Heel tevreden en lekker voordelig!

Heel tevreden met de snelheid en service en vooral de smaak van de koffie.

Goed verpakt snelle levering

Super !

Ik heb een werkelijk geweldige Eureka Helios 65 bonenmaler gekocht bij Koffieloods. Zeer goede en snelle service en werd geleverd met wat lekkere koffiebonen erbij. Perfecte service, ik ben zeer tevreden ! Jorg

Uitstekende prijzen en goede service

Theedozen besteld in drie mooie kleuren. Goed verpakt en de volgende dag in huis.

Mooie koffies, veel keuze, snelle levering

Fijn om met die proefpakketen te komen tot jouw persoonlijke voorkeuren. Het is net als wijn en speciale biertjes. Proeven proeven en nog eens proeven

Snelle service en product voldeed aan de verwachting

Perfect!

Wij zijn zeer klantvriendelijk en snel geholpen. Kon niet beter.

Goede levering en heerlijke koffie

Meerdere keren al besteld (zakelijk) en alle keren volgende dag in huis.

lekker in een notendop.

Producten makkelijk te vinden, omschrijving duidelijk, goede prijs kwaliteit verhouding.

Beloften waargemaakt

Via internet een melkkoeler van Jura gevonden bij Koffieloods.nl. Nette prijs, bestel- en leveringsstatus goed te volgen en op aangegeven datum ontvangen.

Heerlijke bonen en super levering

Ik heb hier een proefpakket koffiebonen besteld en dit is de beste koffie die ik gedronken heb en het was ook zo in huis echt een top bedrijf

Tot nu toe niets dan lof

Omdat mijn woonplaats voldoende dichtbij Harderwijk ligt, kon ik gebruik maken van de actie van bezorging met installatie bij mij thuis. Vincenzo heeft dat keurig gedaan, mijn Jura D4 werd helemaal bedrijfsklaar gemaakt. Daarbij kreeg ik een ruime hoeveelheid tips over het gebruik, schoonmaak en onderhoud en koffiesmaken in het algemeen. Ontzettend leuk! En dan nog een proefpakket erbij. Top, Koffie-loods.nl!

Excellent service

Very friendly people and very nice teacups

Goede service, lekkere koffie

Bestelling snel in huis en zoals besteld! Top geregeld!

Snelle levering en heerlijke losse thee

Eenvoudig te bestellen, snel geleverd en de kwaliteit losse thee is top! De romeo en Giulia is zeker een aanrader. Hier gaan we vaker bestellen.

Een prachtig product en goede service.

Vriendelijk en professioneel

Scherpe prijs en goed geholpen. Zeker aan te bevelen.

Snel en profesioneel

Gewoon goed!

Goede service met verrassing

Klein product besteld en zelfs daar 2 zakjes thee gratis bij geleverd. Wat leuk!

Goed product, degelijk verpakt

Het bestellen was eenvoudig en het online advies was prima geregeld. De bezorging duurde alleen wat lang maar dat lag aan PostNL.

Goedkoop, vers en in no time geleverd

Vier euro per kilo goedkoper dan in mijn vaste koffiewinkel, sneller geleverd, zelfde kwaliteit.Wat wil je als klant nog meer?

snel, goedkoop, goede communicatie

Op google shopping waren ze de voordeligste. even reviews gechecked, zag er goed uit dus besteld. website duidelijk, bestellen en betalen eenvoudig. volgende dag geleverd

Prima geholpen en geadviseerd

Na een paar telefoontjes en goed advies een Jura E8 koffiezetapparaat besteld. Extra geleverd met gratis koffie bonen koffie mokken en kop en schotels. Tevens nog reinigingsartikelen erbij Al met al een heel goede ervaring met Koffie Loods , aanrader mvg Han de Vos

Fijne winkel!

Ik had mijn bestelling de volgende dag al binnen, en bij de bestelling zat ook nog eens extra verse thee! Zeker 5 sterren waard.

Bestellen is eenvoudig.

Zeppelinstraat 14