De bestelling is snel geleverd en was precies wat ik had besteld.
Beste Mary, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn en uw aanbeveling. Met warme groet, Team Koopeenurn
Ruime keuze, snelle levering. Met zorg ingepakt, een mooi kaartje erbij en een kleinigheidje erbij voor als je het moeilijk heb. Heel erg lief! Een klein gebaar met grote waarde! Ik ben super tevreden!
Beste Chantal, Bedankt voor de mooie reactie en aanbeveling. Erg fijn dat onze webshop en service zo naar wens zijn. Met warme groet, Team Koopeenurn
Mooi dat persoonlijke kaartje erbij en t poppetje
Beste Sandra, Bedankt voor uw mooie reactie. Wat fijn dat onze service wordt gewaardeerd. Met warme groet, Team Koopeenurn
Hele mooie urn,ik heb de urn in de vorm van een waxinelichtje,erg mooi,1 min puntje vind ik wel dat de plaats waar het waxinelichtje in moet iets wat dieper had gemogen,nu staat het kaarsje er net iets bovenuit
Beste D. Hopman, Wat fijn dat u de urn zo mooi vindt. Wij krijgen de urnen geleverd en hebben geen invloed in de diepte van het plek voor het waxinelichtje. Met warme groet, Team Koopeenurn
Ik had een aardige mevrouw aan de lijn, die mij begreep. Het waxinelichtje is erg mooi en snel geleverd.
Beste Adriana, Bedankt voor uw mooie reactie. Erg fijn dat we precies het juiste waxinelichtje konden verzenden en zo kunnen bijdragen aan een blijvend mooie herinnering aan uw dierbare. Met warme groet, Team Koopeenurn
Goede service. Snelle levering. Je krijgt wat je besteld!
Beste Linda, Bedankt voor de mooie reactie ! Erg fijn dat uw ervaring met Koopeenurn zo positief is. Met warme groet, Team Koopeeurn
Alles volgens afspraak
Beste Paul, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn en uw aanbeveling. Met warme groet, Team Koopeenurn
Beste Marjo, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn en uw aanbeveling. Met warme groet, Team Koopeenurn
Snel levering, en met veel zorg ingepakt. We zijn er heel erg blij mee!!
Beste M. Prinsse, Wat fijn dat u zo tevreden bent met de urn en onze service. Wat mooi dat we mogen bijdragen aan een blijvend mooie herinnering aan uw dierbare. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn. Met warme groet, Team Koopeenurn
Superblij er mee
Beste A.J. Mulder, Wat fijn dat u zo tevreden bent over de urn en onze service. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn. Met warme groet, Team Koopeenurn
Urn is snel en keurig verpakt geleverd. Zat ook een mooi gedenkpoppetje bij. Zeer attent. Eén minpuntje: ik kreeg een voucher van €10,- welke mijn broer wilde gebruiken, maar die was niet geldig. Je krijgt blijkbaar een voucher bij een bestelling van minimaal €200. Tip: stop geen voucher bij een bestelling waar je geen recht op hebt en die niet geldig is. Jammer
Beste Anna, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn. Fijn dat u tevreden bent over de urn en levering. We nemen uw tip ter harte. Met warme groet, Team Koopeenurn
Goede service, makkelijk bereikbaar voor eventuele vragen en snelle levering
Beste Diem, Bedankt voor uw mooie reactie. Met warme groet, Team Koopeenurn
Het is goed gegaan ik ben treveden, de urn is een mooi gedenkstuk wat er uitziet als een kunstwerk
Beste Jordy, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn. Wat fijn dat de urn zo naar wens is. Wat fijn dat we mogen bijdragen aan een blijvend mooie herinnering aan uw dierbare. Met warme groet, Team Koopeenurn
Product voldoet aan mijn verwachtingen.
Beste Lilian, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn en uw aanbeveling. Met warme groet, Team Koopeenurn
De glazen urn was zeer goed verpakt. Zat een duidelijke gebruiksaanwijzing bij. Ook de urn (zwart/wit katje) is prachtig. Zo komen we weer een stapje verder in de verwerking van onze overleden Quincy.
