Todo perfecto.
Bin sehr zufrieden, immer sehr schnelle Lieferung
Sehr gute Ware , Schnelle Lieferung , Perfekt!
Hat alles sehr gut und schnell geklappt. immer wieder gern
Ik heb de bestelling rond 12.00 geplaatst en de dag erna was het al geleverd! Bedankt voor jullie snelle service.
Vrijdag voor 22,00 besteld en extra €5,95 betaald om de bestelling de volgende dag te kunnen ontvangen. Helaas kwam de bestelling pas maandag binnen. Heel erg jammer.
Beste Wilfred, Bedankt voor je bestelling en voor je feedback. We vinden het jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent over de levering. Op onze website vermelden we dat bestellingen die voor 14:30 uur geplaatst worden, dezelfde dag nog verzonden worden. We kunnen helaas nooit een levering op de volgende werkdag garanderen, omdat we afhankelijk zijn van de vervoerder. Volgens de trackinggegevens van PostNL is je pakket wel al de volgende dag geleverd. We hopen dat deze uitleg meer duidelijkheid geeft, misschien dat je deze ervaring bij een andere webshop hebt gehad? Als we nog iets voor je kunnen betekenen, laat het dan gerust weten! Met vriendelijke groet, Michel All Day Led
in drei Tage da und prima ware
Super Service!
Nieuwe hella Jumbo lamp besteld. Keurig netjes verpakt en snelle levering.
Bestelling was eenvoudig te plaatsen en werd snel geleverd. Na ontvangst dacht ik dat een lamp stuk was, maar deze bleek PLUS en MIN gevoelig te zijn dus door het draaien van de stroomtoevoer bleek ook deze lamp goed te werken. Bedankt All Day Led
ALL OK
Ervaring was goed, alleen ben ik vandaag tot de conclusie gekomen dat één van de 6 geleverde lampjes het niet doet.
Mooi fel de lampjes
Altyd mooi en goed spul ,en nu besteld en snel in huis
Schnelle Lieferung Langes Kabel Super zufrieden
Altijd super netjes geleverd. Hele goede prijs kwaliteit verhouding.
negatieve ervaringen met mijn led bar maar zeer positief op gepakt al 2x top bedrijf
Service van all Day led is goed alleen adviseer ik een andere transporteur want 3dagen exclusief weekend vind ik aan de lange kant
Bestellen, betaling, verwerking en levering verliepen pefect !