Veel te late levering en geen enkel antwoord op deze klacht

Bestelling op donderdagochtend, 24 uur levering, produkten nodig op vrijdagavond t/m zondagmiddag....levering maandagmiddag. Meerdere emails gestuurd en geen enkele reactie. Gevraagd om betaling terug te boeken (we praten over 25 euro...)., geen reaktie. En nu wel een vragenlijst, een lachertje!

Snelle levering en in goede staat geleverd.

Snelle levering en in goede staat geleverd.

Snelle levering, goede prijs-kwaliteit

geweldige service, geweldige webwinkel

Mijn mails worden zorgvuldig gelezen en behandeld. Alles wordt voor me uitgezocht, of het besteld kan worden, waar, hoe lang het duurt, de precieze kosten, de precieze maten, geen vraag is te gek. Een alles even netjes beantwoord.

Prijs kwaliteit is top

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding.

Snelle levering niet duur

Snelle levering, kwaliteit ziet er netjes uit

Kapotte levering in 24 uur hersteld

Ik had 6 borden besteld en idd de volgende dag in huis. Helaas 4 van de 6 kapot. Na 1 telefoontje de volgende dag 6 nieuwe borden in huis en dus 2 extra die mocht ik houden. Top geregeld!

zeer tevreden

Bestelling geplaatst, fout gemaakt en per mail doorgegeven en toch nog binnen 48 u geleverd. Knap

pas na 2 weken geleverd

Op 29 augustus besteld, en op 13 september geleverd. Vindt dat wel heel lang, zeker omdat op de website stond voor 11.00 uur besteld volgende dag in huis.

bestelling goed behandeld levering via DPD waardeloos

bestelling inmiddels zelf opgehaald voor info zie voorgaande e-mail 16-9-2019 13:48 , vrgr Ed Olivier.

Keurig geholpen aan de telefoon, spullen snel geleverd

nog geen levering

Ik heb op 2 september een bestelling geplaatst. Omdat ik verder niets meer hoorde heb ik geprobeerd te bellen. Dat lukte niet. Uiteindelijk kreeg ik op 4 september te horen dat er een verhuizing aan de gang is. Deze duurt zo'n 2 weken. Ik vind het heel vervelend dat dit niet gelijk bij bestellen is gemeld. Nu heb ik dus betaald, maar krijg voorlopig niet geleverd. Dit vind ik geen service!

Bestel hier nooit meer

Bestelling niet geleverd, telefonisch onbereikbaar, geen reactie op de mail. Nog steeds mijn bestelling niet

Snelle levering in goede verpakking

Heb de drie kookplaatjes in eigen keuken getest en ze doen het. Nog niet op kramen ermee gewerkt. Kan daar dus nog niets over melden.

Goede service en levering

Goede service en levering prima in orde

Geen levering, onbereikbaar en bellen niet terug!

Geen levering, onbereikbaar en bellen niet terug!

klantenservice snel en fijn

Tot op heden enkel te maken gehad met de klantenservice, die was prima. Producten nog niet mogen ontvangen.

Na indienen klacht nooit meer iets gehoord

Waardeloze kwaliteit wat kan gebeuren maar vervolgens niet reageren als je een klacht indiend is pas echt waardeloos!

geweldig

goed matereaal goed verpakt voor verzending

prima service

Probleem met geleverd product, direct opgelost en recht gezet

Makkelijke website. Goede producten tegen een goede prijs.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede prijs, snel geleverd.

Van de 36 shotglaasjes was er helaas 1 kapot. Ik denk dat dat al was voordat de doosjes verstuurd werden, want alles was wel goed verpakt.

Scherpakkerweg 7 A

5616HP Eindhoven