Geen bericht ontvangen na bestelling, dit is even later weer goed gekomen na meerdere berichten en mails.

Goede spullen, levering kan iets sneller.

Na 5 dagen mijn gegoten steelpan ontvangen, mooie pan voor deze zachte prijs, werkt perfect, niets bakt aan, en dat zonder aanbaklaag, natuurlijk moest ik hem even inbranden daarvoor. maar ben er blij mee.

Snelle levering van de bestelling en een scherpe prijs.

Was voor deze kaarsen de goedkoopste. Snelle levering.

Niet helemaal tevreden

Het product (schoenen) vielen echt heel erg groot, bijna 1.5 tot 2 maten te groot. Daarnaast is het jammer dat je voor verzendkosten moet betalen ook bij retour. Dus als je je product toch tegenvalt ben je €12 kwijt voor niks. Wel snel geleverd en refund stond snel weer op de rekening.

Snelle levering, goed product

Product is snel geleverd, in goede staat, goed verpakt!

niet ok

mijn bestelling is spijtig genoeg stuk aangekomen omdat deze niet goed verpakt was

Geen bestelling, geen contact.

Snel verzonden maar DPD heeft 3 weken later niets bezorgd. 3 mails gestuurd zonder antwoord.

Bedankt! Voldoet aan de verwachtingen en prima op tijd geleverd

Top geregeld!!!

12 hapjesplanken besteld die ik nodig had voor een etentje. Het was een beetje last minute van mijn kant, maar ze hebben hun best gedaan en de planken werden de volgende dag al geleverd! TOPSERVICE! Ben dus zeer tevreden over dit bedrijf👍🏼

Niet op tijd leveren

Pakket is al langer dan een week bij DPD, krijg geen update op de track en trace.

Slecht

Veel te late levering. Geen contact mogelijk. Bellen niet terug. Ook geen bericht over de levering. Helemaal niets. Je hebt het idee dat je opgelicht ben. En dan ineens is het er. Dus is heel erg onzeker of je bestelling wel komt.

Slecht nog steeds niet geleverd

Mijn bestelling geplaatst en betaald op 27 oktober maar er is nog steeds niets geleverd. Order wel doorgeven aan besteldienst maar daar komt het in de track en race geen stap verder. Gemaild op 3 november maar nog geen reactie van jullie gehad.

Communicatie is beroerd

De online chat werkt niet, op mail wordt niet gereageerd en pas na heel veel bellen eindelijk iemand aan de lijn. Goede service kost een beetje, slechte service kost je klanten.

Moet nog geleverd worden

Besteld op 23/10 en tot op heden nog niets ontvangen Als ik op dpd het tracking immer volg, hebben zij tot nu toe, enkel en alleen het leveringsadres gekregen.

prima levering

Snel en in goede conditie ontvangen. goed verpakt. hartelijk bedankt

Top ga zo door

Alles op tijd geleverd

Niet op tijd leveren

Besteld / betaald 23 okt maar nog steeds niks binnen. Ook geen update gehad mbt levertijd of verzending. De enige melding die ik krijg is deze uitnodiging om in te vullen dus bij deze... als er morgen nog niet geleverd is of track en Trace bekend is ga ik contact opnemen.

Top service!

Supersnel!

Bedankt!

Super snelle levering

top, bedankt!

Super Service

Heel snelle levering, echt top bedrijf Hartelijk bedankt

Op tijd, goed

Goede ervaring alleen was de doos waarin het pakketje werd afgeleverd erg groot terwijl dat wat besteld was niet zo groot was. Ik ken de regels omtrent pakketbezorging niet dus misschien dat het met het gewicht te maken had. Ben wel blij dat ze moeite hebben gedaan om het pakket zo veilig mogelijk af te leveren.

Geen opmerking. Juist en tijdig geleverd

Hier bestel ik nog ;-)

Het pakket dat jullie verstuurd hebben op 10/10 ,naar dpd is nog niet vertrokken bij hun! I

Is dat normaal dat het na 6 dagen ?

Super onprofessioneel!

Woensdag 17 uur besteld zou vrijdag geleverd moeten worden. Dit is niet gebeurd. Als je belt hoor je dat het bij dr zaterdaglevering zit maar uiteindelijk op dinsdag pas geleverd. Als je de klantenservice belt leggen zij de schuld volledig buiten zichzelf en je moet ook nog verzendkosten betalen omdat de schaal niet op tijd binnen was! Rory kan niet tegen kritiek en is zeker niet klantvriendelijk!

Scherpakkerweg 7 A

5616HP Eindhoven