Laden reviews...
367 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste reviews benadrukken snelle levering, zorgvuldige verpakking en een persoonlijke benadering. Klanten prijzen de duidelijke communicatie en het vriendelijke team. Veel berichten noemen handgeschreven kaartjes en warme aandacht als bijzondere aandachtspunten. Over het geheel gezien is de service betrouwbaar en klantgericht.
Voor mijn moeder haar as een bijzondere, sierlijke subtiele urn gekocht, een blauw / groene druppel van kristalglas.. Ik was er vanuit gegaan dat deze op de foto mooier zou zijn. Niets is minder waar, hij is werkelijk prachtig. Het effect van een kaarsje erachter is magisch. In het midden én de top zie je een mooi schijnend lichtje. De urn is zorgvuldig ingepakt, goed beschermd en in een mooi zakje. Een steunende kaart en kleinigheidje van de eigenaren van de winkel. Dankbaarheid
Anna
Oosterhout
De prachtige urn die ik heb uitgekozen was zeer netjes verpakt in een fluwelen doosje en eigenlijk het meest attent vond ik toch het hand geschreven kaartje dankjewel hiervoor !!
I Goossens
Gouda
Helaas was mijn ashouder niet op voorraad en was de levertijd wat langer als dat het normaal is. Eenmaal binnen was het beeld netje en verzorgd verpakt en het product prachtig. Nu kan het as van mijn vader een mooi plekje krijgen.
Samantha de Haan
Brielle
Heel goede service, had een vraag en kreeg dezelfde dag antwoord. Vandaag de druppel ontvangen en die is prachtig
Tamara
Oudenburg
Voor mijn vader en broer was ik opzoek naar urnen voor beide. Voor mijn vader ben ik gegaan voor "rots in de branding" en goor mijn broer een groen hart met gouden plaatje erop en daarin zijn naam gegraveerd. De formaat van de rots in de branding schrok ik even van bij aankomst. Klein is al best groot. Maar: het staat perfect op zijn herdenkingsplankje. Ik miste voor het hart een verhoging. Meteen een mailtje gestuurd en de ochtend erna had ik al een antwoord met de link. Besteld en nu staat hij mooi in de hoogte.
Sanne Maas
BORN
Sehr freundliche und schnelle Abwicklung
7 September 2026
Heike
Gevelsberg
Met zorg behandeld en mooi verpakt met een leuk berichtje erbij
6 September 2026
Pascal Franssen
Hoensbroek
Bestellen ging makkelijk, in de mini urn kan volgens mij nog best wel wat in (kan ik 10 september pas echt zeggen dan gaan we mijn man ophalen). Het was met zorg verpakt met een lieve kaart erbij en nog een klein “cadeautje”!
4 September 2026
Marielle Jongeneelen
Hengelo
Hele fijne service, zelfs toen mijn urn zoek raakte bij de post werd het perfect opgepakt. Ik hoop voorlopig niets meer te hoeven bestellen, maar als het moment daar is kom ik zeker bij hen terug.
Caroline
Born
Heel mooi en lief verstuurd en verpakt bedankt daarvoor Wies Korsten
Wies Korsten
Nuth
We hebben bij ochtendblauw sieraden en urnen gekocht. We zijn prima geholpen er werd geluisterd naar de wensen en er werd heel zorgvuldig en met respect omgegaan met de overledene. Het contact en de omgang was goed. We zijn goed geslaagd en top geholpen. Wij zouden zeker ochtendblauw aanbevelen.
Monique
Nederweert
Heel mooi, snel geleverd, makkelijk te vullen. Zeer tevreden.
Richard
Heerhugowaard
Twee keer een glazen herrinerings mini urn besteld v mn poezen. Heel snel, mooi en en netjes verzonden met een mooie lieve persoonlijke kaart. Ook de site op facebook straalt warmte en betrokkenheid uit. Ik raad ochtendblauw v harte aan
Monique Spijker
Kerk-Avezaath
Top service en mooie herinnering spullen top bedankt voor de mooie urn
Mientje Struijk
Oosterwolde
Andre
Holland
De urn is heel mooi gemaakt, een uniek exemplaar! Daarnaast was er een korte levertijd. Al met al top om hier je unieke urn te bestellen.
