Fantastisch!!!
Aantal jaren geleden werd ik via via op de hoogte gebracht van het gebruik van een hogesnelheidsblender die zelfs warme soep maakt.
Mijn interesse was direct gewekt en in deze periode was ik ook zoekende naar manieren om gezonder en bewuster te gaan eten. Maar daar had ik ook wel wat hulp bij nodig merkte ik. Sinds ik in contact kwam met Brenda Bas en de hogesnelheidsblender is er een wereld voor mij opengegaan. Niet alleen doordat ik na uitleg en tips bij Brenda mijn hogesnelheidsblender van Bianco di Puro had aangeschaft, maar ook het volgen van een workshop van Green yourself en het geweldige boek wat Brenda heeft geschreven. Dit boek gevuld met heerlijke recepten, maar ook gelijk een handleiding voor wat je zoal met de blender allemaal kan.
Intussen is mijn eetpatroon gewijzigd in veel gezonder en door het gemak van de blender maak ik in een handomdraai de meest heerlijke soepen, pesto's, smoothies etc. Ondertussen ben ik ook in het bezit van een droogoven ( je gooit dus écht niets meer weg) en maak ik mijn eigen zuurkool. Heerlijk allemaal! Ik ben heel blij dat Brenda op mijn pad is gekomen. Goede service, goede degelijke producten, goede uitleg, kortom een aanrader voor een ieder die graag weet wat er door de mond gaat en wat voor je lichaam doet. Ik raad het iedereen aan!