Makkelijk besteld snel geleverd
Wie bei allen Bestellungen wieder mal super gelaufen. So macht es wirklich Spaß
Sterk licht en een goede verwerking
Goede en snelle levering
Snel geleverd goede kwaliteit voor een erg redelijke prijs.
Geen Problemen, snelle verzending!
Hat alles geklappt
Snelle service en kwaliteit leds
Super schnelle Lieferung. Danke
Makkelijke website, snelle levering, goede prijs/kwaliteit
The salesperson at All Day LED was responsive to my wishes and always replied very quickly and in a very friendly manner. Thank you very much! The delivery came very quickly.
Snel geleverd, en werkt perfect!
Ik had eens besteld en aangegeven dat lampen het niet deden. Dit ook gemeld via deze weg maar geen reactie ontvangen. Toch maar nieuwe besteld en wederom doen ze het niet. Ik op onderzoek uit maar kom toch tot de conclusie dat het aan de lampen lig. Ik hoop deze keer wel op een reactie van U kant.
Goedendag, Bedankt voor uw beoordeling en voor het delen van uw ervaring. Vervelend om te lezen dat u wederom problemen ervaart met onze lampen. Wij begrijpen dat dit voor u frustrerend moet zijn en willen dit uiteraard graag netjes samen met u oplossen. Wij hebben uw melding even in ons systeem nagekeken, maar kunnen geen eerdere klacht of bericht van u terugvinden. Wij hebben van uw kant dus helaas geen melding ontvangen. Uiteraard lossen wij klachten altijd graag en snel op wanneer wij hierover worden geïnformeerd. We staan uiteraard voor u klaar om deze klacht netjes in behandeling te nemen. Om dit proces zo vlot mogelijk te laten verlopen, willen we u vriendelijk vragen om de volgende informatie aan te leveren: - Uw bestelnummer (terug te vinden op uw rekeningafschrift); - Een foto of video waarop duidelijk te zien is dat de lamp defect is; - Het aantal lampen dat niet werkt; Zodra we deze informatie hebben ontvangen, pakken we de klacht direct verder voor u op. Alvast bedankt voor uw medewerking en we horen graag van u. Met vriendelijke groet, Michel All Day Led
Preisleistung Super schnelle Lieferung und gute Verarbeitung. Danke
Todo perfecto.
Bin sehr zufrieden, immer sehr schnelle Lieferung
Sehr gute Ware , Schnelle Lieferung , Perfekt!
Hat alles sehr gut und schnell geklappt. immer wieder gern
Ik heb de bestelling rond 12.00 geplaatst en de dag erna was het al geleverd! Bedankt voor jullie snelle service.
Vrijdag voor 22,00 besteld en extra €5,95 betaald om de bestelling de volgende dag te kunnen ontvangen. Helaas kwam de bestelling pas maandag binnen. Heel erg jammer.
Beste Wilfred, Bedankt voor je bestelling en voor je feedback. We vinden het jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent over de levering. Op onze website vermelden we dat bestellingen die voor 14:30 uur geplaatst worden, dezelfde dag nog verzonden worden. We kunnen helaas nooit een levering op de volgende werkdag garanderen, omdat we afhankelijk zijn van de vervoerder. Volgens de trackinggegevens van PostNL is je pakket wel al de volgende dag geleverd. We hopen dat deze uitleg meer duidelijkheid geeft, misschien dat je deze ervaring bij een andere webshop hebt gehad? Als we nog iets voor je kunnen betekenen, laat het dan gerust weten! Met vriendelijke groet, Michel All Day Led
in drei Tage da und prima ware