Hi Jan, Bedankt voor de positieve beoordeling, wij wensen u veel plezier met de bestelling! Met vriendelijke groet, Tyrecompany
Hi Ayhan, Bedankt voor de positieve review, wij wensen u veel plezier met de bestelling! Met vriendelijke groet, Tyrecompany
Hi Rick, Bedankt voor uw review, jammer om te horen dat u niet tevreden bent. Helaas duurde het inderdaad wat langer door de drukte in het magazijn, maar wij hebben 14 dagen de tijd om de betaling aan u te crediteren en wij hebben aan deze afspraak voldaan. Met vriendelijke groet, Tyrecompany
Hi Kjeld, Bedankt voor de positieve beoordeling, wij wensen u veel plezier met de bestelling! Met vriendelijke groet, Tyrecompany
Hallo Andre, Bedankt voor de positieve review! Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Tyrecompany
Hi Melanie, Bedankt voor de positieve review, veel plezier met de bestelling! Met vriendelijke groet, Tyrecompany
Hi Tom, Bedankt voor de positieve feedback, wij wensen u veel plezier met de bestelling! Met vriendelijke groet, Tyrecompany
Hi Colinda, Dankjewel voor de positieve review! Veel plezier met de banden.
Hi Sasha, Bedankt voor de positieve review. Veel plezier met de bestelling! Met vriendelijke groet, Tyrecompany