Beste Sabrina, Bedankt voor het delen van uw reactie. Onze urnen zijn handgeblazen en daarom uniek. Geen enkele urn is hetzelfde. We zijn erg blij dat de urn die u ontvangen hebt weliswaar afwijkt van de foto, maar wel naar wens is. Warme groet, Team Koopeenurn
Beste Gerryan, Bedankt voor het delen van uw reactie. We zijn erg blij dat u zo tevreden bent over onze website, urnen en onze service. Warme groet, Team Koopeenurn
Beste Mirjam, Bedankt voor het delen van uw reactie. We zijn blij dat u zo tevreden bent met de urnen en onze service. Warme groet, Team Koopeenurn
Beste C., Bedankt voor uw mooie reactie ! We zijn erg blij dat u zo tevreden bent. Fijn dat de urn bijdraagt aan een mooie herinnering aan uw moeder. Warme groet, Team Koopeenurn
Beste Vera, Wat fijn dat u tevreden bent over de urn en onze website. Bedankt voor het delen van uw reactie. Warme groet, Team Koopeenurn
Beste Wendy, Erg fijn dat u zo blij bent met de urn ! Erg fijn dat u de urn kan bijdragen aan een blijvend mooie herinnering. Warme groet, Team Koopeenurn
Beste DM, Bedankt voor uw mooie reactie. Erg fijn dat u zo tevreden bent met de urn en onze service ! Met warme groet, Team Koopeenurn
Beste Eric, Bedankt voor uw reactie. Wat fijn dat u tevreden bent over de urn en de verpakking. Warme groet, Team Koopeenurn
Beste Colinda, Bedankt voor uw reactie. Fijn dat u tevreden bent over de urn en onze service. Warme groet, Team Koopeenurn
Beste M. Bedankt voor uw mooie reactie. Goed te horen dat u tevreden bent over de urn en onze service. Erg fijn dat u de urn kan bijdragen aan een blijvend mooie herinnering. Warme groet, Team Koopeenurn
Beste Karen, Fijn dat de u blij bent met de urn en de kwaliteit. Bedankt voor uw tip. Warme groet, Team Koopeenurn
Beste Ronald, Wat fijn dat u blij bent met de urn ! En goed te vernemen dat uw bezorgdheid wat bezorging betreft onterecht was. We besteden veel zorg aan onze verpakking. Warme groet, Team Koopeenurn
Beste Monique, Bedankt voor de mooie reactie. Erg fijn dat u de urn kan bijdragen aan een blijvend mooie herinnering. Warme groet, Team Koopeenurn
Beste Wim en Yvonne, Fijn dat het helemaal goed is gekomen met de levering van de urnen. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn.nl Met warme groet, Team Koopeenurn
Beste Kathy, Fijn te horen dat u blij bent met de urn en en met onze service ! Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn.nl Met warme groet, Team Koopeenurn
Beste Riet, Erg fijn te horen dat u tevreden bent over de levering en de urn. Omdat het een glazen urn betreft, is de verpakking inderdaad erg belangrijk. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn.nl Met warme groet, Team Koopeenurn
Beste Anouk, Fijn dat u zo blij bent met de urn en dat deze mag bijdragen aan een blijvend mooie herinnering aan uw paard. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn.nl Met warme groet, Team Koopeenurn
Beste Marieke, We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de glazen hartjes, verpakking, levering en service. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn.nl. Warme groet, Team Koopeenurn.nl
Beste Maria, Erg fijn dat u zo tevreden bent met de door u bestelde RVS urn. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn.nl. Warme groet, Team Koopeenurn.nl
Beste Karin, Wat fijn dat de urn een mooie herinnering aan uw moeder is, in haar lievelingskleur. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn.nl. Warme groet, Team Koopeenurn.nl
Beste Bert, Erg fijn om te lezen dat u tevreden bent met de urn voor uw overleden poes. Wat toevallilg dat de vorm van de urn zo goed bij haar past. Warme groet, Team Koopeenurn.nl
Beste Rozemarijn, Fijn om te lezen dat de bij ons aangeschafte urn bijdraagt aan mooie herinneringen. Warme groet, Team Koopeenurn.nl
Beste Anne, Fijn om te horen dat u tevreden bent. U kunt er natuurlijk voor kiezen om de urn zelf te vullen. U kunt het ook overwegen om het vullen door een uitvaartverzorger of crematorium te laten doen. Hier zijn echter wel vaker kosten aan verbonden. Bij een besteding van €200 of meer krijgt u van ons een kortingscode meegestuurd. Onder dat bedrag wordt er inderdaad door ons: 'niet van toepassing' op de bon geschreven. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn.nl ! Warme groet, Team Koopeenurn.nl
Beste Inge, Wat fijn dat u tevreden bent over de urn, de levering en de verpakking. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn.nl ! Warme groet, Team Koopeenurn.nl
Beste Saskia, We zijn blij te horen dat de site, de levering en het assortiment naar wens is. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn.nl ! Warme groet, Team Koopeenurn
Een persoonlijke urn kopen doet u online bij Koopeenurn.nl Wanneer u een urn wilt kopen, vindt u de mooiste urnen online bij Koopeenurn.nl. Wij bieden een breed aanbod aan waardige as-gedenkornamenten met verschillende mogelijkheden tot personalisatie. Ieder object is uniek en biedt troost voor u en andere nabestaanden. Zo creëren we samen blijvend mooie herinneringen.