Beste Monique, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn. Het was inderdaad fijn dat we de urn snel konden verzenden. Met warme groet, Team Koopeenurn
Beste Rosette, Wat fijn dat de urn zo naar wens is en wij mogen bijdragen aan een blijvend mooie herinnering aan uw dierbare. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn en uw aanbeveling. Met warme groet, Team Koopeenurn
Beste Henk, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn en uw aaneveling. Wat fijn dat u zo tevreden bent met de urn. Met warme groet, Team Koopeenurn
Beste AM, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn. Wat fijn dat u zo tevreden bent. En graag gedaan natuurlijk. Wat mooi dat we mogen bijdragen aan een blijvend mooie herinnering aan uw dierbare. Met warme groet, Team Koopeenurn
Beste Ad, Bedankt voor het delen van uw ervaring in onze showroom. Wat fijn dat u zo tevreden bent. Met warme groet, Team Koopeenurn
Beste Linda, Wat fijn dat u zo tevreden bent met de door u gekozen urn. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn en uw aanbeveling. Met warme groet, Team Koopeenurn
Originele beoordeling
Beste Corine, Het is inderdaad fijn dat in onze showroom de urnen inderdaad goed te zien zijn, zeker omdat de urnen handgemaakt zijn en allemaal uniek zijn. Fijn dat het bezoek aan onze showroom goed bevallen is. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn. Met warme groet, Team Koopeenurn
Beste Jolanda, Bedankt voor uw mooie woorden en aanbeveling. Erg fijn dat we mogen bijdragen aan een blijvend mooie herinnering aan uw dierbare. Met warme groet, Team Koopeenurn
Beste Rianne, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn. Wat fijn dat u zo positief bent over onze service Met warme groet, Team Koopeenurn
Beste Jan, Wat fijn dat de urn zo naar wens is en wij mogen bijdragen aan een blijvend mooie herinnering aan uw dierbare. Met warme groet, Team Koopeenurn
Beste Carin, De geleverde urn kan inderdaad afwijken van de foto op de site. De urnen worden immers handgemaakt. Wat fijn dat de urn zoveel mooier bleek te zijn :) ! Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn. Met warme groet, Team Koopeenurn
Beste Patricia, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn. Wat fijn dat u zo tevreden bent over de urn en onze service. Met warme groet, Team Koopeenurn
Originele beoordeling
Beste Bert, Wat fijn dat u zo tevreden bent met de urn en de manier van verpakken. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn. Met warme groet, Team Koopeenurn
Beste Joyce, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn. Wat fijn dat de urn kan bijdragen aan blijvend mooie herinneringen aan uw kat. Met warme groet, Team Koopeenurn
Beste Martin, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn. Wat fijn dat u zo tevreden bent met de urnen en wij mogen bijdragen aan een blijvend mooie herinnering aan uw ouders. Met warme groet, Team Koopeenurn
Beste M., Wat fijn dat onze service zo naar wens is geweest. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn. Erg mooi dat wij mogen bijdragen aan een blijvend mooie herinnering aan uw dierbare. Met warme groet, Team Koopeenurn
Beste Erika, Het duurde inderdaad lang voordat wij de door u bestelde urn konden verzenden. Fijn dat u de urn naar wens is en u zo tevreden bent over onze service. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeeurn. Met warme groet, Team Koopeenurn
Beste Hans, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn en uw aanbeveling. Wat fijn dat de urn helemaal naar wens is. Met warme groet, Team Koopeenurn
Beste Sushilla, Bedankt voor delen van uw ervaringen met Koopeenurn. Wat fijn dat de urnen en onze service naar wens zijn. Met warme groet, Team Koopeenurn
Beste Yvonne, Wat fijn dat de door u gekozen urn zo naar wens is. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn. Met warme groet, Team Koopeenurn
Beste Anita, Het duurde inderdaad heel lang voordat wij de door u bestelde urn konden leveren. Dat komt gelukkig weinig voor. Wat fijn dat de urn naar wens is ! Met warme groet, Team Koopeenurn
Beste Tessa, Wat fijn dat uw ervaring met Koopeenurn zo positief is en wij mogen bijdragen aan een blijvend mooie herinnering aan uw dierbare. Bedankt voor het delen van uw ervaring en uw aanbeveling. Met warme groet, Team Koopeenurn
Beste Mieke, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn. Wat fijn dat u zo teverden bent over onze producten en onze service. Met warme groet, Team Koopeenurn
Beste C. Een besteld product moet natuurlijk ook daadwerkelijk geleverd worden, ook bij ander soorten producten. Maar bij urnen is het inderdaad extra belangrijk. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn. Met warme groet, Team Koopeenurn
Beste Marianne, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn en uw aanbeveling. Wat fijn dat u de juiste urn in ons assortiment kon vinden om uw zwager te gedenken. Met warme groet, Team Koopeenurn
Een persoonlijke urn kopen doet u online bij Koopeenurn.nl Wanneer u een urn wilt kopen, vindt u de mooiste urnen online bij Koopeenurn.nl. Wij bieden een breed aanbod aan waardige as-gedenkornamenten met verschillende mogelijkheden tot personalisatie. Ieder object is uniek en biedt troost voor u en andere nabestaanden. Zo creëren we samen blijvend mooie herinneringen.