Prachtig

Mini urn, snelle levering, goed verpakt, prachtig object

Goede service,vriendelijk en correct geholp6

Urn besteld bij deze site.De urn kwam niet op de aangegeven dag. Heb daar over gebeld. Meteen contact met een vriendelijke mevrouw. Zij wist meteen waar het over ging en vertelde dat het probleem van de leveringsdag een fout was van hun. De urn moest eerst besteld worden en was net binnengekomen. Ging er meteen mee aan de slag.nog geen 2 minuten later een mail met track en trace en de volgende dag de urn in huis. Prima en netjes geregeld.

Zag er allemaal prima uit, snelle service.

Keurig geregeld

Prima service, snel antwoord via de chat. Alleen mag het afzenderlogo wel wat minder aanwezig zijn op de verzenddoos. Een klein etiket zou beter zijn.

Snelle levering, heel goed verpakt

Snlle levering, komt overeen met foto. Erg goed verpakt

Goed geholpen, mooie urnen

We zijn echt goed geholpen en het contact was ook heel goed bedankt hiervoor ❤

Goede service, snelle levering

Nadat ik een fout in mijn bestelling ontdekte heb ik daarover gemaild. Op een vriendelijke manier werd dit meteen opgelost. Het teveel betaalde bedrag ontving ik snel terug op mijn rekening. En het juiste product ontving ik snel thuis.

Service super!

Na een glazen miniurn ontvangen te hebben die niet naar onze zin was omdat hij er qua kleuren toch wel anders uitzag dan op de site, deze geretourneerd. Tijdens telefonisch contact hierover, werd er meteen gekeken of ze er nog eentje op voorraad hadden die wel meer leek op die van de site. Helaas niet... Wisten toen even niet welke urn we toen wilden. Zagen wel mooie op de site, maar waren bang dat met deze hetzelfde zou gebeuren als de eerste. Hebben toen nog een paar miniurnen via de site gekozen en na wederom telefonisch contact hierover hebben we van deze een foto doorgestuurd gekregen van wat ze op voorraad hadden. Zo hebben wij toch nog een goede keuze kunnen maken welke miniurn wij uiteindelijk wilden. Deze werd dezelfde dag nog opgestuurd en wij zijn er superblij mee. Kan niet anders zeggen dan dat ik de service, medewerking en het meedenken van hun kant grandioos vind!

Zeer vriendelijk, meedenkend, goed op de hoogte gehouden door mailcontact

Ik heb een prachtige urn gevonden op deze site. Vind de collectie heel mooi, eigentijds, stijlvol. De vriendelijkheid van de telefoniste ook erg fijn.

Snelle communicatie en reactie telefonisch als op mail

Snelle communicatie en reactie telefonisch als via mail

Uiterste klantvriendelijkheid

Telefonisch contact gezocht met de vraag of het mogelijk was om in de showroom te komen kijken. Dit was "uiteraard" geen probleem! Hierna heb ik een afspraak gemaakt, bij aankomst werd ik al opgewacht door een uiterst vriendelijke dame. Ik had alle tijd en kon in alle rust een urn uitkiezen. De dame gaf een deskundig advies. Heel prettig!

Prettig

Ik heb het bestellen bij koopeenurn erg goed bevonden. Duidelijke en fijne website en het pakket is veilig en goed aangekomen. Ook vond ik het een leuke toevoeging dat er een troost poppetje bij het pakket zat. Hartelijk bedankt.

Ik/mijn familie hadden op korte termijn een nieuwe urn nodig via internet vonden we de site contact opgenomen en in paar dagen thuis bezorgd.

Lijkt niet op het voorbeeld

De urn lijkt totaal niet op het voorbeeld. Het voorbeeld was een urn met doorzichtig glas met daarin wit en zwart, terwijl de urn die ik kreeg wit met zwart glas is en niet doorzichtig.

Tevreden

Ruime keuze, goede service, snel geleverd

Mooie kwaliteit

Het was makkelijk om te bestellen, levering top en de urntjes zijn erg mooi. Heel leuk dat er een troost poppetje bij zat.

Mooi

Mooi en snel geleverd

Keurig verzorgd en met zorg verstuurd

Precies zoals we in gehoopt hadden

Mooie groen gekleurde glazen urn om thuis bij een foto te zetten Kan prettig in de hand worden genomen Mijn moeder is er erg blij mee!

Snelle levering van een mooi product

Onze mini urn druppel werd supersnel geleverd. En is van mooie kwaliteit. Prima zelf te vullen en af te sluiten.

Heel waardig en waardevol

Ik heb het kopen van een urn heel lang uitgesteld omdat dit de laatste stap was in het afscheid van mijn vader. Nu heb ik een prachtige, ook wel symbolische, druppel met de as. De site werkt prettig, het was super netjes verpakt en met een kleine persoonlijke attentie.

Mooie urn, met troostpoppetje wat mij heel goed deed

Precies zoals ik het wilde!

Goede website. Prijs/ kwaliteit verhouding prima!

Zeer goed advies

Maak een afspraak en ga je keuze bekijken.

Randweg-Zuid 21

6021PT Budel

Over Ochtendblauw

Met zorg uitgekozen unieke urnen die allemaal te personaliseren zijn. Alles wordt met aandacht behandeld, omdat we ons realiseren dat verlies al kwetsbaar genoeg is. Ochtendblauw is er speciaal voor mensen met verdriet die benieuwd zijn naar unieke opties. Voor alle ouders die een kindje verliezen. Voor de mensen die het heft in eigen hand willen nemen en geen genoegen nemen met de standaard. Voor iedereen die een persoonlijke herinnering wil creëren.