Snelle leveringen en goed verpakt en goeden kwaliteit
Hallo Jan, Bedankt voor uw review. Een snelle en goede levering is wat wij iedereen proberen te bieden. Uiteraard is goed verpakken daar een onderdeel van. Veel plezier van uw aankoop. M.v.g.
Dikke prima
gewoon goed anders bestel ik niks
Hallo, Bedankt voor uw beoordeling.
Ook door de drukte van PostNL is pakje goed aangekomen
Hallo Ronald, Bedankt voor de review. Gelukkig is het ondanks de enorme drukte toch snel geleverd door Post NL. Veel plezier van uw aankoop, en graag tot de volgende. M.v.g.
Snelle nette levering
Super goede ervaring en snelle levering
Heel snelle verzending
Hallo, Bedankt voor uw beoordeling. Zoals beloofd: voor 16.30 besteld dezelfde dag verzonden. M.v.g.
Goed geregeld...
. .
maandag bestelt en dinsdag in huis vond de lampjes wel duur maar weet nog niet hoelang ze meegaan maar in ieder geval 1 jaar garantie werd mij aan de telefoon verteld.
Hallo, Bedankt voor uw beoordeling. Goed te lezen dat u tevreden bent over de snelheid van onze levering. En ja het kunnen ooit dure lampen zijn maar de kwaliteit is er ook naar, dit bevestigen wij inderdaad door er minimaal 1 jaar garantie op te geven. M.v.g.
Snel verzonden,goede kwaliteit
Zoals altijd top service
Hallo Nico, Bedankt voor uw beoordeling. Goed te lezen dat we het zoals altijd netjes hebben verwerkt. M.v.g.
Snelle levering Geen gezeur
Hee Mark, Bedankt voor uw beoordeling. Goed te lezen dat u tevreden bent over de snelheid en manier van verwerking. M.v.g.
Alles Bestens
Mooie handige leds Bijna de helft van de prijs als die van de hella Maar voornamelijk veel makkelijker te monteren. 10/11 mm gat boren en klaar
Besteld online en snel in huis. Top
Had het besteld en twee dagen later in huis werkt super top ingepakt heel net bedrijf
Hee Rick, Bedankt voor uw beoordeling. Goed te lezen dat u tevreden bent over de snelheid en manier van verpakken. M.v.g.
Enige T10 rubber lampfittingen voor hobbybouw kanoverlichting, moeizaam te vinden
Top Ware, top Qualität zum fairen Preis. Schnelle Lieferung.
Het product is goed en de levering was snel
Alles perfekt wie geplant super Kommunikation sofort Lieferung alles wie vereinbart
Een snelle en nette levering.
Meerdere bestellingen geplaatst en altijd snel en correct geleverd!
Hallo Govert, Bedankt voor uw beoordeling, we doen er alles aan om de bestelling zo snel en goed mogelijk aan u te leveren. Dit zullen we ook in de toekomst ten alle tijden blijven doen. We zien u graag terug voor een volgende bestelling. M.v.g.