Jeroen
Tiel
Na het overlijden van onze Nora wilden we heel graag iets tastbaars van haar bij ons houden. Niet iets dat alleen herinnert aan haar, maar iets waarin daadwerkelijk een klein stukje van haar mee kon blijven gaan. Via OchtendBlauw hebben we een prachtige gouden craquelé Urn ontvangen waarin de mooie witte as van Nora zichtbaar in is. Zo subtiel en zo persoonlijk — en juist daardoor zo bijzonder. In een periode waarin je hoofd eigenlijk helemaal niet staat naar keuzes maken en regelen, is het ontzettend fijn wanneer iets met zoveel aandacht en respect wordt verzorgd. De verpakking, de presentatie en vooral het persoonlijke briefje en het eindresultaat voelden liefdevol en waardig. Nora's lijfelijke bestaan is geëindigd, maar dankzij deze prachtige Urn, schitterend in de zon, kunnen wij als de zon naar binnen schijnt nog altijd aan haar denken Dankjewel OchtendBlauw voor het zorgvuldig omgaan met iets wat voor een ander misschien maar heel klein lijkt, maar voor ons onbetaalbaar is.
30 August 2026
Patty Wijnen
Weert
Bestelling ging zeer vlot en de urne vonden we prachtig.
29 August 2026
Ellen mevr Laplasse
bredene
Goed verpakt, in 1 week geleverd, ben zeer tevreden.
29 August 2026
Corita Hanegraaf
Den Bosch
Fijn contact gehad. Er was iets niet helemaal duidelijk van mijn kant. Netjes heen en weer contact gehad hierover. Tijdens de verzending goed op de hoogte gehouden. Heel netjes en liefdevol verpakt. De urn is precies wat ik had verwacht en ik ben er erg blij mee. Bedankt voor de goede zorgen.
Patricia Hengeveld
BOSKOOP
The blue butterfly stands right beside my moms picture. I love it, thank you so much.
Ilse Iliohan
Goes
Super goed geholpen, snelle levering en super mooie urn met gravure. Erg aardig en meelevend personeel.
Henk Zeegers
Putten
Het verlies van een dierbare is ingrijpend. Wij hebben hier de vlinderurn besteld en vanaf het eerste contact wordt er respectvol en medeleven gereageerd. In het hele proces wordt je meegenomen zo ook voor dat de gravure geplaatst wordt. De manier waarop dan alles verpakt wordt, met een persoonlijk bericht erbij, gewoon heel mooi! Wij zijn heel blij met ochtendblauw
Anja Willems
Hoensbroek
allemaal mensen van goede wil, zeer beleefd en heel erg vriendelijk, niets is hen te veel gevraagd, alsook goed op de hoogte gehouden, prachtige urnen en van een uitstekende kwaliteit, kortom een fantastische ervaring met die lieve mensen
28 August 2026
gilbert en monica bracke - kersmaekers
BERLARE
Mooi afgewerkte urne, goed/makkelijk contact met Ochtendblauw
23 August 2026
Luna Verbraekel
Aalst
Met zorg uitgekozen unieke urnen en gedenksieraden die allemaal te personaliseren zijn. Alles wordt met aandacht en liefde behandeld, omdat we ons realiseren dat verlies al kwetsbaar genoeg is. Ochtendblauw is er speciaal voor mensen met verdriet die benieuwd zijn naar unieke opties. Maar ook voor alle ouders die een kindje verliezen. Voor de mensen die het heft in eigen hand willen nemen en geen genoegen nemen met de standaard. Voor iedereen die een persoonlijke herinnering wil creëren voor mens of dier.
Onze missie - onze passie, jouw dierbare herinnering!
Randweg-Zuid 21
6021PT Budel