Prima product en snelle levering

Zoekend naar een spuitzak kwam ik op deze site. De combinatie van prijs met verzendkosten maakte het de beste deal. Snelle levering

Snel en goed

We hebben een Vogue ovendoek 50x103cm gekocht. Snel geleverd en van goede kwaliteit.

Goed geregeld

Snelle levering en goed product.

Product prima , levering laat in de derde dag

Besteld omdat ik het snel nodig had en website aangeeft snelle levering 1-2 werkdagen . Had t nu laat in de derde dag binnen , 10 min voordat feest begon. Denk oorzaak bij Postnl maar dan beter snelle levering van website halen als je dat niet meer kan garanderen

Snelle levering, mooi bordje

Handige, duidelijke site Gunstig geprijsd Snelle levering Degelijk bordje

Goed product, prima prijs, snelle levering!

6 sapkannen besteld op zondag, Dinsdag geleverd, perfect verpakt en product precies zoals omschreven op de website. Voor herhaling vatbaar!

Besteld en vlot geleverd. Top

Geen opmerkingen. Alles was goed geregeld.

Geen opmerkingen. Alles was goed geregeld.

Doen wat verwacht word

Titel

Prima levering

Bestelling voldoet aan de verwachtig en is snel geleverd. Prima !

Producten die ik zocht gevonden, besteld en werden snel geleverd zonder problemen.

Alles verliep naar wens

Was niets mis mee, werd op tijd bezorgd, keurig track&trace code ontvangen.

Misleiding. Onbeschofte behandeling door eigenaar.

Taartplateau met stolp verkopen, prachtige foto's. Slechts levering half product. Wel plateau, niet de stolp.

Snel

Wok is groot en niet zoals de standaard consumenten versie.

Super quality plates

Second time ordering from this shop, and once again, a great experience. The metal plates I got are seriously top-notch—at this price, the quality is almost too good to be true.

Mijn spullen nog niet binnen. Bet voor levering aan huis, maar mag bestelling toch ophalen

Mooie spullen te zien op internet, helaas moet ik mijn bestelling nog binnen krijgen. Waar ik moeite mee heb,is dat ik dure verzendkosten heb betaald voor levering aan huis, maar dat ik mijn doos, zonder overleg, toch mag ophalen. Ik vind dat niet ok. Ik heb gemaild erover, en nog geen bericht gehad.

Conform afspraak binnen de tijd geleverd

Graag dubbel checken voor verzenden

Helaas één van de kopjes die ik heb besteld was met een zwarte vlekjes in de binnenste onderkant. Ik zou voor de volgende keer dubbel checken.

Snelle levering.

Product was binnen 30 uur geleverd.

Prijs kwaliteit is prima en een snelle levering. Dit is wat ik had verwacht. De snijplank had iets kleiner kunnen worden ingepakt.

Lang gezocht naar deze kurkentrekker, eindelijk gevonden. Weet jullie site nu ook te vinden.

Slecht

Ik bestel een dekschaaltje dat met deksel op de site getoond wordt. Dan ga ik er van uit dat het deksel er bij hoort. Niet dus. Levering zonder deksel. Opgebeld, uitgelegd en krijg als antwoord het is een schaaltje zonder deksel. Ook al toont de site een foto met deksel het is zonder. Oké stuur mij dan ook een deksel. nee want die hebben we niet. Na nog eens uitgelegd te hebben dat als ze iets aanbieden met deksel dat ik dan ze dan ook wettelijk met deksel moeten leveren. Je spiegelt de klant iets voor dat hij niet krijgt. Kortom beetje dom dus. Slecht bedrijf.

Doen wat is beloofd

Nvt

Top aankoop

Eenvoudig te bestellen Levering duidelijk te volgen via track&trace Erg tevreden met aankoop

Snel geleverd. Het product is precies wat ik ervan verwacht

Scherpakkerweg 7 A

5616HP Eindhoven