zei, je doet het voor je gezondheid

Levensstijl omgooien

Anders eten en drinken en weten en leren wat de valkuilen zijn in je huidige eetpatroon

prima opdrachten simpel.

Ik was niet onbekend met voeding, toch heeft ieder zijn blinde vlek, ook ik. De cursus juist door het zenden van 1 maal per week goed navolgbaar anders had ik alles in 1 keer gelezen en de rest nagelaten zoals in de opdrachten werd aangegeven, ook gedaan! Ik begrijp maar wel jammer vooral voor ouderen het thema hoge bloeddruk wat veelal samen valt met diabetisch type 2 geen aandacht wordt geschonken eraan . Uiteraard het onderwerp betreft diabetisch. Het is geen verwijt naar Ziekte vrij leven maar de uitdaging om hoge bloeddruk ook iets mee te doen in de cursus. Naast de uitleg van Ali. Soms kan het gewoon bij de tekst worden aangegeven. Kortom de moeite waard om de cursus aan te schaffen en zeker regelmatig terug te kijken. Ik ben niet veel in gewicht verloren, was niet de bedoeling, geen overwicht. Wel zakt mijn bloedsuiker wat dan ook weer de bedoeling is door een veranderd voedingspatroon. Minder/geen pasta/ rijst/ en lage inname koolhydraten. Het werkt. De diabeetverpleegkundige uit de huisartsen praktijk wil dat ik indien lage bloedsuiker heb ga bijeten. Ik wil dit niet en hoop de metformine af te bouwen. Dank Binnen kort

De cursus is duidelijk en overzichtelijk, aanpassing van voeding ook goed te doen.

cursus was goed te begrijpen alleen les 7 was wat moeilijk omdat ik helemaal volgens mij niet voldoe aan de norm. Ik ben 73 jaar lengte 163 en weeg maar 52 kilo, ik ben dus veel te licht en mag veel meer eten als ik doe. Maar ik ben heel blij dat mijn suiker onder controle is zonder medicijnen.

Geluk bij een ongeluk

Toevallig kwam ik de cursus tegen. Het is niet zomaar een cursus. Het maakt het leven makkelijker bij diabetes. Het helpt je op weg om er af te komen en/of problemen te voorkomen of op te lossen. De cursus is goed en doordacht opgezet. Ben blijdat ik de cursus heb gevolgd en bedank Ben, Marloes en Ali oprecht.

This program is easy to follow and the results are great. I’m No longer a pre-diabetic.

De opzet van deze cursus is heel duidelijk opgezet en super goed verzorgd !!!

Op deze manier een cursus volgen is een echte aanrader. Qwa voedings/leer....heb ik veel geleerd.!!! Ondanks dat ik het ook digitaal heb, ben ik ook erg blij met de extra papieren uitgave. Dit werkt voormij persoonlijk het beste als na slag werk; Met de markeerstiften haal ik de highlights eruit. En wat ik al eerder zei: het ziet er echt verzorgd uit. Dus wat dat betreft zie je ook dat er veel aandacht aan besteedt is. Super Marloes & Ben !!! Maar ik wil toch nog een minpuntje aankaarten. Ik had ruim voordat ik aan de cursus begon reeds het kookboek besteld. Maar na gelang ik de cursus aan het volgen was, werden pas de aanbiedingen van de andere boeken aangeboden. !!! Met een flinke korting !!! Maar in mijn geval kon ik daar geen gebruik van maken, anders zat ik met 1 of 2 dezelfde boeken in mijn maag. !!! Het zou zeker een aanrader zijn, omdat meteen in het begin van de cursus aan te bieden, en dat ik dan als cursist de keuze kan maken welke boeken ik graag zou willen hebben met korting. Ik heb nu wel alle 5 de aangeboden boeken,voor de volle prijs à €24,95 aan moeten schaffen zonder gebruik te kunnen maken van de aangeboden korting(en).!!! Dus naar mijn bescheiden mening toch een aandachtspuntje!! Maar voor de rest ben ik zeer tevreden !!! Bedankt Marloes en Ben. Toppie

Een heel nieuw inzicht,met resultaat!

Goede onderbouwing van een andere gezondere eetgewoonte,met n prima begeleiding! Nieuwe inzichten en met ern mooi resultaat. Dit kan ik volhouden!

Je krijgt altijd een reactie op een gestelde vraag.

Ik volg Ziektevrijleven nu meer dan een jaar en ik vind de informatie die ik krijg (vaak via videofilmpjes op YouTube en recentelijk via een cursus) uitgebreid en nuttig. Als ik per mail een vraag stel, dan heb ik de volgende dag meteen een antwoord. Ik vind het fijn dat Ziektevrijleven op mijn pad is gekomen en doe er mijn voordeel mee.

duidelijke uitleg, veel geleerd

Blij dat ik heb meegedaan.

Een zeer goede ervaring

Weer de nodige aanvullende tips gekregen om mijn diabetes type 2 te kunnen omkeren.

Pittig maar het werkt

Nog een lange weg te gaan ,maar als je eenmaal weet wat je wel mag eten en niet is het te doen . Nu nog volhouden maar je doet het voor jezelf en de toekomst en hopelijk msg ik stoppen met de metformine. Dat gaat blijken uit de volgende controlle in mei

Gewoon erg duidelijk hoe en wat je kunt doen om je diabetes te verbeteren.

Als je vragen hebt worden ze per kerende email vaak beantwoord. De cursus geeft je duidelijke opdrachten wat je kunt doen en wat je moet laten om je diabetes te verbeteren.

Goede uitleg en altijd bereikbaar voor vragen

Begrijpbaar en haalbaar. Mij heeft het zeker geholpen om mijn bloedwaardes te verbeteren.

fantastisch goed en duidelijk.Veel informatie

subliem

Gewoon doen wat de lessen zeggen en gegarandeerd resultaat!!

Trasmolenlaan 12

3447GZ Woerden

Over Ziektevrijleven

Ziektevrijleven (bekend van RTL 4, Nu.nl, HP de Tijd en meer) is een medisch initiatief van Ben Kuiper & Marloes Schuurman waarvan het doel is om mensen ziektevrij door het leven te laten gaan. Sinds de oprichting in 2017 zijn al meer dan 13000 mensen persoonlijk geholpen en online meer dan 250.000 mensen geholpen.