perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Curcus zeer positief!! Begeleiding zeer positief Persoonlijk geen vragen hoeven te stellen Nazorg zeer positief.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De manier waarop de cursus is opgebouwd

Ik zou het werkelijk niet weten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zeer snel reacties geven

In boeken nauwkeuriger recepten beschrijven

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

duidelijke positiekeuze i.e. onafhankelijk heldere begrijpelijke communicatie m.b.t. diabetes reikt een reëel werkbaar plan aan

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer sterke inhoud Men staat enorm open voor persoonlijke vragen Bij vragen krijg je onmiddellijk feedback Gunstige prijszetting

Keuzevrijheid laten of de klant de cursus liever gespreid ontvangt of liever meteen in 1 pakket ontvangt.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede begeleiding door artsen , diabetes verpleegkundige en diëtiste.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie cursus veel tips en altijd nette behandelingen op vragen enz

slechter dan verwacht

Pluspunten

ben pas tijdens de uitzending mee gaan kijken en heb aldus niet de hele uitzending kunnen volgen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede begeleiding ook de vragen per e-mail worden snel en positief beantwoord. Dankzij deze cursus ben ik van de metformine af.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

totale begeleiding,realistische benadering van Diabetisch 2 vanuit koolhydraten! positieve benadering hoe je dit aan kunt pakken en begeleiding

niet teveel vanuit jezelf werken (ik kan dat aan, dus jullie ook) elk mens is helaas uniek, ook de oermens, dat hij door omstandigheden anders moest eten enz. daarom is dat geen verklaring waarom we als oermens moeten leven!! Misschien was er destijds ook wel diabetes!!! Iemand die zijn werkt doet (geen bureauwerk) hoeft helemaal niet intensief te gaan sporten, of zo ik al eerder aangegeven heb wat is de werkelijke oorzaak waardoor diabetes ontstaat?? Ik kan me voorstellen dat iemand met diabetes zegt aan die cursus ga ik niet beginnen want dit mag je allemaal niet meer en dat moet je doen enz.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de snelle mail reactie op mijn vragen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel verteld over goede voeding cq belangrijke voeding. Wat je wel kan eten en wat beslist niet!!!!! Zodat suikerspiegel naar beneden gaat. Er word ook verteld over bewegen word ook goed op gehamerd. Ook een stukje over psychologie om het beter vol te houden. Ik ben zeer tevreden over deze cursus en zou het beslist aanraden bij ander patiënten met diabetes!

Misschien een stukje meer psychologie zodat je het goed cq beter kan volhouden!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede praktische synthese

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

mooi uitgewerkt- gemakkelijk te volgen. Door tijdsgebrek nog niet volledig gelezen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Hele positieve benadering. Zeggen dat het moeilijk wordt maar houden je steeds voor waarvoor je het doet. Je kunt altijd voor advies terecht.

Realistische kook- en bereidingstijden in het kookboek.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede uitleg over alles. Snel antwoord op gestelde vragen en het blijvend contact dat je hebt ook na afloop van de cursus

Zou ik nier weten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

toegankelijke cursus met plezier gevolgd

zou ietes concreter mogen ik kan er in de praktijk niet veel mee

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geweldige cursus, die veel winst oplevert

Op een gegeven moment is er behoefte aan herhaling en update. Dat is lastig weer op te pakken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke richtlijnen en begrijpelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Klare duidelijke taal voor iedereen verstaanbaar en wetenschappelijk verantwoord.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mijn kennis over voedsel en de ziekte is aangevuld ,daar heb ik voor gedaan.

altijd, maar ik kom er even niet op.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

het belang van vetgebruik wordt benadrukt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke uitleg en goede feedback.

Men gaat niet altijd met de actuele situatie mee, zo vermeldt men dat de zonnebloemolie in mayonaise slecht is, maar ik kom geen mayo tegen met zonnebloemolie.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik geef ze 5 sterren,ik voel me heel goed, De waarders zijn gezakt,ik kan straks zonder medicijnen,ik ben heel blij.

Ik zou op moment zo niet weten . Succes verder

Trasmolenlaan 12

3447GZ Woerden

Over Ziektevrijleven

Ziektevrijleven (bekend van RTL 4, Nu.nl, HP de Tijd en meer) is een medisch initiatief van Ben Kuiper & Marloes Schuurman waarvan het doel is om mensen ziektevrij door het leven te laten gaan. Sinds de oprichting in 2017 zijn al meer dan 13000 mensen persoonlijk geholpen en online meer dan 250.000 mensen geholpen.