Ondanks dat het een back order was. Snel en goed geleverd!

correct en snel

Snel en goed

Een goede afhandeling van de bestelling en snel in huis, tevens goed geinformeerd hierover.

Daags na m'n bestelling had ik de thermoskan al in huis, geweldig

Was al maanden op zoek naar een thermoskan van een halve liter, eindelijk bij jullie gevonden.

Super geholpen, ik bestel hier vaker!

Er wordt niet gevraagd op productvragen van gekochte producten.

Bezorging goed

Bezorging goed .mmar 2 keer bericht via mail .over bezorgkosten ..met terug brengen moest ik ook weer bezorgkosten betalen.dat klopt toch niet ..hoor niks meer ..๐Ÿ˜ฎ๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”

Prima opgelost

Na het ontvangen van verkeerde artikellen werden direct de juiste opgestuurd. Snel en adequaat opgelost.

Snelle levering en super service

Zeer snel geleverd. Helaas ontbrak er door een fout van de bezorging ( doos was beschadigd) een artikel. Ondanks dat het niet hun eigen fout was hebben ze keurig het artikel wat ontbrak nagezonden. Topservice!

Prima vlotte levering

Snelle levering. Sealapparaat voldoet goed

Professioneel bedrijf. Problemen worden uitermate snel verholpen.

Snelle levering. Problemen worden uitermate snel verholpen Mooie producten.

Ik vond precies wat ik zocht en het werd snel geleverd

Zou graag wat eerder informatie over mijn bestelling willen hebben

Vond het raar dat ik pas meer te weten kwam na 2 dagen.

Tevreden

Snelle levering, prima product

vlot en goed

Heel snel kwam de juiste bestelling binnen. Ook de prijs was super!

Perfecte levering

De maand voldoet exact aan mijn wensen. De beschrijving op de site klopte. Binnen een dag geleverd. Top

Prima bestelling

Besteld, snel geleverd en klaar!

Helemaal goed. Mooie kwaliteit!

Nette klantenservice

Bestelling werd door Dpd op een totaal verkeerd adres afgeleverd en dus kwijt. Horecaonlineshop zou een nieuw pakket opsturen maar gelukkig kwam het eerste pakket na een week alsnog terecht dankzij vriendelijke buurtgenoot. Vriendelijke klantenservice, denken goed mee. Ook tevreden over de producten, goede prijs-kwaliteit verhouding.

dit bedrijf is top , houdt zich aan de gemaakte afspraken .

Sneller levering

Duidelijke bestel info, snelle levering en goed product! Tevreden.

Duidelijke bestel info, snelle levering en goed product! Tevreden.

Product toch niet op voorraad?

Bij bestelling was de levertijd 1-2 werkdagen. Omdat ik na 4 werkdagen nog niets had gehoord, toch maar navraag gedaan, toen bleek het product in backorder te staan en zou de levering nog even op zich laten wachten. Vreemd genoeg stond op dat moment de levertijd op de site nog steeds op 1-2 werkdagen. Uiteindelijk is het product toch nog vrij snel geleverd. Verder was alles OK, maar het is niet prettig dat de vermelde levertijden blijkbaar niet betrouwbaar zijn.

Short besteld

Short, was al stuk bij levering.... Gemaild, 2x gebeld... geen gehoor of reactie. Pakket online aangemeld voor retour. Dit ook nog eens extra gemaild. Nog steeds geen reactie, of terugstorting van het aankoopbedrag.

Super service!

Mijn pakket was kwijtgeraakt bij de verzender. Kreeg kosteloos een nieuwe. Super service! !

Scherpakkerweg 7 A

5616HP Eindhoven

040 287 00 28

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.