Geweldige service
Goede en snelle bezorging van onze 3 mini vlindertjes. Ontzettend lief kaartje bij de bestelling gekregen
29 September 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.036 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
De meeste reviews benadrukken snelle levering, zorgvuldige verpakking en een persoonlijke benadering. Klanten prijzen de duidelijke communicatie en het vriendelijke team. Veel berichten noemen handgeschreven kaartjes en warme aandacht als bijzondere aandachtspunten. Over het geheel gezien is de service betrouwbaar en klantgericht.
29 September 2026
Jolanda Slotemaker
Leeuwarden
Die Urne ist wunderschön. Herzlichen Dank
28 September 2026
Suse Engel
Köln
Persoonlijke aandacht en rust. 1 op 1 contact via app of mail. Zo waardevol om op deze manier de emotionele herinnering te vereeuwigen in een gedenksieraad. Het was het verre reizen meer dan waard.
28 September 2026
Maryati
Utrecht
Het urntje kwam goed en met zorg verpakt aan en toen ik het opende was ik onder de indruk dat het zo mooi verpakt was.En wat een lief briefje zat er bij het raakte me diep De aangelegenheid is niet zo mooi maar ik ben erg blij met het urntje hij zag er net zo uit als op de foto helemaal aan de verwachting voldaan.Dankjewel daarvoor ochtend blauw.
26 September 2026
Jolanda Willems
Musselpark
Prachtige kwaliteit, makkelijk om zelf te vullen , heeft een mooi plaatsje gekregen
26 September 2026
Anneke Schreuders
Ossendrecht
Ik kreeg mijn urn net verpakt in een stevige doos daarbij zat een briefje, ik moet eerlijk zeggen dat met een moment net als dit zo'n briefje je goed doet. Heel attend! Het is ook allemaal net niets. Bedankt voor jullie hulp en de mooie gegraveerde urn
Kelsey
Helmond
Heel professioneel maar toch een handgeschreven kaart mooi super service
Hans Dortmont
Stabroek
Bedankt voor de urn, het is gevuld zoals beschreven, heel makkelijk. Wij zijn er blij mee.
Martijn van Drunen
Bloemendaal
Afgelopen donderdag hebben wij een hele mooie urn mogen ophalen. Met veel respect is de as netjes in de urn gedaan. Wij hebben slechts 2 weken op de urn gewacht. De urn is voorzien van de naam en geboortedatum en sterfdatum. Fijn gesprek vooraf geweest. Met een goed gevoel naar huis gegaan.
Martijn
Overloon
Diese Firma hat sehr geschmackvolle Urnen zur Auswahl. Die Betreuung war sehr einfühlsam und herzlich. Vielen Dank für Ihre tolle Arbeit, bitte bleiben Sie auf diesem Kurs. Mit freundlichem Gruß Catrin Otten
Catrin Otten
Bergisch Gladbach
Mooie vorm, kleur en overgang van kleuren, lijkt van goede kwaliteit. Een klein minpuntje is dat toen ik de doos open deed er een hele sterke muffe lucht uit de doos kwam. Ik heb de doos al ongeveer anderhalve week open staan maar de stank gaat er niet uit. Dat is heel erg jammer.
Marina
Boxtel
Ik zocht een kleine urn om mee te nemen op reis om zo toch een klein beetje as van mijn moeder bij me te kunnen hebben. Door een grote hoeveelheid mogelijkheden heb ik een appje gestuurd waarop heel snel werd geantwoord. En samen gekeken naar wat handig was en ook wat mooi was. Hierop een prachtige uitgezocht. Kwam heel goed verpakt binnen met instructies over het vullen. Dat is allemaal super gelukt en nu staat hij voorlopig in mijn woonkamer tot mijn volgende grote reis!
Anneke Van Gelder
Stellendam
Het geeft mij een een goede ondersteuning en het vogeltje dat mij daar mee helpt.
