Laden reviews...
15 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden gemengde ervaringen met levering en beschikbaarheid. Velen prijzen de kwaliteit van het product en de prijs-kwaliteitverhouding. Bij problemen is de communicatie vaak adequaat en behulpzaam, vooral bij snelle oplossingen. Wel bestaan er meldingen van vertragingen en voorraadproblemen waarvoor duidelijkere updates welkom zouden zijn.
Er stond bij dat het de dag erna wordt geleverd. Maar helaas tot nu toe niets geleverd en het etentje waarvoor ik hem nodig had verpest
2 August 2026
Dorry
SON EN BREUGEL
Prima, snel geleverd.
20 July 2026
Els
Castricum
Volgens track en trace van UPS zou de zending op vrijdag 17 april einde van de dag worden afgeleverd Tot op heden geen zending ontvangen track en trace geeft aan dat de zending nog steeds onderweg is slechte beurt voor UPS
21 April 2026
Johan
Heerenveen
Na 12 uren weken in koud water, één keer wassen op 40°C, daarna ëén keer wassen op 60°C is het tafellaken 15 cm. gekrompen.
9 April 2026
H.A.
Winsum
Ik zou alleen de krukken liever niet zo geel gelakt willen maar meer n vergrijsde tint.
12 March 2026
Annette
Amersfoort
Twee beschadigde artikelen door de wijze van verpakking
12 February 2026
Ik heb 2 schrapers besteld en betaald. Ik heb 1 schraper ontvangen
21 November 2025
Anne-Marie
Lochristi
Leuke flesjes, precies goed voor sapje voor twee personen of om zoutjes in te doen . Heel snelle levering. Tip, volgende keer wat kleinere doos
11 November 2025
Anja
Westerbork
Bestelling geplaatst en betaald. Telefonisch contact en via mail. Weet nog niet wanneer pakket verzonden wordt en binnenkomt.
3 November 2025
José
Boxmeer
Het product is van goede kwaliteit zeker voor deze prijs. De levertijd van 1-2 werkdagen werd echter 5 werkdagen. De webshop reageerde wel goed op een telefoontje en belde mij later terug om het in orde te maken.
31 October 2025
Steven
Den Haag
Een hele snelle service alleen jammer dat 1 artikel beschadigd aan gekomen is. Hoop dat het ook snel kan worden opgelost.
9 October 2025
Liesbeth
Aagtekerke
Ik heb een artikel besteld en betaald. Hierna ontvang ik een mail dat artikel niet geleverd kan worden en geld binnen 7 dagen terug gestort wordt. Op website staat nog steeds dat artikel op voorraad is en binnen 1 tot 3 dagen geleverd wordt. Hoe kan je in 2025 nog een webshop hebben waarop je artikelen kan bestellen die je niet op voorraad hebt, die techniek is tegenwoordig toch wel een stuk verder. Flut shop en geen aanrader dus.
12 September 2025
Danny
Rotterdam
Geweldige ervaring: fijne site, snelle en correcte levering en scherpe prijs.
4 September 2025
Mariella
Helmond
Vaker bij jullie besteld met tevredenheid. nu bestelling geplaatst online en dus ook meteen betaald, geen bevestiging gekregen per mail. Er over gebeld naar jullie en zouden mail sturen, nog steeds aan het wachten. Gisteren zou het pakje aankomen zijn waarvoor ik speciaal thuis blijf. Uiteindelijk nog niks ontvangen en ook nog steeds geen factuur ontvangen, wat gaat er mis bij jullie.
22 August 2025
Ed
Maastricht
Zoals bovengenoemde zin.
12 July 2025
M.
PAPENDRECHT
Snel bereikbaar nadat bleek dat niet alles op voorraad was. Volledige updates en geleverd op de tijd die er voor dtond
16 June 2025
Audrey
Ospel
Net de rvs steelpan besteld, wordt aangeboden in de aktie zogenaamd voor €19,50 ex btw en zodra ik hem bestel is hij ineens €21,33 ex btw. Erg misleidend en jammer!
9 June 2025
Sander
Breda
Product als beschreven. Snel verzonden. Prima,
9 June 2025
Robert
Leiden
De website was gemakkelijk te gebruiken maar met mijn order is er geen email verzonden of het verzonden was, geen email of waar het pakketje is. Niks gehoord van postNL. Heb het nog niet binnen zo ik kan nog eens niks zeggen iver hoe de kwaliteit is van het product.
6 June 2025
Catharina
Ridderkerk
Ik koos voor deze aanbieder omdat de website snelle levertijd garandeert. Besteld voor 13 uur, levering de volgende werkdag. Dat werd bestelling op donderdagochtend en levering de volgende woensdag. Geen enkele communicatie in de tussentijd. Product is prima, maar kwam dus te laat voor het doel waarvoor ik besteld had. Ik kom dus als klant niet meer terug.
Marieke
Zeist
Ik heb dit als zeer positief ervaren en zal zeker terugkeren om jullie aanbod te bekijken.
Daphne
Velsen
Mooi professioneel materiaal.
Eli
Raamsdonksveer
Alles in de horecaonlineshop is goed. Ik heb er ook toen een Tosti-apparaat gekocht nadat ik veel andere heb gehad. Maar bij horecaonlineshop heb ik toch de beste Tosti-apparaat gekocht.
31 May 2025
Alida
Maarssen
Goed materiaal en prima prijs kwaliteit verhouding
30 May 2025
Jan