bij strikte opvolging moet uw bloedsuikerspiegel zakken,met een goed resultaat

wij gebruiken veel recepten uit de kookboeken en proberen zoveel als mogelijk de voorschriften te volgen. bij jongere mensen moet dat zeker een perfect resultaat geven

Met bevestiging van mijn huisarts: een fenomenale gezondmaking.

Voor ik de cursus had aangekocht was ik al 2 jaar bezig met vermageren en te dieeten . Het lukte van geen kanten . Alles is zeer snel omgekeerd met de cursus ziekte vrij leven van ben kuipers. Ik heb hier gemengde gevoelens bij dit alles . Ik ben 68 en stel vast dat de consumptiemaatschappij ons bewust 40 a 50 jaar totaal verkeerd heeft opgevoed wat betreft ons eet patroon en voeding vooral. Ik vindt dit voor de mensheid een grote teleur stelling . Als ik nu zie hoe de cursus ons begeleidt ( diabetisch II patienten) naar een gezonder leefbaar bestaan , met eveneens een lekker aanbod aan voeding , maar vooral gezonder leven , zijn we met velen 40 a 50 jaar een gezond lichaam verloren laten gaan en veel mensen met diabetisch problemen met fatale afloop. Ik stel het zeer cru, de cursus diabetisch II is echt de sleutel tot een gezond en aangenaam leven, vermand en wees sterk voor U zelf en het lukt. Vriendelijke groet en dank cursist emiel.

Ik voel me als nieuw geboren, hoera.

Binnen 5 dagen 8 kg afgevallen en ik ben zo blij dat ik al na 3 weken zoveel insuline minder mag spuiten.

Cursus en ondersteuning bij vragen zeer goed. Ik heb uit de cursus voldoende informatie gekregen om mijn eetgewoonten aan te passen waardoor ik voorlopig van de medicijnen tegen hoge bloedsuiker af ben.

Top ik ben medicatie vrij

Ik had mijn bedenkingen maar die waren zeker niet terecht van zeer hoge waarden naar medicatie vrij volg de cursus en houd jecaan hun advies en resultaten zullen geboekt worden dat is namelijk mijn ervaring

Het onmogelijke is werkelijkheid geworden

Ik had mijn bedenkingen maar na de tips van Marloes en Ben te hebben opgevolgd waren de waarden aanzienlijk gedaald toen besloten de cursus aan te schaften en inderdaad ik ben nu medicatie vrij het werkt echt gewoon doen! wanneer je verlost wil zijn van deze nare ziekte

Het onmogelijke is werkelijkheid geworden

Fantastisch werkt echt

Zonder deze cursus had ik nooit medicatie vrij gekomen ik had in eerste instantie mijn bedenkingen maar die waren gelukkig ten onrechte ik heb geluk gehad dat deze mensen zoveel voor hun zieke mens overhebben in een woord TOP!!

Fe cursus strict volgen geeft beslist resultaat

De cursus is goed technisch/wetenschappelijk onderbouwd. De te volgen procedure is duidelijk en rechtdoor. Na 12 weken wads mijn bloedsuiker aanzienlijk gedaald en de waarden benadelen de limiet om medicatie te kunnen afbouwen. De voedingsrichtlijnen strict volgen maakt dat je geen honger hoeft te lijden en tegelijkertijd nam mijn gewicht af van 7o naar 66 kg. Dit hoewel mijn bmi reeds in orde was. Eetpatroon wijzigen betekent doorbijten, vooral de lekkere zoetigheden (ijskreem, chocolade, ...) laten is in het begin moeilijk. Maar door voldoende alternatieven aan te geven wordt die inspanning relatief. Wat mij betreft is de cursus succesvol.

Zo blij dat deze cursus er is om mij van diabetes te genezen.

Voel mij stukken beter en veel energieker. En dat alleen door anders te eten en te drinken. Deze cursus is aan te bevelen aan iedereen met diabetes.

