Product voldoet aan mijn verwachtingen.

Reactie van het bedrijf

Beste Lilian, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn en uw aanbeveling. Met warme groet, Team Koopeenurn

Mooie urn (zwart/wit katje), veel keus en snelle levering.

De glazen urn was zeer goed verpakt. Zat een duidelijke gebruiksaanwijzing bij. Ook de urn (zwart/wit katje) is prachtig. Zo komen we weer een stapje verder in de verwerking van onze overleden Quincy.

Reactie van het bedrijf

Beste Gertruud, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn. Wat fijn dat we mogen bijdragen aan een blijvend mooie herinnering aan Quincy. Met warme groet, Team Koopeenurn

Keurig !!!!!!

Voor het eerst besteld : Ik kan niet anders zeggen dat er keurig en met veel respect gehandeld wordt ! Mooi verpakt, inclusief ,, troost ,, poppetje . Een aanrader om hier een urn te kopen .

Reactie van het bedrijf

Beste Bellinda, Bedankt voor de mooie woorden en uw aanbeveling ! Met warme groet, Team Koopeenurn

Netjes en respectvol verzorgd!

Met liefdevolle aandacht en respect voor de medemens, verzorgd! Een aanrader om hier je unieke urn te kopen!

Reactie van het bedrijf

Beste Loes, Erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze website en service. Wat mooi dat wij mogen bijdragen aan een blijvend mooie herinnering aan uw dierbare. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn en uw aanbeveling. Met warme groet, Team Koopeenurn

Mooi

De bestelde urn is heel erg mooi, en in de beloofde tijd geleverd. We zijn er ondanks de verdrietige gebeurtenis erg blij mee.

Reactie van het bedrijf

Beste Anita, Wat fijn dat de urn naar wens is en wij hebben mogen bijdragen aan een blijvend mooie herinnering aan uw dierbare. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn. Met warme groet, Team Koopeenurn

Mooi urn gekregen goed verpakt

Ik ben heel tevreden over koopeenurn

Reactie van het bedrijf

Beste Jenny, Fijn dat u zo tevreden bent over de urnen, de verpakking en Koopeenurn in het algemeen. Bedankt voor het delen van uw reactie en uw aanbeveling. Met warme groet, Team Koopeenurn

Foto's wijken af van de realiteit

Ik bestelde twee glazen mini urnen... Op foto had die een totaal andere look, voornamelijk in de kleuren en de gevlamdheid... In realiteit zijn de urnen veel eenvoudiger en zijn er maar 2 kleurschakeringen, heel eenvoudig geblazen. Dat ik niet exact dezelfde urne zou ontvangen als op de foto wist ik, maar hier is het verschil toch wel heel groot.

Reactie van het bedrijf

Beste Suzy, De urnen worden handgeblazen en kunnen afwijken van het voorbeeld op de website. Mocht een geleverde urn niet naar wens zijn, mag deze geretourneerd worden. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn en uw aanbeveling. Met warme groet, Team Koopeenurn

Ruime keuze, prima prijzen, heel goed verpakt. Enige minpunt: de urn die ik had uitgezocht was volgens de website op voorraad, maar ik kreeg na de bestelling een mailtje dat dat niet zo was. Duurde twee weken.

Reactie van het bedrijf

Beste Inge, Fijn dat de website en verpakking naar wens is. Het kan inderdaad voorkomen dat een urn niet op voorraad blijkt te zijn. Wij houden u dan op de hoogte van de verwachte levertijd. Gelukkig hebben wij veel urnen op voorraad en komt dit niet vaak voor. Bedankt het delen van uw ervaring met Koopeenurn.nl Met warme groet, Team Koopeenurn

Onvoorstelbaar mooi

Ik moest hem voor mijn schoonmoeder bestellen. Zij weet niet hoe dit te doen. Alle mensen die ze het hebben laten zien waren enthousiast en wilden weten waar ze het vandaan had.

