vlot en snel

Heel snelle levering

Goeie producten

Ik heb snijplanken van verschillende formaten aangeschaft. Werken erg fijn en zijn van goede kwaliteit. Alle producen waren goed verpakt. Klantenservice was erg vriendelijk.

Gewoon goed!

Volmaakt is een utopie!

Waar service hoog in het vaandel staat

Goed telefonisch te bereiken, geeft goede adviezen, snelle verzending

Prettige shop!

Voordelig(st)e producten, heldere communicatie en snelle verzending.

gewoon goed en zoals het hoort

deal zonder poespas en perfect uitevoerd

Slecht

Een koksbuis 12.95 18 95 betalen.. incl verzenden Terug sturen ..betalen 7 euro Daarna een factuur van 5?95 nog te betalen?? Dan had ik net zo goed kunnen houden en weggooien

Blij met onze nieuwe ijsmaker

Zeer goed en deskundig geholpen! Bedankt voor de goede service Pedro

Goedkoopste

De laagste prijs en snel geleverd!

Producten werken niet, en verzendkosten worden doorgerekend

6 maatschaaltjes van 5cl gekocht; deze schenken willekeurig tussen 2 en 8cl uit; dus zijn deze volledig waardeloos. Het is geen productiefout, aangezien alle 6 hetzelfde probleem hadden. Verkoper betaalt verzendingskosten van hen tot klant, en van klant tot hen echter niet terug, en is daarnaast ook brutaal in communicatie; ze hebben zich nooit verontschuldigd over het leveren van slechte producten.

Zeer goede/snelle service

Zeer goede en snelle service, top!

Perfecte en snelle levering

Aanvankelijk veel eerder besteld, maar product bleek voorlopig niet leverbaar, wel goed op de hoogte gehouden wanneer dan wel, vervolgens volgens afspraak geleverd.

waardeloos verzonden

ik heb 2 pizza scheppen gekocht. weren in een dun stukje karton bezorgd, handvat stak gewoon uit, lekker hygiënisch, zeker in de corona tijden. en daar betaal dan ook nog voor, waardeloos. nooit meer

Helaas werd een glazen artikel door de post stuk geleverd, dit is meteen opgelost met 1 telefoontje.

Snelle levering en perfect werkend product

Op de site makkelijk te vinden wat ik zocht. Besteld en volgende dag al in huis. Super!

Snel en correct

Precies zoals voorspeld was de levering de volgende dag aanwezig. Prettige ervaring met de telefonist die mij direct extra informatie kon geven.

Product goed, gekozen bezorger onvoldoende

Het product was goed. Prijs goed, kwaliteit ook. Horecaonlineshop verzond ook snel. Helemaal tevreden mee. De bezorger (DHL) mistte mij zogenaamd, echter, ik was gewoon thuis. Ik moest het product ergens ver weg ophalen. Ongemakkelijk en er werd ter plekke onzorgvuldig met de pakken omgegaan. Ook de administratieve afhandeling was niet top. Ik wil afsluiten met een aanbeveling voor deze online-shop. Site ziet er goed uit. Hoop spullen.

Traag en incompleet

De bestelling kwam na 4 dagen binnen en toen bleek dat er 6 van de 8 bekers maar waren geleverd. Op de pakbon stond ook dat er 8 in zaten maar dit klopte niet. Gelijk een bericht gestuurd om dit op te lossen maar hierop geen reactie ontvsngen tot op heden.

Alwasy good service

bought an 8" blues steel skillet, came in fast, quality is great

Perfecte levering

Omdatik rijkelijk laat was met het bestellen van Olympia gratineer schaaltjes en het niet zeker was of ik ze daadwerkelijk op tijd zou krijgen heb ik de klanten dienst gebeld. Ze vertelde mij dat ze het direct zouden verzenden en inderdaad kreeg ik binnen de 24 uur geleverd. Heel blij met deze service en het product is ook precies wat ik er van verwachtte.

Waardeloze bezorging!

Beloven het product binnen 3 werkdagen in huis te hebben en ondertussen ruim 1,5 week verder en nog niks ontvangen. Telefonisch niet te bereiken.

Lange levertijd

Heb 2 knijpflesjes besteld en ik heb er 3 maanden op moeten wachten. Alsof ze mij helemaal vergeten waren. Dit vond ik echt niet tof.

Goede ervaring met dit bedrijf

Deel van de bestelling niet gekomen

Bestelling gedaan en op de pakbon is aangegeven dat een deels van de bestelling niet aanwezig is. Ondanks meerdere verzoeken ontvang ik geen reactie van het bedrijf of en wanneer ik de overige bestelling ontvang.

Positieve ervaring. Duidelijke site, betaalbare producten, en snelle levering

Positieve ervaring. Duidelijke site, betaalbare producten, snelle levering

Scherpakkerweg 7 A

5616HP Eindhoven