perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel goed bereikbaar. De begeleiding is prima. De cursus is steengoed. Heel goede feedback.

Ga zo Door.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle beantwoording van vragen en nu ook een facebook pagina. De cursus blijft beschikbaar.

Ik betwijfel of de laatste versie van de cursus beschikbaar is voor de oud-cursisten: De laatste versie beschikbaar houden, zodat het voortschrijdend inzicht hierin meegenomen is.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Nu het resultaat is belangrijk,en dat was het.Ik doe niet alles maar heb er een paar dingen van geleerd.Mijn suiker was behoorlijk gedaald en nu hoef ik alleen nog naar de huisarts.De dokter was heel tevreden over mijn resultaat

Ook meeer vor 1 person want het meeste moest ik weg gooie en daar is het te duur voor.Als men daar rekening mee houdt kunnen meer mensen geholpen worden.Dus een groenteboer kan hierbij goed helpen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

* goede wetenschappelijk onderbouwde en verifieerbare adviezen * uitstekende persoonsgerichte begeleiding * reageren tijdig/altijd bereikbaar * duidelijk, begrijpbaar en goed onderbouwd cursusmateriaal

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De geleidelijke omschakeling naar koolhydraatarm eten is super goed gekozen.

nee

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ja goede cursus netjes

Meer persoonlijk benadering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vanaf het moment van aanmelding word je heel goed begeleid. Bij vragen heb je vaak dezelfde dag en anders zeker de andere dag antwoord. Na het afronden van de cursus kun je nog steeds bij hun terecht met je vragen. Ik heb het als zeer positief ervaren.

Op 30 maart 2019 heb ik een e-mail ontvangen met de mededeling dat ik en alle andere cursisten zich aan konden melden voor de facebookgroep. Heel leuk, maar om persoonlijke redenen blijf ik ver weg van facebook. Ik vrees dat ik hierdoor de meest relevante artikelen en nieuwsberichten niet zal ontvangen. Ik zou het zeer op prijs stellen, als die berichten ook gedeeld gaan worden via de e-mail, want ik denk niet dat ik de enige ben, die een tegenstander van facebook ben. Daarbij komt ook, dat deze e-mail en de e-mail met de vraag of we de enquete in wilden vullen en een verzoek om een review te schrijven ook over de mail verzonden. Naar mijns inziens zou dit dan geen probleem moeten zijn. Ik hoop dat mijn verzoek ingewilligd zal worden, want ik wil graag oo de hoogte blijven

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Als diabetes 2 patiënt ben ik eind januari 2019 begonnen met het volgen van de cursus "Diabetes omkeermethode" met 2 doelstellingen namelijk: - de bloedsuikerspiegel zodanig verbeteren dat medicatie en insuline totaal overbodig zal worden - en ook dat dit gepaard zou gaan met aanzienlijk gewichtsverlies. Ik had bij aanvang van de 12 weken durende cursus 4 insuline inspuitingen per dag, 3 verschillende medicaties per dag nodig en woog 98 kg met een grootte van 1.84. Thans weeg ik nog 77 kg en heeft de endocrinoloog vastgesteld heb ik geen enkele medicatie meer behoef. Dit is gerealiseerd met een via de cursus aangeleerd en aangepast voedingsgedrag (inclusief dranken) en het overschakelen naar een actieve levensstijl. Zowel de nog geschikte gerechten (ontbijt, middag - en avondmaal en de snacks) alsmede de desserten werden in 2 aangepaste koekboeken zeer duidelijk uiteen gezet. De leerstof in de cursus is heel verstaanbaar overgebracht en gidst U vrij snel naar verbazingwekkende resultaten. Als het aangeleerd voedingsgedrag ook nog gepaard gaat met voldoende beweging is resultaat verzekerd.

Bij duursporten (bv. 4 à 5 uur fietsen aan snelden > 22km/uur) is het niet echt duidelijk wat er tussentijds kan genuttigd worden (voeding + drank) om in voldoende energie te voorzien zonder dat de bloedsuikerspiegel verstoord kan geraken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima communicatie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Deze manier om diabetes type 2 om te keren is perfect als je je aan de regels houd. En goed vol te houden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heldere cursus stof Goede begeleiding Bij aanvullende vragen zeer snel heldere antwoorden Deskundig Goede naslag Goede after sale service (aanvullende vragen na een jaar zijn geen probleem)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke omschrijvingen, goede persoonlijke begeleiding. Een aantal keren stelde ik vragen en kreeg altijd vrijwel direct antwoorden. Het is altijd heel prettig om niet dagenlang te hoeven wachten op een antwoord als je ergens mee zit. Het gevoel niet zomaar een van de velen te zijn maar persoonlijk aandacht te krijgen. Ben weet waarover hij praat, hij geeft goede adviezen.

Naast de diabetes aandacht, zou het misschien goed zijn om ook cholesterol mee te nemen. Vaak gaat dat samen, en in mijn geval geen diabetes maar wel iets te hoge cholesterol.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede uitleg

geen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

tijdig opsturen materialen

Tekst teveel woorden, herhalingen, daardoor saai en weinig inspirerend!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke aanwijzingen hoe je ziektevrij kunt gaan leven Snelle antwoorden op gestelde vragen.

ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een erg smakelijke voedingsmethode die je lijf weer terugzet in de gezonde modus van vroeger toen je jong(er) was. Een goed verhaal dat werkt ! Goede bloedwaarden en een goed gewicht. Fantastisch !

Niets !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

*zeer leerzaam *snelle en gepersonaliseerde feedback. *aanmoedigend

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel tips en motiverende mails. Vragen worden snel beantwoord in duidelijke taal en altijd vriendelijk. En ook met goed resultaat. Heel tevreden

Ik zou het niet weten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke en begrijpelijke opbouw van de 12 wekelijkse cursus. Op persoonlijke vragen wordt snel gereageerd.

Nvt

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geeft hoop om gezonder te kunnen worden. Geeft wel uitleg. Laat niet los via faceboekgroep.

Ook voor Belgische deelnemers? Heel belangrijk, bestaat hier niet, veel weerstand. Medicatielobby? Echt ongemakkelijk Zijn betrokkenen nog bereikbaar na de aankoop van de methode?

Trasmolenlaan 12

3447GZ Woerden

Over Ziektevrijleven

Ziektevrijleven (bekend van RTL 4, Nu.nl, HP de Tijd en meer) is een medisch initiatief van Ben Kuiper & Marloes Schuurman waarvan het doel is om mensen ziektevrij door het leven te laten gaan. Sinds de oprichting in 2017 zijn al meer dan 13000 mensen persoonlijk geholpen en online meer dan 250.000 mensen geholpen.