Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Een paar maanden geleden hadden wij via de website een Flos lichtbron besteld. Na twee maanden deed deze het plots niet meer. Ondanks dat er geen garantie op zat heeft Lightmatters kosteloos een nieuwe lichtbron opgestuurd.
26 February 2025
Geeske
's-Gravenhage
De nieuwe lamp is precies wat nodig is!! Dank voor het brengen. Succes met jullie mooie zaak.
26 February 2025
S.
Amsterdam
Bij het maken van het ontwerpplan voor onze verlichting merk je het verschil tussen verlichting verkopers en Light Matters! Goed advies en een tevreden ervaring. Wij zijn erg blij met hoe alles is verlopen en met het eindresultaat.
21 January 2025
Leo en Monique
Amsterdam
Het is erg moeilijk om rechtstreeks in contact te komen met Lightmatters. De bestelde verlichting werd niet tijdig geleverd en daarover is niet actief gecommuniceerd door het bedrijf. Op navraag via mail werd tot twee keer toe aangegeven dat de bestelling die week zou worden verstuurd, wat beide keren niet is gebeurd. Telefonisch is geen contact te krijgen. Toen ik op het punt stond de bestelling te annuleren en een terugbetaling te vragen, kreeg ik vier weken na de aangegeven leverdatum op de website plots toch nog een melding van DHL. Kost meer energie dan het plezier van de lampen waard was.
22 November 2024
GS
Nederland
Nog altijd wachtend op een lampenkap. Half augustus besteld en betaald. Vele mailtjes en beloftes later nog altijd geen lampenkap. Overigens geen mailtjes van hun uit hoor, geen enkele update uit eigen actie. Alleen maar loze beloftes als reactie wanneer de kap geleverd wordt.., Had ik de reviews maar gelezen voor de bestelling dan had ik elders besteld..
12 October 2024
Joanne
Eindhoven
Een geweldige lamp en erg snel geleverd
19 September 2024
Patricia
Enschede
Prima ervaring met deze winkel. Contact was ook even telefonisch omdat ik nog vragen had. Prima te woord gestaan. Daarna liep de bestelling en bezorging vlekkeloos.
14 September 2024
Wiro
amsterdam
Von der Produktsuche, über die Bestellung zur Lieferung - transparent und professionell. Vielen Dank für ein tolles Einkaufserlebnis.
29 August 2024
Immanuel
Wiesbaden
Tonone lamp besteld met levertijd van 2 weken staat op de site. Hoorde niks. Na 3 weken eens mail gestuurd. Duurde kleine week voordat ik antwoord kreeg met excuus “vakantietijd”. De tijd verstreek en geen lamp. Nog een mail en ook maar eens een mail naar Tonone zelf of ze leveringsproblemen hadden?? Nee dus. Deze hebben contact opgenomen en binnen een paar dagen kreeg ik de lamp van Lightmatters. Misschien tip voor al die mensen die maar niks horen, neem contact op met het merk zelf.
23 August 2024
Heidi
Glimmen
We zijn 3 weken dicht geweest ivm vakantie. Fijn dat de lamp nu geleverd is!
De lamp een maand na bestelling ontvangen omdat ze met vakantie waren. Dit hadden ze niet gecommuniceerd wat een beetje frustrerend was, maar de lamp is er en hij is gaaf! Uiteindelijk leuke communicatie met Leon!
15 August 2024
Marianne van Horssen
The Hague
We zijn 3 weken dicht geweest ivm vakantie. Fijn dat de lamp nu geleverd is!
Ik kreeg een goed product keurig geleverd, maar moest diverse keren contact opnemen om te weten wanneer ik de lamp kon verwachten.
5 July 2024
Jos
Tubbergen
De beloofde levertermijn is tot tweemaal toe niet gehaald. En daar heeft Lightmatters ook nooit over gecommuniceerd.
24 May 2024
Matthias
Gent
We bestelden een BROKIN lamp, alles correct geleverd, maar de tijd tss bestellen en levering was wel niet abnormaal lang... OK, de lamp werd wellicht in Tjechië besteld door Lightmatters, en moest dan van Maastricht naar ons komen, maar een tussentijdse update qua levering zou handig geweest zijn. Finaal alles goed ontvangen, en ook steeds reactie gekregen op onze mail mbt stavaza levering...
20 May 2024
Frank Witlox
Schoten
Online gekocht maar had het gevoel alsof ik in een winkel stond, ontzettend behulpzaam. Snelle levering, kortom top!
7 May 2024
Noor
Breda
in de winkel kreeg ik goed advies. ik koos een lamp die altijd in voorraad zou zijn bij de leverancier. nu bleek dat na bestelling voor de door mij gekozen kleur een ditmaal niet te kloppen en zou ik maanden moeten wachten. ik kreeg echter de lamp in een andere kleur te leen totdat mijn kleur beschikbaar was. geweldige service.
15 March 2024
ton van keimpema
amsterdam
Correcte en tijdige communicatie
1 March 2024
Luc Helsen
Wilrijk, Antwerpen
Product fantastisch, contact vanwege wachttijd prima, goed op de hoogte gehouden.
13 February 2024
judy
Leiden
Ik ben blij verrast door de uitstekende service.
22 January 2024
Toos
Amstelveen
Eind november een mooie lamp gekocht voor veel geld gekocht. Levertijd volgens de site 3 tot 9 werkdagen. Het is nu half januari, nog geen levering geweest. Op diverse mails en terugbelverzoek wordt niet gereageerd. Telefonisch onbereikbaar.
13 January 2024
Onno
Driehuis nh
Levering duurde iets langer dan ik had verwacht, maar gaat waarschijnlijk buiten jullie om.
8 January 2024
Max
Amsterdam
voor een scherpe prijs een mooi produkt en prima levering
29 December 2023
Tom
Deventer
De levering duurde lang maar alles kwam inorde
10 December 2023
michael van Schooten
Amersfoort
8 December 2023
Marleen
Tilburg
Super service en mooie lampen voor een scherpe prijs. Zeer tevreden!
1 November 2023
Niek
Breda
Lamp heeft te lange levertijd, is niks over gezegd totdat ik er zelf naar vroeg. Moet constant zelf vragen om een update. Lamp is 20 augustus besteld en betaald en na 2 maanden (!!) weten we nog steeds helemaal niks. Triest.
22 October 2023
Jacco
Naaldwijk
Lightmatters B.V. is een snelgroeiende specialist in verlichting in Nederland, die een breed scala aan producten aanbiedt via haar online winkel. Het bedrijf biedt zowel technische als decoratieve verlichtingsoplossingen van gerenommeerde merken zoals Flos, Tom Dixon, Artemide en Louis Poulsen. Lightmatters, opgericht in 2019, staat bekend om zijn expertise in interieur- en verlichtingsontwerp. Het bedrijf biedt klanten op maat gemaakte adviezen, verlichtingsplannen en professionele installatie-services. Ze bedienen zowel particulieren als bedrijven, met als doel goed verlichte ruimtes te creëren met een focus op kwaliteit en duurzaamheid.
Maasstraat 59 H
1078 HD Amsterdam