Snel besteld, overzichtelijke site, nog sneller geleverd
Hee Daniel, Bedankt voor de review. En we proberen het altijd snel te leveren het is overigens niet voor niets voor 16:30 besteld dezelfde dag verzonden. (en dus vaak met Post NL de dag erna geleverd)
Op woensdag om 16:15 besteld donderdag al thuis ontvangen! TOP!! Omschrijving op de website komt overeen met de levering.
Positive
Alles bestens gerne wieder.
ja
Verbesserungspunkteniedrigere Preise
Pluspunten
Zeer snelle levertijd van mijn Gylle breedte lampen goed verpakt. Ook fijne en snelle communicatie. Ik ga zeker meer bestellen zodra ik daar aan toe ben.
VerbeterpuntenOp dit moment heb ik geen verbeter punten of tips, wie weet in de toekomst.
Bedankt voor uw review
Top Ware ....schneller Versand
Pluspunten
Snelle levering, na persoonlijk contact, netjes verpakt super goeie service,
Pluspunten
Altijd correct!
Pluspunten
Top service. Ik had een kapot lampje en dit werd zonder problemen omgeruild. Ook de sneller levering en snelle reactie op e-mail is top
VerbeterpuntenNiets dat ik kan bedenken.
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke site
Pluspunten
Goede producten, voor goede (combi)-prijzen. En snelle levering!
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Snelle reactie. Snel geleverd.
Pluspunten
zeer behulpzaam met vragen en problemen gelijk antwoord gehad en goed en duidelijk antwoord op mijn vraag/probleem
Pluspunten
Goed advies via mail...snel geleverd! Dit was eerste keer maar ga hier zeker nog een keer bestellen!