Goeie communicatie, duidelijke uitleg

Snel bereikbaar nadat bleek dat niet alles op voorraad was. Volledige updates en geleverd op de tijd die er voor dtond

Misleidend

Net de rvs steelpan besteld, wordt aangeboden in de aktie zogenaamd voor €19,50 ex btw en zodra ik hem bestel is hij ineens €21,33 ex btw. Erg misleidend en jammer!

Snelle bezorging, en goede kwaliteit

Product als beschreven. Snel verzonden. Prima,

Heb mijn pakketje nog niet binenn

De website was gemakkelijk te gebruiken maar met mijn order is er geen email verzonden of het verzonden was, geen email of waar het pakketje is. Niks gehoord van postNL. Heb het nog niet binnen zo ik kan nog eens niks zeggen iver hoe de kwaliteit is van het product.

Product goed, levering veel te laat

Ik koos voor deze aanbieder omdat de website snelle levertijd garandeert. Besteld voor 13 uur, levering de volgende werkdag. Dat werd bestelling op donderdagochtend en levering de volgende woensdag. Geen enkele communicatie in de tussentijd. Product is prima, maar kwam dus te laat voor het doel waarvoor ik besteld had. Ik kom dus als klant niet meer terug.

Heerlijke winkel!

Ik heb dit als zeer positief ervaren en zal zeker terugkeren om jullie aanbod te bekijken.

Prima.

Mooi professioneel materiaal.

Alles is goed wat je daar koopt

Alles in de horecaonlineshop is goed. Ik heb er ook toen een Tosti-apparaat gekocht nadat ik veel andere heb gehad. Maar bij horecaonlineshop heb ik toch de beste Tosti-apparaat gekocht.

Precies ontvangen wat ik besteld heb

Goed materiaal en prima prijs kwaliteit verhouding

Product nog niet ontvangen

24 mei bestelling geplaatst. Het is inmiddels 29 mei en heb nog geen eens een mail met een track en trace ontvangen. Of een dergelijke mail waarin staat dat mijn bestelling verwerkt wordt/aan PostNL gegeven is. Wél de dag zelf een mail ontvangen ter bevestiging en de factuur. 1a2 werkdagen in huis.... Is dus niet waar. Hopelijk komt het nog binnen.....

Gewoon goed.

Mijn eerste ervaring met dit bedrijf zijn gewoon goed. Veel keus tegen redelijke prijzen. Snelle levering alleen nu nog mail beantwoorden. Dus kortom tevreden.

Tevreden

Snel en correct goede kwaliteit

Snel en kwaliteit

Makkelijk bestellen, snelle levering en goede kwaliteit.

Producten zoals beschreven, goede sterke kwaliteit en ik vond de prijs dik in orde

Bestlling en betalen gingen prima. Helaas 1 artikel toch niet op voorraad. Afwikkeling daarvan ging ook prima. Was het artikel geleverd dan een dikke 5 sterren.

Super! Snel geleverd en netjes !

Prima product en snelle levering

Zoekend naar een spuitzak kwam ik op deze site. De combinatie van prijs met verzendkosten maakte het de beste deal. Snelle levering

Snel en goed

We hebben een Vogue ovendoek 50x103cm gekocht. Snel geleverd en van goede kwaliteit.

Goed geregeld

Snelle levering en goed product.

Product prima , levering laat in de derde dag

Besteld omdat ik het snel nodig had en website aangeeft snelle levering 1-2 werkdagen . Had t nu laat in de derde dag binnen , 10 min voordat feest begon. Denk oorzaak bij Postnl maar dan beter snelle levering van website halen als je dat niet meer kan garanderen

Snelle levering, mooi bordje

Handige, duidelijke site Gunstig geprijsd Snelle levering Degelijk bordje

Goed product, prima prijs, snelle levering!

6 sapkannen besteld op zondag, Dinsdag geleverd, perfect verpakt en product precies zoals omschreven op de website. Voor herhaling vatbaar!

Besteld en vlot geleverd. Top

Geen opmerkingen. Alles was goed geregeld.

Geen opmerkingen. Alles was goed geregeld.

Doen wat verwacht word

Titel