Reactie van het bedrijf

Beste heer/mevrouw RCT, Wat fijn dat uw schoonmoeder zo tevreden is met de urn en zulke enthousiaste reacties krijgt. Fijn dat we hebben kunnen bijdragen aan een blijvend mooie herinnering aan haar dierbare. Bedankt voor het delen van uw en uw schoonmoeders ervaring met Koopeenurn. Met warme groet, Team Koopeenurn

Heel erg tevreden

Het beloofde is allemaal nagekomen en zeer mooi design zoals beschreven is geweest, ook de levering was in orde en snel , ben zeer tevreden

Reactie van het bedrijf

Beste Daniela, Wat fijn dat u zo tevreden bent over de urn en onze service. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn. Fijn dat wij mogen bijdrage aan een blijvend mooie herinnering aan uw dierbare. Met warme groet, Team Koopeenurn

Goed en correct geleverd

Reactie van het bedrijf

Beste Wouter, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn en uw aanbeveling. Fijn dat u zo tevreden bent met onze service. Team Koopeenurn

Eenvoudig en goed

Reactie van het bedrijf

Beste heer, mevrouw, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeeurn en uw aanbeveling. Fijn te horen dat u zo tevreden bent. Team Koopeenurn

Hele goede service

De service is echt super goed. Ik had een urn binnen gekregen die niet helemaal naar wens was, contact opgenomen en netjes om kunnen ruilen. Enige minpuntje is dat de glazen druppel urnen zo veel van elkaar verschillen dat je dus niet weet wat je binnen krijgt. Ik zou dan ook als advies willen geven om dat duidelijker op de website te vermelden en desnoods meerdere fotos van verschillende druppels erop te zetten. Verder is het zeker voor herhaling vatbaar om bij jullie te bestellen. :-) mvg zoë leurs

Reactie van het bedrijf

Beste Zoe, Fijn dat u zo tevreden bent over onze service. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn en uw tip. Met warme groet, Team Koopeenurn

Prachtig

Mini urn, snelle levering, goed verpakt, prachtig object

Reactie van het bedrijf

Beste heer mevrouw, Fijn te horen dat u zo tevreden bent over de urn en de verzending. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn en uw aanbeveling. Met warme groet, Team Koopeenurn

Goede service,vriendelijk en correct geholp6

Urn besteld bij deze site.De urn kwam niet op de aangegeven dag. Heb daar over gebeld. Meteen contact met een vriendelijke mevrouw. Zij wist meteen waar het over ging en vertelde dat het probleem van de leveringsdag een fout was van hun. De urn moest eerst besteld worden en was net binnengekomen. Ging er meteen mee aan de slag.nog geen 2 minuten later een mail met track en trace en de volgende dag de urn in huis. Prima en netjes geregeld.

Reactie van het bedrijf

Beste Marcel, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn. Fijn dat u zo tevreden bent met onze klantenservice. Met warme groet, Team Koopeenurn

Zag er allemaal prima uit, snelle service.

Reactie van het bedrijf

Beste Kimberly, Fijn dat u zo tevreden bent met onze producten en service. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn en uw aanbeveling. Met warme groet, Team Koopeenurn

Keurig geregeld

Prima service, snel antwoord via de chat. Alleen mag het afzenderlogo wel wat minder aanwezig zijn op de verzenddoos. Een klein etiket zou beter zijn.

Reactie van het bedrijf

Beste Petra, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn. Wij zullen uw tip ter harte nemen. Fijn dat u zo tevreden bent met onze service. Met warme groet, Team Koopeenurn

Snelle levering, heel goed verpakt

Snlle levering, komt overeen met foto. Erg goed verpakt

Reactie van het bedrijf

Beste JWG, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn. Fijn dat u zo tevreden bent met onze producten en service. Met warme groet, Team Koopeenurn

Goed geholpen, mooie urnen

We zijn echt goed geholpen en het contact was ook heel goed bedankt hiervoor ❤

Reactie van het bedrijf

Beste Jordy, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn en uw mooie woorden. Met warme groet, Team Koopeenurn

Goede service, snelle levering

Nadat ik een fout in mijn bestelling ontdekte heb ik daarover gemaild. Op een vriendelijke manier werd dit meteen opgelost. Het teveel betaalde bedrag ontving ik snel terug op mijn rekening. En het juiste product ontving ik snel thuis.