Jan Breur
Rotterdam
Ik heb een hele goede ervaring met ochtend blauw. Snelle reactie via whats app. Goed geholpen en uiteindelijk een prachtige ring wat eigenlijk niet prachtig hoort te zijn. Want ja ik koop deze ring niet voor niks. Maar dankbaar dat ik mijn zoon nu bij me draag. Zeker een aanrader ❤️
Diana
Eindhoven
Werden heel vriendelijk ontvangen. Op een mooie rustige serene manier werden we geïnformeerd naar alles wat mogelijk is. Konden rustig kijken. Vragen stellen. Ondanks dat het een beladen moment was, gingen we met een goed gevoel naar huis, nadat ik een mooie keuze had gemaakt. Gevoel gevolgd. Zeer respectvolle lieve Lynn
Karian
Bocholt
Ochtendblauw kan ik echt aanbevelen. Lynn heeft me ontzettend lief en fijn geholpen en gaat heel respectvol om met ons én met de mooie dingen die ze maakt. Ik heb een prachtige ring gekregen met voor mij enorm veel emotionele waarde, dank je wel ❤️
Maudy
Oudorp
Vlinder besteld super mooi als je het binnen krijg wordt je verrast alles wat je ziet maakt je hart warm heel veel dank lieve mensen.
18 September 2026
Joke Stello
Boijl
Dank zij jullie kan ik mijn stilgeboren dochter met rust en vrede een mooi plekje geven. Bedankt voor de goede communicatie en het mooie voorbeeld van te voren. Met vriendelijke groet, Wessel van Beek
16 September 2026
Wessel R. van Beek
Brielle
Keurig verpakt bezorgd en een lieve persoonlijke tekst. Dit is wat je nodig hebt in deze periode
16 September 2026
Marco Van Esch
Heesch
hele mooie urn
15 September 2026
Rob Van Duijne
bemmel
Door overvraag was de urn tijdelijk niet leverbaar. Dit werd duidelijk gecommuniceerd met allerlei verontschuldigingen. Toen ik het in ontvangst mocht nemen was het erg goed verpakt zodat de glazen urn niet kapot kon gaan. Kaartjes met lieve woorden en instructies hoe de urn te vullen waren bijgevoegd. De urn is gewoon een prachtig sieraad. Ben blij dat ik deze aangeschaft heb. Mijn zoon wilde geen urn maar toen hij deze zag heb ik er op zijn verzoek er nog een gekocht.
12 September 2026
Rob S.
Lingewaard
Die Urne ist viel mehr als das was ich erwartet habe. Vielen Dank liebe Ochtendblauw
Ewa
Allenstein
Kan ochtend blauw bedanken voor zorg en tevens de service.. Dank jullie
Dan Brugmans
Daniël
Ik ben heel erg tevreden. De urn die ik uitgezocht heb is heel mooi . Precies dat ik hebben wilde . Verpakt was hij gewoonweg geweldig . Ik raad iedereen Ochtendblauw aan ,die een mooie herinnering aan zijn of haar geliefde mens wil bewaren. En elke keer als ik telefonisch contact had werd mij geweldig goed geholpen. Vooral Lynn heeft alles op alles gezet om mij te helpen Dank je wel ,ook voor het lieve bericht je in de verpakking Aggy
Aggy Werry
Kerkrade
Een hele fijne webshop met prachtige en bijzondere producten. Wij hebben hier een mooie vlinderurn uitgekozen voor onze overleden poes Molly. Bij het ontvangen van de urn zat er een lief, handgeschreven briefje bij en zelfs een klein knuffelkussentje. Juist die persoonlijke aandacht maakte het extra bijzonder in een verdrietige periode. Een warm en betrokken bedrijf, waarbij je merkt dat er echt zorg en aandacht aan wordt besteed. Heel prettig en zeker een aanrader. ❤️
Merel Van Oosten
Leiderdorp
Met zorg uitgekozen unieke urnen en gedenksieraden die allemaal te personaliseren zijn. Alles wordt met aandacht en liefde behandeld, omdat we ons realiseren dat verlies al kwetsbaar genoeg is. Ochtendblauw is er speciaal voor mensen met verdriet die benieuwd zijn naar unieke opties. Maar ook voor alle ouders die een kindje verliezen. Voor de mensen die het heft in eigen hand willen nemen en geen genoegen nemen met de standaard. Voor iedereen die een persoonlijke herinnering wil creëren voor mens of dier.
Onze missie - onze passie, jouw dierbare herinnering!
Randweg-Zuid 21
6021PT Budel