Beste Petra, Bedankt voor het geven van je beoordeling. Helaas voldoet de urn niet aan je verwachtingen en was een ander exemplaar ook toch niet wat je zocht.
Originele beoordeling
Beste Petra, Bedankt voor het geven van je beoordeling. Helaas voldoet de urn niet aan je verwachtingen. We hebben veel aandacht besteedt om op onze site duidelijk te vermelden dat onze glazen urnen altijd handgemaakt zijn en ieder object uniek is. Retourneren of ruilen is ondanks dat voor onze cliënten altijd geheel kosteloos mogelijk wanneer iets onverhoopt niet naar verwachting of wens is. Je vergeet echter wel te vermelden dat er in dit geval sprake is van een personalisatie die speciaal voor jou is aangebracht op de urn waardoor deze, conform de voorwaarden bij gepersonaliseerde items niet retourneerbaar is. Onze personalisaties worden in het item aangebracht en deze is niet meer te verwijderen waardoor het product voor ons niet meer voor iemand anders beschikbaar gemaakt kan worden. Precies om die reden hebben wij een showroom die iedereen vrijblijvend mag bezoeken en waar de door jouw gewenste personalisatie tijdens de afspraak wordt aangebracht op de door jou uitgezochte urn. Dit kan zowel fysiek als online via een video afspraak. Helaas is van al van deze opties in dit geval geen gebruik gemaakt. Omdat wij als geen ander begrip hebben voor de situatie, en je tegemoet willen komen hebben we via telefoon ook een aanbod gedaan voor een waardebon. Ondanks onze inspanningen en voorstellen voldoet dit nog steeds niet aan de verwachtingen: Dat is uiterst vervelend voor alle partijen. 💜 Vervelend dat het zo moet lopen..
Beste Nicole, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Ochtendblauw Wat fijn dat u zo tevreden bent met de urn en onze service !. Met warme groet, Team Ochtendblauw
Beste Marian, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Ochtendblauw Wat fijn dat u zo tevreden bent ! Met warme groet, Team Ochtendblauw
Beste Durk, Heel fijn dat u zo tevreden bent met de gepersonaliseerde urn en wij zo mogen bijdragen aan een blijvend mooie herinnering aan uw dierbare. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Ochtendblauw Met warme groet, Team Ochtendblauw
Beste E, Bedankt voor uw het delen van uw ervaring met Ochtendblauw. Wat fijn dat u zo tevreden bent met onze service en producten. Met warme groet, Team Ochtendblauw
Een persoonlijke urn kopen doet u online bij Ochtendblauw.com Wanneer u een urn wilt kopen, vindt u de mooiste urnen online bij Ochtendblauw.com. Wij bieden een breed aanbod aan waardige as-gedenkornamenten met verschillende mogelijkheden tot personalisatie. Ieder object is uniek en biedt troost voor u en andere nabestaanden. Zo creëren we samen blijvend mooie herinneringen.