Beste Gertruud, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn. Wat fijn dat we mogen bijdragen aan een blijvend mooie herinnering aan Quincy. Met warme groet, Team Koopeenurn
Voor het eerst besteld : Ik kan niet anders zeggen dat er keurig en met veel respect gehandeld wordt ! Mooi verpakt, inclusief ,, troost ,, poppetje . Een aanrader om hier een urn te kopen .
Beste Bellinda, Bedankt voor de mooie woorden en uw aanbeveling ! Met warme groet, Team Koopeenurn
Met liefdevolle aandacht en respect voor de medemens, verzorgd! Een aanrader om hier je unieke urn te kopen!
Beste Loes, Erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze website en service. Wat mooi dat wij mogen bijdragen aan een blijvend mooie herinnering aan uw dierbare. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn en uw aanbeveling. Met warme groet, Team Koopeenurn
De bestelde urn is heel erg mooi, en in de beloofde tijd geleverd. We zijn er ondanks de verdrietige gebeurtenis erg blij mee.
Beste Anita, Wat fijn dat de urn naar wens is en wij hebben mogen bijdragen aan een blijvend mooie herinnering aan uw dierbare. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn. Met warme groet, Team Koopeenurn
Ik ben heel tevreden over koopeenurn
Beste Jenny, Fijn dat u zo tevreden bent over de urnen, de verpakking en Koopeenurn in het algemeen. Bedankt voor het delen van uw reactie en uw aanbeveling. Met warme groet, Team Koopeenurn
Ik bestelde twee glazen mini urnen... Op foto had die een totaal andere look, voornamelijk in de kleuren en de gevlamdheid... In realiteit zijn de urnen veel eenvoudiger en zijn er maar 2 kleurschakeringen, heel eenvoudig geblazen. Dat ik niet exact dezelfde urne zou ontvangen als op de foto wist ik, maar hier is het verschil toch wel heel groot.
Beste Suzy, De urnen worden handgeblazen en kunnen afwijken van het voorbeeld op de website. Mocht een geleverde urn niet naar wens zijn, mag deze geretourneerd worden. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn en uw aanbeveling. Met warme groet, Team Koopeenurn
Ruime keuze, prima prijzen, heel goed verpakt. Enige minpunt: de urn die ik had uitgezocht was volgens de website op voorraad, maar ik kreeg na de bestelling een mailtje dat dat niet zo was. Duurde twee weken.
Beste Inge, Fijn dat de website en verpakking naar wens is. Het kan inderdaad voorkomen dat een urn niet op voorraad blijkt te zijn. Wij houden u dan op de hoogte van de verwachte levertijd. Gelukkig hebben wij veel urnen op voorraad en komt dit niet vaak voor. Bedankt het delen van uw ervaring met Koopeenurn.nl Met warme groet, Team Koopeenurn
Ik moest hem voor mijn schoonmoeder bestellen. Zij weet niet hoe dit te doen. Alle mensen die ze het hebben laten zien waren enthousiast en wilden weten waar ze het vandaan had.
Beste heer/mevrouw RCT, Wat fijn dat uw schoonmoeder zo tevreden is met de urn en zulke enthousiaste reacties krijgt. Fijn dat we hebben kunnen bijdragen aan een blijvend mooie herinnering aan haar dierbare. Bedankt voor het delen van uw en uw schoonmoeders ervaring met Koopeenurn. Met warme groet, Team Koopeenurn
Het beloofde is allemaal nagekomen en zeer mooi design zoals beschreven is geweest, ook de levering was in orde en snel , ben zeer tevreden
Beste Daniela, Wat fijn dat u zo tevreden bent over de urn en onze service. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn. Fijn dat wij mogen bijdrage aan een blijvend mooie herinnering aan uw dierbare. Met warme groet, Team Koopeenurn
Goed en correct geleverd
Beste Wouter, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeenurn en uw aanbeveling. Fijn dat u zo tevreden bent met onze service. Team Koopeenurn
Eenvoudig en goed
Beste heer, mevrouw, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Koopeeurn en uw aanbeveling. Fijn te horen dat u zo tevreden bent. Team Koopeenurn