Wel goed

Ik heb helaas nog steeds de bijbehorende sleuteltjes van de urnen nog niet in mijn bezit. En ik vind het verwarrend dat jullie antwoorden op de eerst ontvangen mail van de klant. Daarin staat in mijn mail een tekst voor op de urn die ik later gewijzigd heb. En ik denk dan steeds als ze maar geen vergissing maken en niet die tekst op de urn plaatsen. Dus voor de zekerheid ga ik dan toch maar weer bellen. Dit waren de minpunten. Maar ik ben toch heel tevreden over de klantvriendelijkheid en de contacten die er telefonisch waren. En de urnen zijn heel mooi geworden. Nu wacht ik nog op de sleuteltjes.

Product mooi, verzending niet netjes

De glazen steen is mooi. Echter vond ik het bijzonder vervelend dat op de doos de naam van koopeenurn stond. Van mij hoeft de postbode echt niet te weten dat ik een urn koop. Ik zou het waarderen als dit niet zo groot , liever helemaal niet op de doos staat.

Snel en plezierig geholpen

Het uitzoeken en bestellen ging online erg makkelijk. Toen ik er niet uit kwam met het uploaden van de naam voor op de gedenksteen werd ik bijzonder plezierig geholpen door de klantenservice. Ik kreeg een duidelijke uitleg van de mogelijkheden en de gedane toezegging werd vlot nageleefd.

Zeer tevreden over kwaliteit

De glasgeblazen miniurn is erg mooi. Twee opmerking. Het trechtertje wat is bijgeleverd is wel heel klein. Het was moeilijk om het as (wat voor een deel ook uit grof as bestaat) door de opening te krijgen. En over de standaad. Daar zitten witte rubber dopjes op. Het zou mooi zijn om daar bijv. een kleur voor te kunnen kiezen. Verder ben ik erg tevreden

Prachtige urn

Ontzettend mooi afgewerkte urn (een zwarte hart urn met zilveren vlokken aan de binnenkant). Snelle verzending en een lieve verrassing bij het pakket. Daarnaast mijn naam handgeschreven op de bestellingsbrief. Mooie, respectvolle manier om online zoiets emotioneels te bestellen.

Fijn geholpen

Wij (mijn moeder, broer en ik) waren op zoek naar een kleine, subtiele urn. Na een afspraak op locatie hebben we onze keuzes gemaakt en werden de urnen mooi ingepakt en konden we ze de week erna ophalen.

Snel geleverd en netjes

Na bestelling snel geleverd 1 dag later super

Snel geleverd en met zorg verpakt.

Prettig en passend bij de situatie waarin je een urn moet bestellen. Fijn.

Snelle, goede levering, goed verpakt

Duidelijke website, en snelle, bijna persoonlijke, goede levering

Goede website makkelijk zoeken.

Super tevreden top service binnen 24 uur ontvangen

Zeer tevreden over jullie bedrijf telefonisch contact gehad en beloofd dat ze de urn voor 4 uur zouden opsturen had hem binnen 24 uur thuis. Dus bij deze nogmaals hartelijk dank . Zal jullie ook echt aanbevelen bij vrienden en bekenden

Niet tevreden

Lang moeten wachten op de urn. Als ik bel dat ik na 3 maanden niks heb ontvangen krijg ik van de vader van de eigenaresse te horen dat dat niet mogelijk is. Vervolgens zegt hij dat ik door haar de volgende dag terug gebeld wordt. Einde volgende dag besluit ik zelf te bellen en krijg ik als antwoord dat ze het in de ochtend over me gehad hebben. Vind het jammer dat je zelf er achter aan moet bellen. Als ik niet gebeld had had ik afgevraagd wanneer ik de urn had binnen gekregen

They were beautiful.

Stones were lovely

Heb het goed verpakt en snel gekregen

Het zag er echt prima uit en heb het ook snel gekregen

Ik kreeg wat ik bestelde: een urn.

Super mooi product.

Super snelle levering. Precies zoals op de foto zichtbaar is.

Heel zorgvuldig ingepakt. En ook erg persoonlijk met een mooie kaart erin!

Perfect en vriendelijk geholpen

Zeer vriendelijk en snel geholpen. Prima adres voor aanbevelingen richting mijn contacten

Prettig contact met klantenservice. Prima levering en goed verpakt!

Mooie urn alleen de inhoud is minder als gezegd wordt.

Ik vind de urn prachtig. Ik vind het alleen jammer dat er staat dat er 5 liter as in kan terwijl er maar 3 liter in kan dus zit nu met as over. Ik heb hier over gebeld ben netjes te woord gestaan en gevraagd of ze dit bij de advertentie willen veranderen dit zouden ze doen maar is nog steeds niet gedaan. Ook zou ik het fijn gevonden hebben als ze mij op de hoogte gebracht zouden hebben als ze de urn op de site zouden zetten. Ik snap dat jullie hier trots op zijn maar een belletje of apje was wel fijn geweest was ik niet zo geschrokken. De urn is prachtig niets op aan te merken.

Service is goed

Helaas niet de urn gekregen zoals op foto maar is alsnog mooi. Houder werd nageleverd netjes over gebeld.

Klantvriendelijk

Na hun duidelijke website te hebben bezocht, nog even op verkoopadressen geweest om met eigen ogen de mini urnen te bekijken. Personeel was behulpzaam en vriendelijk. Levering snel en correct.

Mooi product, goeie kwaliteit

Mooie gedenkstenen, prima kwaliteit, mooie prijs, goed beschermd/verpakt geleverd, snelle levering.

Super goede service!

Mevr. Carla Caris heeft mij zo goed geholpen, met de urns. Eind juni, heb een hele mooie hart voor mijn moeder uitgekozen. Wil Carla daarvoor bedanken. Jullie service is echt top! Mvg,

Veel aanbod, ik ben eindelijk iets tegen gekomen wat ik mooi vond

Soms heb je een idee over hoe de urn eruit gaat zien. Koop een urn heeft veel aanbod en ik heb er dan ook een mooie uit kunnen zoeken. Door de gemakkelijke betaling en snelle levering heeft hij nu een mooi plekje in huis gekregen

Randweg-Zuid 21

6021PT Budel

Over Ochtendblauw

Met zorg uitgekozen unieke urnen die allemaal te personaliseren zijn. Alles wordt met aandacht behandeld, omdat we ons realiseren dat verlies al kwetsbaar genoeg is. Ochtendblauw is er speciaal voor mensen met verdriet die benieuwd zijn naar unieke opties. Voor alle ouders die een kindje verliezen. Voor de mensen die het heft in eigen hand willen nemen en geen genoegen nemen met de standaard. Voor iedereen die een persoonlijke herinnering wil creëren.