Hi Lars, Bedankt voor de positieve beoordeling. Veel plezier met de bestelling! Met vriendelijke groet, Winterbanden
Goedemiddag Ruud, Dankuwel voor de positieve review. Veel plezier met uw bestelling.
Hi Rene, Bedankt voor de positieve review. Wij wensen u veel plezier met de bestelling! Met vriendelijke groet, Winterbanden
Hallo Erik-Jan, Heel erg bedankt voor uw positieve review en veel plezier met uw bestelling. Hopelijk tot ziens.
Hi Prashaan, Bedankt voor uw review! Veel plezier met uw bestelling en hopelijk tot ziens.
Hi Damian, Bedankt voor de leuke review, we wensen je veel plezier met de bestelling! Met vriendelijke groet, Winterbanden
Hi André, Bedankt voor de positieve review. Veel plezier met de bestelling! Met vriendelijke groet, Winterbanden
Goedemorgen, Volgens de track en trace informatie die wij op 9 juni naar u toegestuurd hebben, is de band op 13 juni bij u geleverd. Wij hebben meerdere malen geprobeerd contact met u op te nemen zodat we dit kunnen oplossen, maar helaas krijgen wij geen gehoor. We horen graag van u zodat wij de band alsnog bij u kunnen leveren. Met vriendelijke groet, Winterbanden
Beste Roy, Bedankt voor uw positieve feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent! Met vriendelijke groet, Winterbanden