Ik heb erg veel geleerd van deze cursus

Was een goede richtlijn

Fijne bemoediging en support. Mooie recepten en fijn contact, met vragen kreeg ik snel antwoord! Resultaten heel goed! Heel blij ermee

DOM is voor mij : maatwerk met resultaat!

Voor ik DOM kende had ik maandenlang last van aanhoudende Reflux. De arts terzake gaf mij medicatie en de raad om vet en suiker te beperken. Doch de verzuring bleef en al vlug verloor ik ook mijn normale eetlust. Toen kwam DOM, al vlug veranderde mijn smaak en kreeg ik terug hoop. Ik voelde dat ik de juiste weg was ingeslagen! vandaag, geen Reflux meer en weg medicatie. Samen met Fit en Vitaal in 15, is mijn plaatje compleet. Ik zie weer mijn toekomst gezond en energiek tegemoet!

Begin er meteen mee

Je krijgt de uitslag van je huisarts en je denkt wat nu? Wat kan ik het beste wel of niet eten. Het is een soort van opnieuw beginnen. Daarom kan je dit het beste meteen oppakken. Bestel de boeken dan weet je wat je het beste kunt koken. Dat geeft rust in een onzekere periode waarin je terecht ben gekomen. Het is niet makkelijk maar dat is het sowieso niet als je de diagnose krijgt. Je bent structuur nodig. Je bent een handleiding nodig. Je wilt contact met iemand die al jaren ervaring heeft met duizenden mensen met dezelfde klachten. Je wilt gehoord worden, om advies vragen via een mailtje. Dat krijg je bij Ben en Marloes.

Levenveranderend

Zeer grote deskundigheid op een sublieme manier toegepast. Mijn poging airfryer kroketten en frikandellen als gezond te zien werd op een vakkundige manier gecorrigeerd. Ooit kroketten of frikandellen aan een boom zien groeien? It sticks. De 100 euro is belachelijk weinig voor de cursus. Achteraf was €5000,- het ook waard geweest. Wat is je gezondheid je waard? Onbetaalbaar. Ik heb er al heelll veel profijt van, na slechts 3 mnd. Totaal geen problemen met toepassen, alleen maar heelll blij met de nieuwe kennis, die wel werkt. Alle hulde voor deze mensen!! Mvg Roelof

Supergoede cursus als je echt van je D2 af wil.

Na bijna 20 jaar getob met D2 zijn op geleide van de cursus en mijn eigen inzet mijn bloedsuikerwaarden normaal. Van een waarde van >11 naar ronde de 6 en een HbA1c van 55 naar 35. En dat alleen door het volgen van de cursus, je zelf er even naar richten door de instructies te volgen. Het lesmateriaal is goed te lezen en te begrijpen. leuk en vlot geschreven met goede tips en leuke bijbehorende kookboekjes. Het was voor mij ook een les hoe het in mijn lifestyle anders kan met voeding. Kortom voor iedereen aan te bevelen die van D2 af wil komen en blijven.

Binnen 3 maanden geen diabetes type 2 meer.

De diabetes omkeer methode werk echt!! Na 8 jaar medicijnen hiervoor geslikt te hebben kon ik al na 1 maand stoppen met 3x 850 mg metformine p/d.

een uitmuntende ervaring

ik kreeg in Juli te horen dat ik mijn levenssteil drastisch moest veranderen. ik kreeg ineens de stempel diabetische 2. ik hoefde nog net niet aan de medicijnen maar moest er wel serieus wat aan gaan doen. mijn cholesterol was te hoog, mijn bloeddruk 178 - 134. ik ben op internet gaan zoeken wat ik er aan kon doen. ik werk 80 tot 100 uur per week en heb de tijd en de puf niet om met uit te sloven in een sportschool. ik kwam Ben en Marloes tegen en wordt met de minuut nieuwsgieriger. ik heb me aangemeld voor de cursus en de kookboeken besteld. Mijn vrouw stond 100% achter me en ging het omkeren met mij aan. alles wat verkeerd was werd weggegooid of met de kinderen en kleinkinderen mee gegeven. we hebben ons geheel gestoord op de kookboeken en wat meer beweging. het heeft 2 weken geduurd dat we aan de nieuwe smaak waren gewend en de recepten die we niet lekker vonden en een groot kruis door hadden gezet, zijn nu normaal en lekker. resultaat na 12 weken: suiker van 9.7 naar 6.2 cholesterol 8.3 naar 5.2 bloeddruk zonder medicijn 128 - 73 gewicht 97.5 naar 84.2 gewicht van mijn vrouw 108 naar 92.6 wij zijn zo blij dat we deze stap hebben gezet. Ben en Marloes hartelijk dank dat jullie dit doen. ga er vooral mee door.