Reactie van het bedrijf

Beste Miranda, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn.nl en uw aanbeveling. Met warme groet, Team Koopeenurn

Service super!

Na een glazen miniurn ontvangen te hebben die niet naar onze zin was omdat hij er qua kleuren toch wel anders uitzag dan op de site, deze geretourneerd. Tijdens telefonisch contact hierover, werd er meteen gekeken of ze er nog eentje op voorraad hadden die wel meer leek op die van de site. Helaas niet... Wisten toen even niet welke urn we toen wilden. Zagen wel mooie op de site, maar waren bang dat met deze hetzelfde zou gebeuren als de eerste. Hebben toen nog een paar miniurnen via de site gekozen en na wederom telefonisch contact hierover hebben we van deze een foto doorgestuurd gekregen van wat ze op voorraad hadden. Zo hebben wij toch nog een goede keuze kunnen maken welke miniurn wij uiteindelijk wilden. Deze werd dezelfde dag nog opgestuurd en wij zijn er superblij mee. Kan niet anders zeggen dan dat ik de service, medewerking en het meedenken van hun kant grandioos vind!

Reactie van het bedrijf

Beste Cynthia, Bedankt voor uw mooie reactie en het delen van uw ervaring met Koopeenurn.nl Fijn dat wij kunnen bijdragen aan een blijvend mooie herinnering aan uw dierbare. Met warme groet, Team Koopeenurn

Zeer vriendelijk, meedenkend, goed op de hoogte gehouden door mailcontact

Ik heb een prachtige urn gevonden op deze site. Vind de collectie heel mooi, eigentijds, stijlvol. De vriendelijkheid van de telefoniste ook erg fijn.

Reactie van het bedrijf

Beste Sabine, Bedankt voor uw mooie reactie. Wat fijn dat u onze site, de urnen en het contact met onze klantenservice zo positief heeft ervaren. Met warme groet, Team Koopeenurn

Snelle communicatie en reactie telefonisch als op mail

Snelle communicatie en reactie telefonisch als via mail

Reactie van het bedrijf

Beste Angelique, Fijn dat u het contact met ons team zo positief heeft ervaren. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn. Met warme groet, Team Koopeenurn

Uiterste klantvriendelijkheid

Telefonisch contact gezocht met de vraag of het mogelijk was om in de showroom te komen kijken. Dit was "uiteraard" geen probleem! Hierna heb ik een afspraak gemaakt, bij aankomst werd ik al opgewacht door een uiterst vriendelijke dame. Ik had alle tijd en kon in alle rust een urn uitkiezen. De dame gaf een deskundig advies. Heel prettig!

Reactie van het bedrijf

Beste Joke, Wat fijn dat u uw bezoek aan onze showroom zo positief heeft ervaren Bedankt voor uw mooie woorden en het delen van uw ervaring met Koopeenurn.nl Met warme groet, Team Koopeenrun

Prettig

Ik heb het bestellen bij koopeenurn erg goed bevonden. Duidelijke en fijne website en het pakket is veilig en goed aangekomen. Ook vond ik het een leuke toevoeging dat er een troost poppetje bij het pakket zat. Hartelijk bedankt.

Reactie van het bedrijf

Beste Cézanna, Wat fijn dat uw ervaring met onze webiste en service zo positief is. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn en uw aanbeveling. Met warme groet, Team Koopeenurn

Over Koopeenurn.nl

Een persoonlijke urn kopen doet u online bij Koopeenurn.nl Wanneer u een urn wilt kopen, vindt u de mooiste urnen online bij Koopeenurn.nl. Wij bieden een breed aanbod aan waardige as-gedenkornamenten met verschillende mogelijkheden tot personalisatie. Ieder object is uniek en biedt troost voor u en andere nabestaanden. Zo creëren we samen blijvend mooie herinneringen.