Geachte Adbulsamad, Bedankt voor uw review. Onze welgemeende excuses voor uw negatieve ervaring met onze organisatie. Wij stellen een persoonlijk kredietrapport voor u op om uw kredietwaardigheid inzichtelijk te maken. Dit doen wij door een inkomsten-lastentoets uit te voeren en uw betaalgedrag bij de databanken BKR, EDR Credit Services, Experian en Focum te toetsen. De betaling maakt mogelijk dat wij bovenstaande toetsingen kunnen uitvoeren. Daarom is deze betaling ook niet retourneerbaar wanneer het rapport in goede orde is afgegeven. Er is telefonisch contact geweest tussen u en één van onze medewerkers, waar de uitkomst van uw kredietrapport is besproken en is uitgelegd hoe de leencapaciteit is berekend. Wij hopen dat wij uw klacht via deze weg voldoende hebben beantwoord. Indien u nog vragen of opmerkingen heeft kunt u contact opnemen met onze klantenservice via info@mycreditscore.nl of telefonisch op 070 – 452 54 13. Met vriendelijke groet, MyCreditscore.nl
Geachte heer Van der Hoeven, Wij hebben uw review in goede orde ontvangen. Wij betreuren het feit dat u ontevreden bent over onze dienstverlening en bieden u hier onze excuses voor aan. Wij komen graag met u in contact om de aanvraag met u door te nemen en eventuele verbeterpunten te bespreken. Door middel van het kredietrapport informeren wij onze klanten over o.a. het geregisteerde betaalgedrag bij verschillende databanken. Wij zijn van mening dat inzage in het betaalgedrag erg belangrijk is en een goed beeld geeft van de kredietwaardigheid van de klant. De reviews over onze dienstverlening zijn openbaar en o.a. te vinden op https://www.kiyoh.com/reviews/1056010/MyCreditscore.nl. Neem gerust contact met ons op als u nog aanvullende vragen heeft. U kunt ons een e-mail sturen via info@mycreditscore.nl of bellen op 070 – 45 25 413 op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.30 uur. Met vriendelijke groet, MyCreditscore
Geachte heer De Jong, Bedankt voor uw review. Wij hebben uw dossier bekeken en geconstateerd dat er tijdens de behandeling van uw aanvraag een fout is gemaakt. Door onderlinge miscommunicatie is de behandeling van uw dossier gestaakt. Wij bieden u hier dan ook onze excuses voor aan. Wij hebben getracht om telefonisch met u in contact te komen en de situatie met u te bespreken, maar hebben u uiteindelijk per mail kunnen bereiken. Omdat wij deze situatie erg betreuren hebben wij de betaling voor uw kredietrapport aan u geretourneerd. Mocht u nog verdere vragen hebben, kunt u uiteraard contact opnemen per mail op info@mycreditscore.nl of telefonisch op werkdagen tussen 09.00u en 17.30u op 070 - 45 25 413. Wij hopen uw klacht voldoende te hebben behandeld. Met vriendelijke groet, MyCreditscore.nl
Beste Anil, Allereerst onze excuses voor uw negatieve ervaring met onze organisatie. Een goede relatie en het persoonlijke contact met onze klanten is voor ons van zeer groot belang. Wij hebben uw review in behandeling genomen en uw aanvraag opnieuw beoordeeld. Wij hebben geconstateerd dat u in de correspondentie inderdaad spreekt over uw huidige partner. Wij zijn tijdens het opgegeven van de afkeurreden onterecht uitgegaan van uw ex-partner en bieden u hiervoor onze excuses aan. I-Finance richt zich op het verantwoord verstrekken van leningen welke binnen de financiele situatie van onze klanten passen. De maandelijkse transacties naar uw partner zijn frequent en daarmee van invloed op uw maximale leencapaciteit. Helaas komt u door deze transacties niet meer in aanmerking voor een verantwoorde lening bij I-Finance. Neem gerust contact met ons op als u nog aanvullende vragen heeft. U kunt ons een e-mail sturen via info@mycreditscore.nl of bellen op 070 – 45 25 413 op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.30 uur. Met vriendelijke groet, MyCreditscore
Geachte heer Bierman, Bedankt voor uw review. Wanneer u al eerder een aanvraag heeft afgerond, sluit uw MyCreditscore-account zich automatisch. Dit is de reden waarom u geen nieuwe activeringsmail van ons heeft ontvangen, bij het opnieuw registreren. Naar aanleiding van uw review hebben wij telefonisch contact met u gehad en hebben wij geassisteerd met uw tweede aanvraag. Uw tweede aanvraag is inmiddels behandeld. Onze excuses dat uw ervaring met de tweede aanvraag onduidelijk was. Wij nemen uw review mee in het verbeteren van onze aanvraag-portal. Met vriendelijke groet, MyCreditscore.nl
Doe uw lening aanvraag volledig online, en weet binnen 5 minuten wat uw mogelijkheden zijn. Met MyCreditscore maakt u gegarandeerd een verantwoorde keuze! MyCreditscore is een initiatief van I-Finance.