Zoveel goede tips gekregen!

Heel veel geleerd over voeding. Lekkere recepten gekregen en 20 kilo afgevallen!

Zeer leerrijk, goed onderbouwd, mooie uitgave van de boeken

Dankzij de opgedane kennis over het ontstaan van diabetes 2, heb ik in 2 maanden tijd mijn insuline spuit van 10 eenheden smorgens en 10 eenheden savonds kunnen afbouwen. Mijn bloedsuikerspiegel is heel stabiel geworden, en mijn begeleidende ats is heel tevreden over het resultaat en ook van mijn aangepaste voeding dankzij de tips en de aanbevolen kookboeken van de diabetes omkering methode. Ook de accurate professionele beantwoording van mijn vragen en mails, heb ik zeer gewaardeerd. Ik heb niets onbetrouwbaars gevonden, de cursus is de prijs volledig waard. En ook de opvolging laat niets te wensen over.

Persoonlijke begeleiding. Vragen worden snel en goed beantwoord.

Goede ervaring. In het begin werd niet alle post ontvangen, waarschijnlijk door een fout van PostNL. Die is toen nogmaals opgestuurd

Heeft mij geholpen bijna diabetesvrij te worden

Na 12 weken nog niet diabetesvrij maar een heel eind op weg (kwam dan ook van heel ver) . Ga er dan ook gewoon mee door. Ik heb de kennisoverdracht en het 12 weekse programma als heel prettig evaren. De kennis was al lang aanwezig maar de stap naar aanhoudende gedragsverandeing was altijd net een stap te ver weg. Ik adviseer dan ook om het programma niet versneld te doorlopen, hoewel dat wel kan Indien men daarom verzoekt. Stap voor stap was voor mij Key. Wil je van je diabetes af dan kan ik je dit programma zeer aanraden te volgen. Hou het echt 12 weken vol. Het beste dat je kunt doen om je gezondheid blijvend te verbeteren. Mij heeft het veel gebracht.

Geen dieet, wel resultaat

In al die jaren dat ik me, met pijn, schaamte en moeite, door vele 'experts' en organisaties van alles heb onthouden om mijn gewicht in bedwang te houden, motiveert de DOM mij intrinsiek. Ik leef weer. Ik geniet van eten en wat ik ook kies - het schaamtegevoel is weg. Ik voel me fantastisch en mijn lichaam beweegt mee: het wordt strakker. Ik heb geen diabetes, voor zover mij bekend, maar met DOM waardeer ik alles wat ik eet.

Prima informatie over diabetes en voeding

Voor mij niet direct toepasbaar om van mijn diabetes 1 af te komen. Wel vind ik veel nuttige informatie en voedingsmogelijkheden om mijn diabetes beter en gemakkelijker te beheersen. Ik heb vertrouwen in deze methode en denk dat Ben en Marloes een waardevol initiatief hebben genomen voor velen. Bravo!

Trasmolenlaan 12

3447GZ Woerden

Over Ziektevrijleven

Ziektevrijleven (bekend van RTL 4, Nu.nl, HP de Tijd en meer) is een medisch initiatief van Ben Kuiper & Marloes Schuurman waarvan het doel is om mensen ziektevrij door het leven te laten gaan. Sinds de oprichting in 2017 zijn al meer dan 13000 mensen persoonlijk geholpen en online meer dan 250.000 mensen geholpen.