Geen idee
Hallo Ron, Bedankt voor uw beoordeling. Goed te lezen dat u tevreden bent over onze leversnelheid. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende. M.v.g.
Afbeeldingen kunnen wel wat duidelijker, maar snelle levering.
24V led lampjes besteld voor in de vrachtwagen, snel geleverd, heel goed verpakt, en werken naar behoren. Prijs was echter belachelijk hoog, maar daarvoor zijn de andere sets al uit china onderweg 20x zo goedkoop :D
Snel betrouwbaar goedkoop
Gisterochtend besteld,vandaag door de brievenbus bus!
Wij zijn altijd heel content geweest bij all day led en nog alleen een beetje jammer dat we bij de laatste 2 levering de lampjes sneller stuk zijn als voorheen. Want deze hadde we dan ook aan andere mensen aanbevolen en zij hadden ook dit probleem en dat vonden we een beetje jammer.
Hallo Pieter, Bedankt voor uw beoordeling! Jammer te lezen dat uw ervaring dit maal minder was dan de vorige keer! Als u contact opneemt met ons via [email protected] en daar het probleem omschrijft, zullen wij er alles aan doen om dit probleem te verhelpen. Als er een fout in één van de artikelen zit, kunnen we er natuurlijk alleen maar achter komen als men zich hierover meld. Ik zie graag uw mail tegemoet! M.v.g.
Goede kwaliteit
goede prijzen en snel geleverd
Snel geleverd en goed verpakt! Wat wil je nog meer? Als het om verlichting gaat is er maar 1 plaats All Day Led!
Hallo Justus, Bedankt voor uw beoordeling. Goed te lezen dat u tevreden bent over onze manier van verpakken en leversnelheid. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende. M.v.g.
Snel geleverd, goed verpakt.
Goede producten snel geleverd
Goede en snelle levering
Hallo M, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn te lezen dat u tevreden bent over onze service en levering. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende. M.v.g.
Top Service, schnelle Lieferung.
You get where you pay for!
Goed had wat vragen deze zijn netjes beantwoord , besteld en dag erna lag het in de brievenbus.. Dikke 10... .
Hallo Richard, Bedankt voor uw review. Goed te lezen dat u tevreden bent over onze service en leversnelheid. Veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende. M.v.g.
Snelle levering en top spul!
Hallo Djordi, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn te lezen dat u tevreden bent over onze artikelen en levering. Veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende. M.v.g.
Hallo, bestelling ging super snel. Moet nog aangesloten worden. Als dat klaar is volgen de filmpjes en foto wel.
Snelle levering en prima service!!
Goede service, zeer tevreden.
Hallo Jan, Bedankt voor uw review. Fijn te lezen dat u tevreden bent over onze service. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende. M.v.g.
Pas geleden mij bestelling gedaan bij all Day led, een prima service en een snelle levering. Jullie hebben er weer een tevreden klant bij.
Hallo Raymond, Bedankt voor uw review. Fijn te lezen dat u tevreden bent over onze service en leversnelheid. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende. M.v.g.
Smorgens besteld smiddags idd verzonden zelfde pakketje al eens eerder verzonden nu als opmerking bijgevoegd of ze pakketje iets kleiner konden maken ivm brievenbus .......ze hebben t meteen aangepast geweldig Product is ook wat ik er van verwachtte !!!!
Hallo Erik, Bedankt voor uw review. Goed te lezen dat u tevreden bent over onze levering. En inderdaad we hadden uw opmerking bij de bestelling gelezen en hebben hier rekening mee gehouden. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en wie weet tot de volgende. M.v.g.
volgende keer weer als ik een led nodig heb.
Goede T10 fitting en snel geleverd.