Bedankt voor uw review Asim. Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Autobandencollectief.nl
Banden besteld eind november 2024, de productie datum van de geleverde banden waren week 1 van 2024. Vind ik wel al redelijk oud. Na 5 weken heb ik de montage partner zelf gebeld om een montage afspraak te maken. Banden zijn wel concurrerend geprijsd.
Bedankt voor uw feedback Roel. Het spijt ons te horen dat u niet helemaal tevreden bent met uw bestelling. Wij begrijpen dat de productiedatum van de banden belangrijk zijn. Wat betreft de montageafspraak, onze excuses dat u zelf contact op moest nemen. Dit had vlotter moeten verlopen en wij gaan dit zeker bespreken om onze service te verbeteren. Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Autobandencollectief.nl
Banden besteld op de website van Bandencollectief. Netjes bevestigd. Aan de delivery track/trace bleek dat de banden uit Frankrijk moesten komen. Geen probleem verder, duurde een aantal dagen. Top !
Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Autobandencollectief.nl
Levering kan wel beter,
Bedankt voor uw review Lowie. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van de banden. Wat betreft de levering, dat nemen wij zeker mee als verbeterpunt. Als u specifieke suggesties hebt of als er iets niet goed ging, laat het ons vooral weten. Wij staan klaar om u verder te helpen! Met vriendelijke groet, Autobandencollectief.nl
Alleen geen bericht gehad dat ze afgeleverd waren
Bedankt voor uw feedback Eddy! Fijn om te horen dat de levering vlot was. Het spijt ons dat u geen bericht hebt ontvangen over de levering. Wij gaan ons best doen om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst beter verloopt. Met vriendelijke groet, Autobandencollectief.nl
Kreeg in korte tijd antwoord op mijn vraag over een bepaald type band en 2 dagen later had ik ze in huis .
Bedankt voor uw review Jochem! Super om te horen dat u snel antwoord kreeg op uw vraag en dat de banden binnen twee dagen bij u zijn afgeleverd. Veel plezier met uw aankoop en wij helpen u graag weer in de toekomst. Met vriendelijke groet, Autobandencollectief.nl
Goed bedrijf, reageren op vragen en sturen gelijk je bestelling
Bedankt voor uw positieve review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Autobandencollectief.nl
Goede prijs, goede service
Bedankt voor uw review Peter! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze prijs en service. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Autobandencollectief.nl
Alles goed, goede prijs, goed en snelle communicatie, goed geleverd. Alleen bij het monteren in Culemborg , slecht bereikbare garage, slecht vindbare garage. Monteren, zet maar neer, dan zien we wel wanneer hij klaar is. En dan bij afrekenen proberen het dubbele te vragen. (ik heb de juiste prijs betaald natuurlijk) , maar alleen het proberen bezorgde een minder fijne nasmaak. Dus prima club het autobandencollectief, maar monteren beter niet in Culemborg
Bedankt voor uw review. Leuk om te horen dat u tevreden bent met onze service. Wij vinden het wel vervelend om te horen dat uw ervaring met de montagelocatie in Culemborg niet naar wens is verlopen. Onze excuses! Wij gaan dit opnemen met de desbetreffende montagelocatie. Met vriendelijke groet, Autobandencollectief.nl
Proces ging soepel, maar duurde 3 weken voor de banden bij de omleg locatie waren
Bedankt voor uw review Marianne. Fijn om te horen dat u tevreden bent met het bestelproces. En excuses voor de vertraging met betrekking tot de levering van de banden. Wij doen ons uiterste best om dit te voorkomen maar helaas lopen sommige leveringen wat vertraging op in verband met de drukte bij de transportdiensten. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Autobandencollectief.nl
Groot assortiment en keuzemogelijkheden,zoalsbijvoorbeeld het laten monteren. Goede rapportage wat betreft de bestelling en levertijd. Dus een dikke 10 wat mij betreft!
Bedankt voor uw review Oscar. Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling en het aangeboden assortiment. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Autobandencollectief.nl
Ik trek alleen 1/2 ster af, omdat jullie geen e-mail aan de werkplaats sturen, dat de banden voor iemand aankomen.
Bedankt voor uw review Ulrik! Leuk om te lezen dat u tevreden bent met uw bestelling. De montagelocatie wordt altijd op de hoogte gesteld indien u er voor kiest om de producten daar af te laten leveren. Wellicht dat er in uw geval iets verkeerd is gegaan, wij gaan hier zeker naar kijken. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Autobandencollectief.nl
Komt afspraken na hout je op hoogte. Snelle levering.
Bedankt voor uw review Asim. Leuk om te horen dat u tevreden bent met de service en met de levering van de banden. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Autobandencollectief.nl
Leuk als je dat weet. Dacht dat ik nieuwe banden kocht. Prijs was wel nieuw
Bedankt voor uw review Eric. Indien het om een demo band gaat wordt dit aangegeven op de website, in de orderbevestiging en op de factuur. De prijs van een demo band is over het algemeen ook lager dan de prijs van een nieuwe band. In uw geval is het verschil ongeveer € 60,- per stuk. Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen of als u wenst de banden te retourneren, dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Autobandencollectief.nl
Geweldige communicatie! Snelle levering ! Recente dotcode! Uitstekende prijzen! Top ! Ga zo door zou ik zeggen
Bedankt voor uw review Sidi! Leuk om te horen dat u tevreden bent met de ontvangen banden en de service. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Autobandencollectief.nl
Bedankt voor uw review Peter. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Autobandencollectief.nl
Ik ben blij met de service en het product
Bedankt voor uw review Robert! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de service en de ontvangen producten. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Autobandencollectief.nl
Producten zoals beschrecen, snelke levering
Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat de banden in goede orde zijn ontvangen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Autobandencollectief.nl
Ik heb mijn banden ruim een maand geleden besteld maar nog steeds niet gekregen.
Bedankt voor uw review Mike. U heeft op 19 juli banden besteld. Deze zijn de volgende dag, 20 juli, afgeleverd. De track and trace is naar u toegestuurd per mail. Ook hebben wij vorige week nog contact met u gehad en aangegeven dat de banden op 20 juli zijn afgeleverd. Mochten wij nog iets voor kunnen betekenen, dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Autobandencollectief.nl
banden waren zoekgeraakt bij verzending maar nieuwe opgestuurd, prima service
Bedankt voor uw review Geert. Wij zijn blij dat de nieuwe zending in goede orde is ontvangen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Autobandencollectief.nl
Snelle levering.
Bedankt voor het achterlaten van een review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de service. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Autobandencollectief.nl
Super snelle levering
Bedankt voor de positieve review Feraz. Leuk om te horen dat u tevreden bent met de levering van de banden. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Autobandencollectief.nl
Alles klopte qua opgegeven prijzen
Bedankt voor de positieve review. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Autobandencollectief.nl
Hele goeie banden voor een heeeeele nette prijs. En nog gratis verzonden
Bedankt voor de positieve review Herman! Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de bestelling. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Autobandencollectief.nl
Banden binnen 5 dagen geleverd.
Bedankt voor het achterlaten van een review Huub. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Autobandencollectief.nl
Simon Stevinstraat 1
3291 CA Strijen